Sonrasında olur diye çok korkuyorum pişman olmaktan çekiniyorumGebelikte risk yoksa korkmaya gerek yok
Bisey olmaz ya 3 gebelik geçirdim hiç de cinsellikten uzak durmadım son aylarda doğumu hızlandırıyorSonrasında olur diye çok korkuyorum pişman olmaktan çekiniyorum
"Eşim için istiyorum"dan sonrasını okumadım.Hanımlar merhaba 13 haftalık gebeyim, şükür bugüne kadar gebeliğimde bi sorun yaşamadım, ama bi sorum var eşimle cinsellik yaşamaktan çekiniyoruz daha doğrusu ben çekiniyorum. Doktorumuz son kontrolümüzde düşük riski olan haftaları atlattınız normal yaşantınıza dönebilirsiniz ilişkiniz sorun teşkil etmez dedi. Ama yinede çekiniyorum ve bu bende isteksizliğe yol açıyor. Bi yandan da eşim için istiyorum. Bir de kuruluk problemi yaşıyorum gebelikten önce böyle bi sorun yoktu. Su bazlı kayganlaştırıcı kullanmak bebeğe zararı olur mu? Lütfen yardımcı olur musunuz?
İnsanın eşinin mutluluğunu düşünmesinde ne gibi bir sorun var? Bence siz biraz bencilsiniz."Eşim için istiyorum"dan sonrasını okumadım.
Yahu istemediğiniz bişeyi neden yapıyorsunuz, neden kendinizi zorluyorsununz?
"Zorla cinsel ilişkiye girme"nin çok ağır travmatik etkileri var, biraz internete girin okuyun lütfen.
Valla eşim istiyor diye kendim istemeden zorla ilişkiye filan girmem, "travmatik etkileri var" diye yazmışım, açın okuyun bu kadar bilgisizseniz.İnsanın eşinin mutluluğunu düşünmesinde ne gibi bir sorun var? Bence siz biraz bencilsiniz.
"Eşim için istiyorum"dan sonrasını okumadım.
"Zorla cinsel ilişkiye girme"nin çok ağır travmatik etkileri var, biraz internete girin okuyun lütfen.
Eşimin ve benim mutluluğum için ve ilişkimizin sağlığı için bunu düşünmem gayet doğal. Sonuçta ilişkiye eşim için gireceğim demedim. Sadece içimdeki kaygıyı anlattım. Ben de gebe olsamda eşimi arzuluyorum sonuçta zorla ilişkiye girmiyorum.Valla eşim istiyor diye kendim istemeden zorla ilişkiye filan girmem, "travmatik etkileri var" diye yazmışım, açın okuyun bu kadar bilgisizseniz.
Süper o zaman. Ben "eşim için" yazınca siz istemiyorsunuz diye düşündüm. (Kuruluk da zaten isteksizliğin bir işaretidir.) Ama siz de istekli ve arzuluysanız yazdıklarımı tamamen ignore edin lütfen.Eşimin ve benim mutluluğum için ve ilişkimizin sağlığı için bunu düşünmem gayet doğal. Sonuçta ilişkiye eşim için gireceğim demedim. Sadece içimdeki kaygıyı anlattım. Ben de gebe olsamda eşimi arzuluyorum sonuçta zorla ilişkiye girmiyorum.
Hayır bende istiyorum sadece içimdeki kaygı bu isteği baskılıyor, teşekkür ederim.Süper o zaman. Ben "eşim için" yazınca siz istemiyorsunuz diye düşündüm. (Kuruluk da zaten isteksizliğin bir işaretidir.) Ama siz de istekli ve arzuluysanız yazdıklarımı tamamen ignore edin lütfen.
Bana kalirsa asik sorun eşi icin istemesi degil, kendi icin istememesi"Eşim için istiyorum"dan sonrasını okumadım.
Merhaba. Beşinci haftayayım bugün eşimle beraber oldum pembemsi bi akıntım var soktoea gittim herşey normal dedi sasece kalp sesimi duyana kadar ilişki yasak dedi şimdi çok pişmanım ve kendimi suçluyorum. Siz benzer şey yaşadınız mı yorumunuzdan dolayı size yazmak istedimBisey olmaz ya 3 gebelik geçirdim hiç de cinsellikten uzak durmadım son aylarda doğumu hızlandırıyor
Merhaba bende 5haftaadayım benzer şey yaşadım ama ağrım yok siz nasıl bi sonuç aldınızHanımlar selam 8 haftanın içerisindeyim ve birliktelikten sonra kanama oldu. Karın ve bel ağrım yok hastaneye gidicem yine de. Düşük müdür?
Öyle problemim olmadı sadece ilişki sonrası biraz kasılma sancı oluyordu ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşadımMerhaba. Beşinci haftayayım bugün eşimle beraber oldum pembemsi bi akıntım var soktoea gittim herşey normal dedi sasece kalp sesimi duyana kadar ilişki yasak dedi şimdi çok pişmanım ve kendimi suçluyorum. Siz benzer şey yaşadınız mı yorumunuzdan dolayı size yazmak istedim