- 21 Nisan 2022
- 124
- 43
- 24
Kanı verdik 6 buçukta belli olacak inş sagol bacımDuam seninle Serpil canım bizi haberdar et olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanı verdik 6 buçukta belli olacak inş sagol bacımDuam seninle Serpil canım bizi haberdar et olur mu
Kuzum verdik kan 6 buçuk da belli olacakInsallah canım acilde1 saat icin de çıkıyor sonuç
Ay 10 dk kalmışşşşş. İnternetten bakıyorsunuz dimiiKanı verdik 6 buçukta belli olacak inş sagol bacım
Kuzum verdik kan 6 buçuk da belli olacakInsallah canım acilde1 saat icin de çıkıyor sonuç
Mesaj bekliyoruz kuzum wp den atacak kızAy 10 dk kalmışşşşş. İnternetten bakıyorsunuz dimii
Ahh hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsinnn Allah'ımmmmKuzum verdik kan 6 buçuk da belli olacak
Mesaj bekliyoruz kuzum wp den atacak kız
Amin inşallah gelsin sana hemen soylüycemAhh hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsinnn Allah'ımmmm
BekliyorummmmAmin inşallah gelsin sana hemen soylüycem
Yok canım atmadılar haber bekliyorum eşimdenİnşaAllah hayırlı haberler vardır. Hala yazmamışsın, sonuç gelmedi demek ki
Hastane sayfasından barkodunla da girip bakabilirsin aslındaYok canım atmadılar haber bekliyorum eşimden
Sonuç 8.97 çıkmış düşmüş sonuç , artık doktora gitmeye gerek varmıİnşaAllah hayırlı haberler vardır. Hala yazmamışsın, sonuç gelmedi demek ki
Değer düşmüş 8.97 olmuş neden tam dusmemis boyle düşmüşHastane sayfasından barkodunla da girip bakabilirsin aslında
Kimyasal sanırım yavaş yavaş sıfırlanır canım. Üzme kendini desemde üzüleceksin biliyorum ama bebek oluşmadan gitmiş oluyor diye düşük değil kimyasal deniyorDeğer düşmüş 8.97 olmuş neden tam dusmemis boyle düşmüş
Yavaş yavaş düşecek canım değerin, geçmiş olsun.Değer düşmüş 8.97 olmuş neden tam dusmemis boyle düşmüş
Cok geçmiş olsun canım böyle seyler insani duygusal olarak çok yıpratıyor biliyorum. Soyle düşün kese görsen bebek görsen sonra kaybetsen daha kötü olurdu Allahım hayırlısını versin belki oyle daha cok yikilirdin. En kısa zamanda hayırlı haberi alırsın insallah Allahım kucagimizi bos birakmasinSonuç 8.97 çıkmış düşmüş sonuç , artık doktora gitmeye gerek varmı
Amin inşallah, hayırlısı buymuşCok geçmiş olsun canım böyle seyler insani duygusal olarak çok yıpratıyor biliyorum. Soyle düşün kese görsen bebek görsen sonra kaybetsen daha kötü olurdu Allahım hayırlısını versin belki oyle daha cok yikilirdin. En kısa zamanda hayırlı haberi alırsın insallah Allahım kucagimizi bos birakmasin
SağolasınYavaş yavaş düşecek canım değerin, geçmiş olsun.
Anladım , hayırlısı olsun inşallah vardır bunda bir hayırKimyasal sanırım yavaş yavaş sıfırlanır canım. Üzme kendini desemde üzüleceksin biliyorum ama bebek oluşmadan gitmiş oluyor diye düşük değil kimyasal deniyor