• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte dusuk riski çok ACİL lütfen yazar misiniz

Bebisisteyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
82
34
38
26
Arkadaşlar merhaba. Bugün tekrar bir konu paylaşmıştım 6+4 lük hamileyim bugün sabaha karşı pıhtıli kanamam oldu doktora gittim baktı kese duruyor içinde de bebeğe ait bir hücre var ama yine de belli olmaz dedi kalp atışını duymadı 4 gün sonra tekrar gel dedi progestan verdi suan yatıyorum. Böyle olup da hamileliği sağlıklı olan var mi kalp atışını geç duyan var mi acaba lütfen yazar misiniz lütfen

Ultrason fotoğrafı bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 502
Arkadaşlar merhaba. Bugün tekrar bir konu paylaşmıştım 6+4 lük hamileyim bugün sabaha karşı pıhtıli kanamam oldu doktora gittim baktı kese duruyor içinde de bebeğe ait bir hücre var ama yine de belli olmaz dedi kalp atışını duymadı 4 gün sonra tekrar gel dedi progestan verdi suan yatıyorum. Böyle olup da hamileliği sağlıklı olan var mi kalp atışını geç duyan var mi acaba lütfen yazar misiniz lütfen
Kalp atışını 8-9 . Haftalarda duyanlar bile var. Ben yoğun bi kanama yaşadım 8 haftalikti çok uzun sürdü ama şuan bebeğim 6 aylık ve gayet sağlıklı. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kalp atışını 8-9 . Haftalarda duyanlar bile var. Ben yoğun bi kanama yaşadım 8 haftalikti çok uzun sürdü ama şuan bebeğim 6 aylık ve gayet sağlıklı. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminn çok teşekkür ederim moral oldu bu yazdıklarınız gerçekten sizin de allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin Rabbim🤲

Canim gecmis olsun bende gecen hafta ogrendim hamileligimi ve lekelenme oldu igne yapildi dun keseyi gorduk cok sukur lekelenme kanama gecsede kese etrafi kanamaliymis hap verdi surekli yatiyorum ilacin etkili oldugunu haftaya insallah gececgini söyledi iliski yasak belki ondan olmus olabilir yada ani hareketle asilma egilme hareketi yaptiysan insallah bebegin tutunur bi cok kisinin oluyomus stres yapma bol su ic 5 haftaligim suan😊

Ben de aynı durumdayım benimki 5. Tüp bebek denememde oldu çok fazla kanamam oldu pıhtı düştü değerim önce düştü sonra tekrar yükseldi şu an 6 haftalık kalp atışı göremedik dualarla kontrol gününü bekliyorum sizin de dualarınıza talibim

Ben de aynı durumdayım benimki 5. Tüp bebek denememde oldu çok fazla kanamam oldu pıhtı düştü değerim önce düştü sonra tekrar yükseldi şu an 6 haftalık kalp atışı göremedik dualarla kontrol gününü bekliyorum sizin de dualarınıza talibim
Uzun zaman olmus ama bende suan sizin durumunuzdayim merakbettim durumunuz nasil oldu

Back