• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte darp raporu aldım ve boşanma aşamasındayım

10 haftalıktan büyük bebeği aldırmak yasal değil, sadece tecavüz vs durumunda 14 haftaya kadar çıkılıyor. İsteseniz de aldıramazsınız zaten.

Birisi gece aseriyor esi simit almadi diye esini telefondan engelleyip, eve almiyor. Digeri hamile haliyle esinden siddet goruyor ama barismayi dusunuyor. Ortamiz yok

10 haftalıktan büyük bebeği aldırmak yasal değil, sadece tecavüz vs durumunda 14 haftaya kadar çıkılıyor. İsteseniz de aldıramazsınız zaten.
Şuna benim derdim bebek aldırmak değil zaten. Biri ortaya attı aldırmak istediğimi ordan devam ediyor konu. Evet olayı yaşadığım gün böyle bişey düşündüm ama yaşadığım olay düşündürdü bana şimdi iyi ki büyümüş aldırtmadım diyorum.

14 haftalık hamileyim ve eşim tarafından şiddete maruz kaldım 60 gün uzaklaştırma ve darp raporumla şuan ailemin yanındayım ve tehdit alıyorum. Karnımdakini aldırmazsam onu boşayamıcağımı söylüyor. Korkuyorum sebebi ise doğulu olduğu için peşimi bırakmıcak aldırmak istiyorum çocuğu. Bir yandan da nasıl hesap veririm bunu da düşüyorum aa dünyaya getirirsem de hayatı bana zehir eder. Lütfen bunun gibi durum yaşayan varsa yardım edin.
14 hafta offf çok zor bir süreç allah yardımcınız olsun.

Back