merhaba arkadaslar ben 11 haftalık hamileyim . hamilelik oncesi uzun süredir her gün 1 saat yürüyüsümü yapardım 1 ay oncesine kadar böyle devam etti ama havaların soğuması nedeniyle yürüyüş yapamıyorum evime eliptik bisiklet almak istiyorum . Hamilelik döneminde eliptik kullanan var mı ??? yardımcı olursanız çok sevinirim ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.315
- 113
- 33
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Neden yiyip yatsın mı bol şımarıklık ay miğdem bulandı yok poşet taşıyamam yok iş yapamam hamileyim mi desin.Kadın gayet mantıklı düşünmüş 9 ay boyunca hamile diye yiyip şişeceğine gebeliğini ve doğumunu saglıklı geçirmek istiyor.Dünyanın en tatlı varlığına saahip olacaksınız niye vucudunuzu bebekten önemli görüyorsunuz ki
Neden yiyip yatsın mı bol şımarıklık ay miğdem bulandı yok poşet taşıyamam yok iş yapamam hamileyim mi desin.Kadın gayet mantıklı düşünmüş 9 ay boyunca hamile diye yiyip şişeceğine gebeliğini ve doğumunu saglıklı geçirmek istiyor.
Tam olarak istediğim bu
- 22 Kasım 2017
- 5
- 0
- 1
- 30
Bende gebelikten sonda Doğum kilolarımı vermek İçin aldırdım eşime ama hamilelik döneminde kullansam acaba ben olur diye düşünmeden edemiyorum , kollarını tutmasak da bacak kaslarını çalıştıracak şekilde çalışsak nasıl olur acaba sonuçta üst karın falan pek çalışmaz tutacak kollarını tutmazsak diye düşünüyorum
- 22 Kasım 2017
- 5
- 0
- 1
- 30
Bende gebelikten sonda Doğum kilolarımı vermek İçin aldırdım eşime ama hamilelik döneminde kullansam acaba ben olur diye düşünmeden edemiyorum , kollarını tutmasak da bacak kaslarını çalıştıracak şekilde çalışsak nasıl olur acaba sonuçta üst karın falan pek çalışmaz tutacak kollarını tutmazsak diye düşünüyorum
Aslında yavaş tempoda nefes nefese kalmadan her sporun yapılabileceğini söylüyor uzmanlar ama yine de emin olamadım kullanan varsa danışmak istedim .. sizin kullandığınız marka nedir öğrenebilir miyim ben de yeni alacağım
- 22 Kasım 2017
- 5
- 0
- 1
- 30
Bende aldırdım ekiptik bisiklet 26 haftadayım gebeliğin
Hamilelik sürecinde kullandınız mı peki
Beni de bilgilendirirseniz çok sevinirimAma kullanmadım daha tutacak kollarını tutmazsak sanki sadece bacaklarımızı çalıştırsak falan da olur gibi ne geliyor ama ilk işim yarın doktor a sormak
- 22 Kasım 2017
- 5
- 0
- 1
- 30
- 22 Kasım 2017
- 5
- 0
- 1
- 30
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
hamilelik sürecinde eliptik bisiklet önermiyorum, ben de kullanan biriyim, bebeğine zarar verme ihtimalini düşünebilirsin bence..onun yerine uygun pilates egzersizleri yaparsan sana daha iyi gelirmerhaba arkadaslar ben 11 haftalık hamileyim . hamilelik oncesi uzun süredir her gün 1 saat yürüyüsümü yapardım 1 ay oncesine kadar böyle devam etti ama havaların soğuması nedeniyle yürüyüş yapamıyorum evime eliptik bisiklet almak istiyorum . Hamilelik döneminde eliptik kullanan var mı ??? yardımcı olursanız çok sevinirim ...
Pilateste de çok güzel esneme ve sıkılaşma oluyor ben biraz daha aktif yapmak istiyorum fikirleriniz benim icin önemli neden önermiyorsunuz eliptiğihamilelik sürecinde eliptik bisiklet önermiyorum, ben de kullanan biriyim, bebeğine zarar verme ihtimalini düşünebilirsin bence..onun yerine uygun pilates egzersizleri yaparsan sana daha iyi gelir
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
Eliptik yaparken (özellikle oturarak yapıldığında) karna baskı çok fazla, hamilelikte yürüyüş ve pilates en iisiPilateste de çok güzel esneme ve sıkılaşma oluyor ben biraz daha aktif yapmak istiyorum fikirleriniz benim icin önemli neden önermiyorsunuz eliptiği
Teşekkür ederim ben doktorumla da görüştüm yarım saat yapmanın herhangi bir sakıncası olmayacağını söyledi ben de kesinlikle yürüyüş taraftarıyım ama hava şartları şu an yürümeye el vermiyor ...Eliptik yaparken (özellikle oturarak yapıldığında) karna baskı çok fazla, hamilelikte yürüyüş ve pilates en iisi
- 28 Ekim 2013
- 514
- 834
- 103
Merhaba ben hamile kalmadan önce evimizde eliptik vardı bizim hamileykende birkaç kere yapmaya çalıştım bebeğin olduğu yere çok sert ağrılar girmeye başladı. Doktoruma sorduğumda da karnını kasan ve geren şeylerden uzak durmalısın dedi. Gerçekten de yaparken dikkat ettim karnım çok geriliyordu o yüzden bıraktım yapmayı. Şimdi bende koşu bandı almayı düşünüyorum en azından onda yarım saat yapıp akşamlarıda dışarda yarım saat yürüyeyim diyorum. En iyisi pilatesmiş gerçekten ama ben kendim yapmaya cesaret edemedim profesyonel bi yerde yapmak lazım galiba onu da