Gebelikte çatlak kremi ne zaman kullanılmaya başlanmalı?

Cilt kalitesiyle alakalı ama çatlak geçmiyor ergenlikten kalma dizlerimin arkası çatlak kocamın bile kollarında omzunda çatlağı var spor yaptığı için cilt gerildikçe çatlar sürekli nemlendirici süreceksin alışkanlık edin bol su iç geri dönüşü yok

Su içme problemim var normaldede hep içmeyi unutan canı su içmeyi istemeyen biriydim hamileyim yine öyle dr bana 2 litre içsen yeter dedi ama rekorum 1,5 şuan içemiyorum ya of. Hamile kalmadan önce 1 bardak ancak içersem mucize oluyordu. Anladım mantığını nemli tutmak yani benden kremlerin içeriği ile ilgili sanıyordum aslında . Bende pek yok nerdeyse yok ama belki düzenli nemlendirici sürmemle ilgilidir şuana kadar birde hiç kilo almamıştım ama bu hamilelikte olay kopucak yani . Ekstra özen göstermem lazım dediğiniz gbii geri dönüşü yok

İçerikte fayda ediyor benim annem hep lierac kullanmış 30 sene önce çatlağı yok shea yağı kakao yağı al bir de düzenli kaliteli bir nemlendirici al benim mesela kaşıntım çok muhtemelen çatlak olacak 3 kere sürsem de geçmiyot

Suyu bebeğin içinde kendin içinde içmen gerekiyor. Bende icmezdim ama pskolojik olarak susuyorum galiba bu yüzden içmem kolaylaştı. Birde idrar yolu enfeksiyonu olmamak içinde içmek lazım. Gebelikte çok suya ihtiyacımız var. İhmal etme sakın. Birde her kremi sürme hamilelikte her ürünü kullanamıyoruz maalesef. Araştırarak kullan. İlk haftalarda boynum tutulmuştu.. evde kas gevsetici krem vardı alışkanlık hep sürerim. Elime alınca ne olur ne olmaz bakayım dedim. Meğer hamilelikte kullanmak çok tehlikeliymis. Sağlık ocağına gittim orada ki doktor kantaron yağı önerdi de öyle kurtuldum boyun tutulmamdan. Başına gelen olursa aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…