• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte çatı ağrısı? Bel ağrısı ve kasık ağrısı??

Mislinadorak

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
337
229
103
Çatı ağrım bu hafta arttı.Birdebuna bel ağrısı da eklendi :S kasık ağrısı da var.Bu ağrılar beni korkutuyor kızlar sizce doğumum bu sayede kolay olur mu? Birde bu ağrıların sebebi ne tehlikeli bi durum var mı? Çok korkuyorum doktora gitsem mi???

Son düzenleme:
Bende 39. haftadayım. Bir kaç gündür kasık ağrım var. Yorulursam bel ağrım var. Artık sürecin sonuna geliyoruz normal gibi geliyor bana. Vücut kendini hazırlıyor diye düşünüyorum. Bebek ağırlaşıyor, aşağıya iniyor yerleşiyor dolayısıyla kasıklardaki baskı da artıyor. Birde artık 39 dayız doğurabiliriz artık korkmayın bence :) Yine de siz bilirsiniz tabi.

Bende 39. haftadayım. Bir kaç gündür kasık ağrım var. Yorulursam bel ağrım var. Artık sürecin sonuna geliyoruz normal gibi geliyor bana. Vücut kendini hazırlıyor diye düşünüyorum. Bebek ağırlaşıyor, aşağıya iniyor yerleşiyor dolayısıyla kasıklardaki baskı da artıyor. Birde artık 39 dayız doğurabiliriz artık korkmayın bence :) Yine de siz bilirsiniz tabi.
Allah kolay doğum nasip etsin cnm :) cevabın için teşekkürler

Hepsi normal canm korkma
Rabb'im saglikli doğum nasip etsin inşaAllah

Bende 27.haftadayım bir aydır geçmeyen kalça ağrım var.3 gün hastanede yattım .şimdi bastonla bile lavoboya bir tutmadan gidemiyorum geçermi acababu şekilde olan varmıdır.korkum bide kasıklarıma vurmaya başlaması

Bende 27.haftadayım bir aydır geçmeyen kalça ağrım var.3 gün hastanede yattım .şimdi bastonla bile lavoboya bir tutmadan gidemiyorum geçermi acababu şekilde olan varmıdır.korkum bide kasıklarıma vurmaya başlaması
Bnmde doğumuma yakın kasık ağrım oluyordu cnm acaba seninki magnezyum eksikliğinden falan olabilir mi? Dikka et bnce

21. Haftadayım benim de çok ağrım oluyor sanki kemiklerimi kesiyorlar hareket edersem azalıyor bu uğzden bol bol yürüyorum ama.dinlenme aşamasından sonra zor kalkıyorum yerimden. Gece sağdan sola zor dönüyorum ağrıdan. Doktor A söyledim normal dedi. Anlamadım daha yarı süreçte bu kadar olur mu

21. Haftadayım benim de çok ağrım oluyor sanki kemiklerimi kesiyorlar hareket edersem azalıyor bu uğzden bol bol yürüyorum ama.dinlenme aşamasından sonra zor kalkıyorum yerimden. Gece sağdan sola zor dönüyorum ağrıdan. Doktor A söyledim normal dedi. Anlamadım daha yarı süreçte bu kadar olur mu

Gece başının altına yüksek bi yastık ve omuzlarının hizasına alçak çok yüksek olmayan bi yastık koy.Bn böyle rahat ettim. :) gece rahatça uyumanı sağlayacak ;)

A sagol canim deneyim bi :)
Yürüyüşü sakın bırakma cnm yürürsen doğuma yakın açılmanda kolayca olur sancında.bnm görümcem hamileliği boyunca yürümedi doğumda açılması da olmadı sancı da gelmedi kadın kaç saat boyunca suni sancı çekti ondan bu dediklerimi dikkate al derim.

Back