- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi purplebyhnde
Allah yardımcınız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazık sizin gibi zihniyetlere. Bozmayım yazanları diyorum ama az da olsa kafamı dağıttınız o yüzden yazıyorum. Yoksa bu kadar sıkıntı içinde kimse derdini buraya yazacak zaman ayıramazDüşmesi için yöntemler deniyor
Deniyorum. Ama araştırmış sanırım kürtajın yasal sınırını. O yüzden de pişmanlığını ıspatlamaya çalışıyor ben şuna da yüz vermiyorumBoşanma diye sana korku vermek istemiş... Duygusal olarak şiddet uygulamaya devam ediyor Psikolojik şiddet leri ne sakın boyun eyme...
Kendini mi öldürecek, çıldırmış heralde.Düşmesi için yöntemler deniyor
Evet bende ilk başta sizin gibi düşünüyorudum. ailemin bana desteği tam ama ben yük olmak istemiyorum. Çok kararsızımGebe karısını döven birinden o bebeğe pek bir fayda geleceğini ben düşünmüyorum , babasız büyümesi daha iyi sanki .
Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun ...
ne saçmalanıyor burda yaaa evet canıma kıymaya karar verdim te allahımKendini mi öldürecek, çıldırmış heralde.
Evde birtakım yöntemler ile düşük yapmaya çalışmıyorsun değil mi? Yapma yavrum, bak kanaman durmaz falan aman diyim.ne saçmalanıyor burda yaaa evet canıma kıymaya karar verdim te allahım
Düşmesi için yöntemler deniyor
DÜŞÜK YAPMAYAYIM DİYE İĞNE KULLANIYORUM ZATEN.Evde birtakım yöntemler ile düşük yapmaya çalışmıyorsun değil mi? Yapma yavrum, bak kanaman durmaz falan aman diyim.
Allah yardimciniz olsun. Allahim nasil insanlar ya. Rabbim korusun gercekten nasil kiyabiliyolar ya14 haftalık hamileyim ve eşim tarafından şiddete maruz kaldım 60 gün uzaklaştırma ve darp raporumla şuan ailemin yanındayım ve tehdit alıyorum. Karnımdakini aldırmazsam onu boşayamıcağımı söylüyor. Korkuyorum sebebi ise doğulu olduğu için peşimi bırakmıcak aldırmak istiyorum çocuğu. Bir yandan da nasıl hesap veririm bunu da düşüyorum aa dünyaya getirirsem de hayatı bana zehir eder. Lütfen bunun gibi durum yaşayan varsa yardım edin.
Hiç sanmıyorum çünkü ben şuan 16 hafta oldum ve olayı yaşadığımda yere düştüğüm için darbeden etkilendi mi bebek ona baktılar darp raporu için. Eli ayağı parmakları herşeyi oluşmuş ve gayet sağlıkıydı. Bana 5hafta dedi ailem. Oda dini açıdan. Yasal olarak daha büyük alanlarda varKürtaj için yasal sınır yirmi hafta değil miydi
Hayır kesinlikle. Tam tersi bende o duyduğumuz haberlerdekiler gibi olmamak için çabalıyorum şuanda. Evlilikmiş erkek arkadaşmış şu durumda zaten düşünmek bile istemiyorum. Şuna tek dua ettiğim şey bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak. Çok teşekkürler.Bakın ne olursa olsun. Burnundan mı getireceksiniz, ayrılacak mısınız bilemem
Öncelikle bebeğinize kıymayın. Doğduktan sonra da bebeğinize odaklanın, emzirin, sevin, mutlu bir çocuk yetiştirin. Yalnız kalsanız bile ne olur çocuğunuzu koruyun kollayın..
Dünyanın bin türlü hallerine şahit oluyoruz. Sözüm meclisten dışarı bebek daha anne karnındayken ayrılıyorlar sonra olmadık it kopukla beraber olup o çocuğu istismarmış, şiddetmiş harcatıyorlar.. Sizler öyle yaparsınız demiyorum ama bu ara böyle durumlara çok sahit oldum. Umarım kırmadım, üzmedim sizi..
