Gebelikte cinsel ilişki

Orgazm esnasında ki yoğun kasılma ve yüksek nabız dan hep korkuyorum bebeğe anlık kan gitmez vb sorun olabilir mi diye

Öyle birşey olsa bütün doktorlar yasaklar, aksine orgazm sonrası vücudun salgıladığı endorfinlerin (oxytocyn, dopamin,...) bebeğe bile iyi geldiğine dair yazılar okudum. Anneyi rahatlatan mutlu eden birşey bebeğe zararlı olabilir mi ?

Benim bebeğim dört buçuk aylıkken kalbi durmuş kaybettim hiç Bi sebep bulamadılar ikili testi falan temizdi ben de çok vicdan azabı çektim acaba cinsel ilişkiden mi oldu diye ben şiddetli orgazm kasılması yaşarım çünkü

Çok üzüldüm şimdi tedirginliğinizi daha iyi anlıyorum ama inanın bu yüzden olduğunu sanmıyorum bende her ilişkide mutlaka orgazm yaşarım... Kendinizi suçlamayın bazen sebepsiz kayıplar yaşanılaniliyor

Hanımlar neden böyle şeyleri doktora sormaktan çekiniyorsunuz? Bu gayet normal bir istek yani sorun gitsin.kendi kendinize yasak koymak neden ben anlamıyorum.benim ikiz gebeliğim var ilk aylarda çok kanamam oldu,kanama olurken yasakladı kanama bitince devam edebilirsiniz dedi öyle de yaptik libido yükseliyor sonuctahala da devam edebilirsiniz diyor bi sinirlama yok.

Benim tanıdığım biri doğuma gideceği gün bile ilişkiye girmişti bir başka tanıdığımda doğuma bir ay kala ilişkiye girmiş ve doğum başlamış ikisinde de risk yoktu yani vücudunla alakalı bişey aslında

Orgazm kasılması rahimde olmazki. Bebek şuan rahmin içinde, ilişkiye girilen penisin girdiği yer rahimde değil. Rahime ulaşması için arada bir kanal var ve o kanal zaten gebelikte bir tıkaçla kapalı, spermlerde ulaşamaz. Eğer bir sıkıntı olsa doktorlar serbest bırakmazlar. Ben hamileliğimin ilk gününden beri yapıyorum. Yani öğrendiğim değil öğrenmeden önceki günlerde de sık sık yapıyordum öğrendikten sonra da sık sık yaptım hiçbşr şey olmadı. Bebeğimde iyi gelişimi de iyi çok şükür.

Sperm enfeksiyon yapar mı yazmışım? Sperm rahim ağzını yumuşatır ve doğum kasılmalarını tetikler. Herhangi bir sağlık bilginiz yoksa konuşmayın.
""Yapabilirsiniz ama korunun spermin rahimi kasma özelliği var hemde enfeksiyon açısından. "" diye yazmışsınız. "enfeksiyon açısından" diye belirtmişsiniz bu ne demek? Sağlık bilgimin sizden daha iyi olduğuna eminim. Gerçekten iyi araştırsaydınız eğer söylediğin spermin rahim kasılmasına yol açtığı safsatasına inanmazdınız çünkü bu görüş araştırmalarla seneler önce yalanlandı. Hem dediğiniz gibi birşey olsa doktorum özgür olun istediğiniz gibi cinsel hayatınızı yaşayın sıkıntı yok demezdi. Siz bence iyice bir araştırın eski ve doğruluğu kanıtlanmamış bilgilerle buraya gelmeyin.

Ok

Hamileyken psikolojik dusunce olarak acaba cocuga zarar gelirmi ? Ilk aylarda düser mi? Vs olumsuz dusunceler olabilir ama arkadasim hamileligini ogrendigi andna itibaren doktorunda sormus bilgi almis( ne sekilde nasil pozisyonlarda yaptilar biomiyorum) dogumu kolaylastirdigini ve rahat dogum yaptiginu soyledi. 9 ay sex olmadan esimle yan yana durabilicegimi sanmiyorum şahsen ben

Herhangibir nesne kullanmayacaksanız sakıncası yok, son güne kadar birliktelik yaşayanlar var ayrıca, ki karnım engel olana kadar ben de devam ettim üstelik spermden falan da korunmadım, ne enfeksiyon ne de doğum başlatma riski falan yok, yanlış pozisyon kullanıp zorlarsanız o zaman erken doğum riski oluşabilir. Doktor yasaklamadığı sürece devam

Riskli olunca mecburen duruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…