Gebeliğe Hazırlık Gebelikte düşük acil cevap verin nolur ???😭🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Babyhal

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
124
43
24
Idrar testleri potitif çıktı biraz reglin 1 hafta geçti ve regle oldum bugün bi parça düştü ulutrasyonda kese gozukmedi kan tahlili 7 çıktı 1 haftalık dediler işte bende dedim ki regle 1 hafta geçsin öyle giderim doktora dedim 30 mart regle tarihi 2 nisan bitiş nisan 20 den sonra neredeyse 10 tane test yaptım silikten komple kırmızı ya kadar oldu son bir hafta yapmadım bekleyip doktora gideyim dedim ama bebek yok , bugünde kanamam olduğu için doktora gittim öyle yardım edin lütfen 😣😭🥺🥺🥺🥺

Idrar testleri potitif çıktı biraz reglin 1 hafta geçti ve regle oldum bugün bi parça düştü ulutrasyonda kese gozukmedi kan tahlili 7 çıktı 1 haftalık dediler işte bende dedim ki regle 1 hafta geçsin öyle giderim doktora dedim 30 mart regle tarihi 2 nisan bitiş nisan 20 den sonra neredeyse 10 tane test yaptım silikten komple kırmızı ya kadar oldu son bir hafta yapmadım bekleyip doktora gideyim dedim ama bebek yok , bugünde kanamam olduğu için doktora gittim öyle yardım edin lütfen 😣😭🥺🥺🥺🥺
Kimyasal gebelik olmuş telaş etmeyin her kadın yaşıyor nerdeyse doktorlar gebelikten saymıyor bile

Kan tahlili 27.7 çıkmış bu neden
Ilk kan 7yfi arkasina kan tahlili verdinmi
Ay gece yanlis okumusum canim sen
Dusuk felan degil
Kese tabiki gorunmez bu kadar kucuk degerlere kesemi gozukur daha cok kucuk normal sadece kan tahliliyle artistan anlayabilirsin

Ilk kan 7yfi arkasina kan tahlili verdinmi
Ay gece yanlis okumusum canim sen
Dusuk felan degil
Kese tabiki gorunmez bu kadar kucuk degerlere kesemi gozukur daha cok kucuk normal sadece kan tahliliyle artistan anlayabilirsin
Kuzum yanlış yazmışım değeri değer dün 27.7 çıkmış yarın tekrar istediler işte kanamam olmasa senin gibi düşüneceğim 😪

Dün ilk yaptırdığım 27,7 çıkmış , yarın tekrar dediler eğer kan tahlili yüksek çıkarsa detaylı dediler
kontrolde olun mutlaka. Şu an kimyasal mı, düşük mü yapıyorsunuz yada halk arasındaki gibi üstüne görme halimi yaşıyorsunuz bilinmez.

ben geçirdim kimyasal ilk değerim 20.7 idi sonra bir anda düştü ve regl başladı ne yazıkki. Gebelik istiyorsanız inşallah yükselir değeriniz ve üstüne görmedir.

Kuzum yanlış yazmışım değeri değer dün 27.7 çıkmış yarın tekrar istediler işte kanamam olmasa senin gibi düşüneceğim 😪
Degerleriniz cok ortada ya kimyasal ya gercek hamilelikte yarin eger yuzde. 60mis yukselirse hamilelikten sayabiliriz
Kanama yerlesme kanamasi olabilir dusuk icinde olabilir yarini beklemekten baska care yok insallah guzel artar ♥️

Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz geldi bana ..ama elbette takip edin bugünkü degerinizi..hayirlisi olur ins

Adetiniz geldimi yani ... üzüntüden cok karişik yazmışsınız geçmiş olsun .
Regl olduysanız yaşadığınız kimyasal gebelik ve düşük sayilmıyor canım cunku daha bi olusum yok rahimde beta yukselip geri dusuyor . ben düşük yaptigimda avuç ici kadar büyük parçalar geldi ve dayanılmaz bi sanci oluyor .

Adetiniz geldimi yani ... üzüntüden cok karişik yazmışsınız geçmiş olsun .
Regl olduysanız yaşadığınız kimyasal gebelik ve düşük sayilmıyor canım cunku daha bi olusum yok rahimde beta yukselip geri dusuyor . ben düşük yaptigimda avuç ici kadar büyük parçalar geldi ve dayanılmaz bi sanci oluyor .
Kan testi verip yazacağım dua edermisin degerim yükselsin 😪

X