- 9 Ocak 2017
- 628
- 494
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Canım doktor önermiyor yani bana önermedi. Ben eczaneye sordum videolar da uzmanlardan dinledim ve yorumlara bakarak bio oil aldım. 12. Haftamda kullanmaya başladım yani daha bir haftadır. Yüzüme de surebiliyorum lekeler için de çok iyi geliyormuş.. arastir yorumlarına bak kafana yatarsa sende alırsın.Arkadaşlar merhaba 7hafta +2 günlük hamileyim dr’um hiç çatlak kreminden bahsetmedi bende sormayı unuttum sonraki kontrolümde 3 hafta sonra.
Acaba henüz 1,5 aylık hamileyim diye mi belirtmediki?
Sizler ne zaman kullanmaya başladınız?
Ben kendim kafama göre alsam netten ama en iyisi hangisi onuda bilmiyorum hiç?
Yani öneriniz var mı hangi marka almalıyım sizce?
Valla. şekerim bunun zayıf olmakla ince belli olmakla hiç ilgisi yok. Çatlayabilecek yerleri tecrübeli arkadaşlar yazdı kullanıp kullanmamak sana kalmış. Eczaneye neyi soracaksın 12. hafta başla sen. Lierac iyi , biooil iyi diyorlar, hindistan cevizi ve badem yağı kullananlar var. Sürekli nemli tut bu bölgeleriS Siyah PaltoTaranta Vaalbara Y Yami Basen çatlamasıyla göğüs altı çatlamasını ilkkez duydum oralarda da mı oluyor. O zaman oralarada mı sürmem lazım? Yapım müsait mi bilmiyırum ama minyonum bayağı ufak tefek belim ince 46 kiloyum şuan . Karnım fazla büyüyebilir ene gidemeyince herhalde öne çıkar belki o yüzden fazla çatlarsa diye korktum. Hindistan cevizinde mantıklı aslında . Evdede vardı başlayabilirim ama direkt bunun kremi iyi birşey varsa almak belki daha iyi hissettirir beni. Eczaneye sormam lazım o zaman demi bunu.
Yani ben şuan göğsüme göbeğime belimde elimin değdiği yerlere basenlerime kalcama sürüyorum. biranda aldığın kilolar catlağa sebep olduğu için nemlendirmek gerekiyor. Ben ne olur ne olmaz sürüyorum her yerime.S Siyah PaltoTaranta Vaalbara Y Yami Basen çatlamasıyla göğüs altı çatlamasını ilkkez duydum oralarda da mı oluyor. O zaman oralarada mı sürmem lazım? Yapım müsait mi bilmiyırum ama minyonum bayağı ufak tefek belim ince 46 kiloyum şuan . Karnım fazla büyüyebilir ene gidemeyince herhalde öne çıkar belki o yüzden fazla çatlarsa diye korktum. Hindistan cevizide mantıklı aslında . Evdede vardı başlayabilirim ama direkt bunun kremi iyi birşey varsa almak belki daha iyi hissettirir beni. Eczaneye sormam lazım o zaman demi bunu.
Aynen durum böyle yani ekleyeceğim bırsey yok, ha bende hin.cev.yagi ve tatlı badem yağı kullanıyorum, çatlayacak olan çatlıyor zaten hangisi sana uyarsa onu kullanValla. şekerim bunun zayıf olmakla ince belli olmakla hiç ilgisi yok. Çatlayabilecek yerleri tecrübeli arkadaşlar yazdı kullanıp kullanmamak sana kalmış. Eczaneye neyi soracaksın 12. hafta başla sen. Lierac iyi , biooil iyi diyorlar, hindistan cevizi ve badem yağı kullananlar var. Sürekli nemli tut bu bölgeleri
Olmaz olur mu karnın ne kadar büyürse çatlağında o kadar fazla olur. Sağda solda yayılacak alan yok ki direkt öne çıkacakValla. şekerim bunun zayıf olmakla ince belli olmakla hiç ilgisi yok. Çatlayabilecek yerleri tecrübeli arkadaşlar yazdı kullanıp kullanmamak sana kalmış. Eczaneye neyi soracaksın 12. hafta başla sen. Lierac iyi , biooil iyi diyorlar, hindistan cevizi ve badem yağı kullananlar var. Sürekli nemli tut bu bölgeleri
LIERAC en iyisiS Siyah PaltoTaranta Vaalbara Y Yami Basen çatlamasıyla göğüs altı çatlamasını ilkkez duydum oralarda da mı oluyor. O zaman oralarada mı sürmem lazım? Yapım müsait mi bilmiyırum ama minyonum bayağı ufak tefek belim ince 46 kiloyum şuan . Karnım fazla büyüyebilir ene gidemeyince herhalde öne çıkar belki o yüzden fazla çatlarsa diye korktum. Hindistan cevizide mantıklı aslında . Evdede vardı başlayabilirim ama direkt bunun kremi iyi birşey varsa almak belki daha iyi hissettirir beni. Eczaneye sormam lazım o zaman demi bunu.
Teşekkür ederim çok faydalı oldu bu detay bilgilendirmeniz.Yani ben şuan göğsüme göbeğime belimde elimin değdiği yerlere basenlerime kalcama sürüyorum. biranda aldığın kilolar catlağa sebep olduğu için nemlendirmek gerekiyor. Ben ne olur ne olmaz sürüyorum her yerime.
Nasıl ya yazdım ya yukarıda memem basenim çatladı diyeTeşekkür ederim çok faydalı oldu bu detay bilgilendirmeniz.bunu yazmasaydınız sadece karnıma sürerdim diğerleri hakkında fikrim yoktu inanın
Hı tamam.Olmaz olur mu karnın ne kadar büyürse çatlağında o kadar fazla olur. Sağda solda yayılacak alan yok ki direkt öne çıkacak
Bütün mesajları şimdi toplu okudum ilk o arkadaşın mesajını okumuşumdur:) sorunsyok yani sizlerinki de faydalı oldu tabikiNasıl ya yazdım ya yukarıda memem basenim çatladı diye
Bakacağım bu önerdiğiniz kreme teşekkür ederim.LIERAC en iyisi
Tabikide üst bacaklar arkalı önlü çatlayabilir
Göğüs catlayabilir diz arka kısımları catlayabilir
Google den göğüs ve baldır çatlakları gebelikte die arastırabılırsınız . Bunun tiple boyla kiloyla alakası yok iç karnım yok benım mesela hemen göbek karsııyaaa fırlıyorilk gebeliğimde çatlağım olmadı genelde ilklerde çok olmuyor diyorlar ama suan ikinci de bacaklarım belli yani açılacak yerleri baya baya . Karnımda hala bisey yok şükür
Biraz korktumda doğumdan sonra geçiyor mu oralar peki kalıcı mı bu?Şimdiden tedbirini al sen bir şey kaybetmezsin çatlayınca geri alamıyorsun meme altlarım biri tırnakla yolmuş gibi kırmızı kırmızı
Geçiyor olsa kremlere servet harcamazdık valla maalesef...Biraz korktumda doğumdan sonra geçiyor mu oralar peki kalıcı mı bu?
Hay Allah ya hoşlanmadım bu durumdan hiç . Dikkat etmek lazım o halde epey ve ekstra çaba ile.Geçiyor olsa kremlere servet harcamazdık valla maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?