Neden yiyip yatsın mı bol şımarıklık ay miğdem bulandı yok poşet taşıyamam yok iş yapamam hamileyim mi desin.Kadın gayet mantıklı düşünmüş 9 ay boyunca hamile diye yiyip şişeceğine gebeliğini ve doğumunu saglıklı geçirmek istiyor.Dünyanın en tatlı varlığına saahip olacaksınız niye vucudunuzu bebekten önemli görüyorsunuz ki
Neden yiyip yatsın mı bol şımarıklık ay miğdem bulandı yok poşet taşıyamam yok iş yapamam hamileyim mi desin.Kadın gayet mantıklı düşünmüş 9 ay boyunca hamile diye yiyip şişeceğine gebeliğini ve doğumunu saglıklı geçirmek istiyor.
Bende gebelikten sonda Doğum kilolarımı vermek İçin aldırdım eşime ama hamilelik döneminde kullansam acaba ben olur diye düşünmeden edemiyorum , kollarını tutmasak da bacak kaslarını çalıştıracak şekilde çalışsak nasıl olur acaba sonuçta üst karın falan pek çalışmaz tutacak kollarını tutmazsak diye düşünüyorum
Bende aldırdım ekiptik bisiklet 26 haftadayım gebeliğin
Beni de bilgilendirirseniz çok sevinirimAma kullanmadım daha tutacak kollarını tutmazsak sanki sadece bacaklarımızı çalıştırsak falan da olur gibi ne geliyor ama ilk işim yarın doktor a sormak
hamilelik sürecinde eliptik bisiklet önermiyorum, ben de kullanan biriyim, bebeğine zarar verme ihtimalini düşünebilirsin bence..onun yerine uygun pilates egzersizleri yaparsan sana daha iyi gelirmerhaba arkadaslar ben 11 haftalık hamileyim . hamilelik oncesi uzun süredir her gün 1 saat yürüyüsümü yapardım 1 ay oncesine kadar böyle devam etti ama havaların soğuması nedeniyle yürüyüş yapamıyorum evime eliptik bisiklet almak istiyorum . Hamilelik döneminde eliptik kullanan var mı ??? yardımcı olursanız çok sevinirim ...
Pilateste de çok güzel esneme ve sıkılaşma oluyor ben biraz daha aktif yapmak istiyorum fikirleriniz benim icin önemli neden önermiyorsunuz eliptiğihamilelik sürecinde eliptik bisiklet önermiyorum, ben de kullanan biriyim, bebeğine zarar verme ihtimalini düşünebilirsin bence..onun yerine uygun pilates egzersizleri yaparsan sana daha iyi gelir
Eliptik yaparken (özellikle oturarak yapıldığında) karna baskı çok fazla, hamilelikte yürüyüş ve pilates en iisiPilateste de çok güzel esneme ve sıkılaşma oluyor ben biraz daha aktif yapmak istiyorum fikirleriniz benim icin önemli neden önermiyorsunuz eliptiği
Teşekkür ederim ben doktorumla da görüştüm yarım saat yapmanın herhangi bir sakıncası olmayacağını söyledi ben de kesinlikle yürüyüş taraftarıyım ama hava şartları şu an yürümeye el vermiyor ...Eliptik yaparken (özellikle oturarak yapıldığında) karna baskı çok fazla, hamilelikte yürüyüş ve pilates en iisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?