Gebelikte gece uyurken bacaklarda uyuşma

sondilimpizza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
19
1
27
37+2 deyim. Son günlerde uykumdan sürekli bacağımın uyuşmuş olmasıyla uyanıyorum. Kalçadan ayaklara kadar inen ve uykudan uyandırıp diğer tarafa dönme ihtiyacı hissettiren bir uyuşma. Gebeliğin başından beri hep ya sağıma ya soluma yatıyorum ama son günlerde böyle bir şey başladı. Magnezyum vs de kullanıyorum. Değerlerime yeni bakıldı bir sıkıntım eksikliğim de yok. Böyle bir şey yaşayan oldu mu neden oluyor acaba gebelikte normal bir belirti midir?

37+2 deyim. Son günlerde uykumdan sürekli bacağımın uyuşmuş olmasıyla uyanıyorum. Kalçadan ayaklara kadar inen ve uykudan uyandırıp diğer tarafa dönme ihtiyacı hissettiren bir uyuşma. Gebeliğin başından beri hep ya sağıma ya soluma yatıyorum ama son günlerde böyle bir şey başladı. Magnezyum vs de kullanıyorum. Değerlerime yeni bakıldı bir sıkıntım eksikliğim de yok. Böyle bir şey yaşayan oldu mu neden oluyor acaba gebelikte normal bir belirti midir?
Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin canım 🙏🏼 Gayet normal yani bende son aylar hep öyleydim sürekli kramp giriyordu bacaklarıma magnezyum kullandım fayda görmedim son haftaların bol bol dinlenmeye bak ben 39+6 da doğurdum kızımı son 1 hafta oturarak uyumuştum ağrılarımdn dolayı umarım sağlıcakla tamamlarsın gebeliğini sık dişini az kalmış ☺️

Bende 33haftalik hamileyim birkaç haftadan beri uyuşma var ilk gebeligim öyle değildi normal sanırım

X