• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte çocuk asprini yada coraspin kullanımı

mehtap61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
86
0
36
Trabzon
Merhaba arkadaşlar.6 haftalık hamileyim ve doktorum herhangi bir sıkıntım olmadığı halde çok şükür folik asit yanında çocuk asprini yada coraspin kullanmamı önerdi günde bir tane.Rutin tüm hastalarına önerdiğinide ekledi.Benim gibi herhangi bir sıkıntısı yokken doktoru öneren başka bir gebe varmı,kullanan varmı???Şimdide kullanmakta nedense çekiniyorum.Yadımcı olursanız çok memnun olurum.

Merhaba arkadaşlar.6 haftalık hamileyim ve doktorum herhangi bir sıkıntım olmadığı halde çok şükür folik asit yanında çocuk asprini yada coraspin kullanmamı önerdi günde bir tane.Rutin tüm hastalarına önerdiğinide ekledi.Benim gibi herhangi bir sıkıntısı yokken doktoru öneren başka bir gebe varmı,kullanan varmı???Şimdide kullanmakta nedense çekiniyorum.Yadımcı olursanız çok memnun olurum.

canım ben şimdi kullanıtorum yani gebelikten önce byük ihtmal gebelktede kullancm coraspirin 100 kullanıyorum kan pıhtılaşma srunum olduğu için sana nye verdki dktor br rahatszlğn yoksa

Back