Gebelikte demir ve vitamin kullanımı

mimarbirbayan

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
32
4
26
Merhaba arkadaslar bugün ilk randevuya gittim ve 6hafta 4 günlük hamile oldugum kesinleşti. Ben öncesinde folik asit kullanıyordum ama bugün doktorum içinde folik asitte bulunan baska bir vitamin verdi ayriyeten de demirim dusuk olduğu için demir ilaci da verdi. Ama 2 kere demir almak fazla mı olur bu konuda bir fikri olan var mı ilaçların da fotoğraflarını paylaşıyorum.

Eklentiler

• 1000059767.jpg
    127,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000059768.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 19
Multivatimin gibi olandaki demir günlük almanız gereken (eksik olmasaydı bile alacaktınız), diğeri eksiğini gidermeniz için. Fazla değil hatta belki bir kaç ay sonra bu bile yetmez. Hayırla gelsin bebişiniz.

Multivatimin gibi olandaki demir günlük almanız gereken (eksik olmasaydı bile alacaktınız), diğeri eksiğini gidermeniz için. Fazla değil hatta belki bir kaç ay sonra bu bile yetmez. Hayırla gelsin bebişiniz.
ne guzel aciklamissiniz, benim de demir ve multivitaminim var korkudan birini bi gun alip digerini diger gun aliyodum her ikisinin icinde de 400er gram folik asit var diye, o da fazlasini atar zaten heralde :)

ne guzel aciklamissiniz, benim de demir ve multivitaminim var korkudan birini bi gun alip digerini diger gun aliyodum her ikisinin icinde de 400er gram folik asit var diye, o da fazlasini atar zaten heralde :)
Folik asitten emin değilim bir doktorunuza sorun isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…