Nee dönecek misin hamileyken döven normal de ne yapmaz böyle adam düzelmez yazık değil mi sanaEvet ben olayın ilk etkisiyle onun çocuğunu bile taşımak istemiştim nasıl böyle düşündüysem artık. Ama şuan da oda çok pişman ve hala yalvarıyor. Biraz uzak kalmak ders oldu sanırım bişeyler dank etti. Tedavi Görkem diye de söz verdi ama benim güvenimi kazanırım tekrar dan bilmiyorum. Şuan Bende iyiyim çok şükür bebeğim de. Ama bir kaç ay ne konuşmayı ne de görüşmeyi düşünmüyorum. Burnu sürtmesi lazım ki bir daha yapmasın. İnşallah düzelecek. Ve allah kimseye bu duyguları yaşatmasın
14 haftalik bebegi zaten aldiramazsiniz ki yasal degil.
Yok siz yanlış biliyorsunuz.yada eskiden öyle olabilir. Kadını her zaman koruyor devlet. Gidip konuştum ben karakoldakilerle. Onlarda eşimi gördükleri için koruma bittikten sonra aile terapistine gitmek istemişti. hala pişmansa aile terapistine gidin dediler. Ama ben önce kendisinin destek almasını istedim kabul etti şimdilikŞu an elinizde darp raporunuz var barışınca affetmiş olunuyor, ilerde tekrar ayrılmak isteyince dosyaya işlenmiyor diye biliyorum.
Hamile halinizle size şiddet uygulamış, böyle biriyle tekrar birleşmeniz büyük bir hata olur. KK'da sizin konunuza benzer çok konu okudum, sonu hep daha kötü oldu. Kadınlar tekrar geri dönüyor, verilen sözler unutuluyor ve zamanla o şiddetin dozu daha da artıyor. Kendinize ve çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın lütfen, daha anne karnındayken bunları yaşatan bir "babası" olmasa da olur.
Tam olarak anlamadim yasal sure 10 hafta..Yok siz yanlış biliyorsunuz.yada eskiden öyle olabilir. Kadını her zaman koruyor devlet. Gidip konuştum ben karakoldakilerle. Onlarda eşimi gördükleri için koruma bittikten sonra aile terapistine gitmek istemişti. hala pişmansa aile terapistine gidin dediler. Ama ben önce kendisinin destek almasını istedim kabul etti şimdilik
Hamileyken şiddet gören bir kadinsiniz ve o adamı affediyorsunuz pes! Şiddet artarak devam eder bilginize! Hiç mi akıllanmaz bazı kadınlar delireceğim!!!Yok siz yanlış biliyorsunuz.yada eskiden öyle olabilir. Kadını her zaman koruyor devlet. Gidip konuştum ben karakoldakilerle. Onlarda eşimi gördükleri için koruma bittikten sonra aile terapistine gitmek istemişti. hala pişmansa aile terapistine gidin dediler. Ama ben önce kendisinin destek almasını istedim kabul etti şimdilik
Yok çok farklı anladınız siz yasal süre 10 hafta evet. Ama ben aldırmak istemiyorum zaten. Karakolda uzaklaştırma gittikten sonra yazı yazıp biz eşimle barıştık demem yeterli oluyomuş. Allah korusun bidaha evi terk etmem gerekirse de ortada bırakmıyorlar. Tekrardan koruma alabiliyorum. Ama benim amacım tekrar koruma almak değil olur da barışırsam ve tekrar yaşarsam bişeyler. Direk boşanma davası açabiliyorumTam olarak anlamadim yasal sure 10 hafta..
Devlet kadini koruyor derken siddet oldugu icin alinmasina musaade mi ediyor yani?
Mumkun olamaz diye biliyorum