Merhaba arkadaşlar. Ben 16 haftalık gebeyim. Gebeliğin başında düşük riski geçirdim o günden bu yana eşim bana karşı çok isteksiz. Bende de var isteksizlik ama onun hiç beni arzulamıyor olmasi beni üzüyor. Sizce erkeklerde böyle bir şey olması normal mi? Onunla konuştuğum da bebeğe bir zarar verecegimden korkuyorum diyor ama doktor herhangi bir problem olmayacağını belirtti. Hiç yaklasmiyor bile. Ne dusunecegimi bilmiyorum.
Çok normal tatlım.. bizde herhangi bir düşük tehlikesi olmamasına rağmen eşim istemedi.. içinde bi can varken kendimi rahat hissedemiyorum diyor.. ama beni istediğini anlıyorum sadece rahat hissetmiyor kendini.. her şeyi yanlış yorumlamayin belli ki kafalarında oturtamiyorlar.. bunun dışında sevgisinde ilgisinde bi fark yoksa endiselenecek durum yok..
bizim aynen devam ediyor. bence sen esine yaklas birkac sefer olursa kafasinda normallestirir.
gebelikte bu sekilde uzak kalanlarda dogum sonrasi da sogukluk oluyor burada okudugum kadariyla.
Bana karşı ilgisi devam etmekte ama o yönde herhangi bir yaklaşım olmuyor. Teşekkür ederim cevaplariniz için biraz da olsa içimi rahatlattı. Ve dikkate alacağım sağolun.
bence bu konuyu es geçmeyin derim.elbet her anne bebeğini düşünüyo zarar gelmesin istiyo.doktorlar sakınca görmüyosa tehlikeli bi durum yoksa yapma taraftarıyım.çünkü araya soğukluk girince toparlanması çokk zor oluyo.benim doktorum herşey normal sen hasta değilsin ki hamilesin neden kısıtlıcakmışsın dedi eşimin yanında bizde ona istinaden tam gaz devam