Dr lar bizden bıktı . Dr bana koltuk altın için limon sürebilirsin bu süreçte dikkat et demişti ilk bebişimde. Limonla uğraşmadım amway aldım bendeBunu da doktora sorayım bari
AMway ın koltuk altı için doğal bi ürünü var . Ben ürünlerine güveniyorum Bebek deterjanı falan omlarıda kullanıyorumAmway de doğal değil ki
Basında hamileligim çok araştırdım bunu hani evet zararlı ama çamaşır suyu diş macunu elimize sürdüğümüz krem birçok şey var yani çıkamadım içinden benBen kullaniyorum makyaj da yapıyorum kendimi iyi hissediyorum mutlu oluyorum ben mutlu olunca bence bebeğim de oluyor zaten kilo aldım bari öyle güzellik yapıyorum kendime herzaman değil her gün değil ama arada yapıyorum
Aynen daha krem var bi de çatlamamak için mecbur krem kullanacağız zatenBasında hamileligim çok araştırdım bunu hani evet zararlı ama çamaşır suyu diş macunu elimize sürdüğümüz krem birçok şey var yani çıkamadım içinden ben
Ywes rocher var cnm urunleri organjk herseyi var makyaj krem sampuan vssssAynen daha krem var bi de çatlamamak için mecbur krem kullanacağız zaten
Sabun saçını döker Allah korusun Zaten kafamda saç kalıncam döküle döküle çok dökülüyorElimizden geldiğince dikkat ederiz ancak elbet düşünmeden ya da bilmeden yaptığımız yediğimiz içtiğimiz şeyler olacaktır Allaha emanet yavrularımız her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek de stres. Saçımı sadece sabunla mı yıkasam diye düşünmüştüm bi ara :dd
Yaa ben kullanıyorum bunlar hiç aklıma gelmemişti. Yani bebek doğunca onun kıyafetlerine şampuanına dikkt edcktm. Kendmnklere dikkat etmem zor. Anca yedklerimi doğal alıyrm. Bide yurtdşndaym doğal ürünler inanılmaz pahalı. Yani kullandğm rolon alkolsüz şampuan diş macunum normlde de doğal ama çamaşr detrjnı yada temzlk malzemeleri değil maalesf.Kızlar malum kimyasal içeriklerinden dolayı temizlik malzemelerinden uzak durulması gerekiyor ya peki ya deodorant ya da parfüm kullanmamalı mıyız sonuçta onlar da kimyasal? Ya da organik diye satılan şampuan ve duş jellerine ne kadar güvenebiliriz? Ya da bunlar benim pimpirikliğim mi bi şey olmaz mı :dd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?