gebelikte eliptik bisiklet

Bsrkbs

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
121
47
18
31
merhaba arkadaslar ben 11 haftalık hamileyim . hamilelik oncesi uzun süredir her gün 1 saat yürüyüsümü yapardım 1 ay oncesine kadar böyle devam etti ama havaların soğuması nedeniyle yürüyüş yapamıyorum evime eliptik bisiklet almak istiyorum . Hamilelik döneminde eliptik kullanan var mı ??? yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Dünyanın en tatlı varlığına saahip olacaksınız niye vucudunuzu bebekten önemli görüyorsunuz ki

Vücudum bebekten önemli değil ama kıymetsiz de değil Bebek sahibi olurken de sağlıklı beslenip spora devam edebiliriz bu normal doğumu kolaylaştırır normal Doğum da Bebek icin ve anne icin en sağlıklısı

Çok şükür sadece 1 defa kustum bulantı ve diğer sıkıntıların hic birini yaşamadım Bebeğim de olması gerektiği gibi ilerliyor

Dünyanın en tatlı varlığına saahip olacaksınız niye vucudunuzu bebekten önemli görüyorsunuz ki
Neden yiyip yatsın mı bol şımarıklık ay miğdem bulandı yok poşet taşıyamam yok iş yapamam hamileyim mi desin.Kadın gayet mantıklı düşünmüş 9 ay boyunca hamile diye yiyip şişeceğine gebeliğini ve doğumunu saglıklı geçirmek istiyor.

Tam olarak istediğim bu

Bende gebelikten sonda Doğum kilolarımı vermek İçin aldırdım eşime ama hamilelik döneminde kullansam acaba ben olur diye düşünmeden edemiyorum , kollarını tutmasak da bacak kaslarını çalıştıracak şekilde çalışsak nasıl olur acaba sonuçta üst karın falan pek çalışmaz tutacak kollarını tutmazsak diye düşünüyorum

Aslında yavaş tempoda nefes nefese kalmadan her sporun yapılabileceğini söylüyor uzmanlar ama yine de emin olamadım kullanan varsa danışmak istedim .. sizin kullandığınız marka nedir öğrenebilir miyim ben de yeni alacağım

Ama kullanmadım daha tutacak kollarını tutmazsak sanki sadece bacaklarımızı çalıştırsak falan da olur gibi ne geliyor ama ilk işim yarın doktor a sormak

Dynamic e 16 aldık biz bugün voit bakmaya gittik ama adam 120 kilo altındaysanız voit almanın bi anlamı yok iki katı para dedi

Her gün yürüyüş yaptım öğle aralarında , ekiptik i de bugün aldığım için hiç binmedim hamilelik sürecinde de sadece yürüdüm 16 haftadan sonra mide bulantım geçince

hamilelik sürecinde eliptik bisiklet önermiyorum, ben de kullanan biriyim, bebeğine zarar verme ihtimalini düşünebilirsin bence..onun yerine uygun pilates egzersizleri yaparsan sana daha iyi gelir

hamilelik sürecinde eliptik bisiklet önermiyorum, ben de kullanan biriyim, bebeğine zarar verme ihtimalini düşünebilirsin bence..onun yerine uygun pilates egzersizleri yaparsan sana daha iyi gelir
Pilateste de çok güzel esneme ve sıkılaşma oluyor ben biraz daha aktif yapmak istiyorum fikirleriniz benim icin önemli neden önermiyorsunuz eliptiği

Pilateste de çok güzel esneme ve sıkılaşma oluyor ben biraz daha aktif yapmak istiyorum fikirleriniz benim icin önemli neden önermiyorsunuz eliptiği
Eliptik yaparken (özellikle oturarak yapıldığında) karna baskı çok fazla, hamilelikte yürüyüş ve pilates en iisi

Eliptik yaparken (özellikle oturarak yapıldığında) karna baskı çok fazla, hamilelikte yürüyüş ve pilates en iisi
Teşekkür ederim ben doktorumla da görüştüm yarım saat yapmanın herhangi bir sakıncası olmayacağını söyledi ben de kesinlikle yürüyüş taraftarıyım ama hava şartları şu an yürümeye el vermiyor ...

Merhaba ben hamile kalmadan önce evimizde eliptik vardı bizim hamileykende birkaç kere yapmaya çalıştım bebeğin olduğu yere çok sert ağrılar girmeye başladı. Doktoruma sorduğumda da karnını kasan ve geren şeylerden uzak durmalısın dedi. Gerçekten de yaparken dikkat ettim karnım çok geriliyordu o yüzden bıraktım yapmayı. Şimdi bende koşu bandı almayı düşünüyorum en azından onda yarım saat yapıp akşamlarıda dışarda yarım saat yürüyeyim diyorum. En iyisi pilatesmiş gerçekten ama ben kendim yapmaya cesaret edemedim profesyonel bi yerde yapmak lazım galiba onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…