öncelikle geçmiş olsun şuan 24 haftalık hamileyim 21. haftamda böbrek ağrısıyla gece sabaha kadar uyuyamadım ve doktora gittim sonra anladımki gece çektiğim ağrı birşey değilmiş gittikçe arttı ağrılarım kendi doktorum hemen beni üroloğa gönderdi, ilk tabiki böbrek ağrısımı anlamadık korkudan kafayı yiyecektim nerdeyse. usg aldılar beni ya taş düşürüyordum ya bebek rahimde büyüdüğü için böbreğe baskı yapıyordu ve böbreğim bu sebepten dolayı şişiyordu şişlikte ağrıya neden oluyordu.yapılacak hiçbirşey yoktu maalesef önce acile aldılar beni ama ağrılarım geçmiyordu aynı zamanda kusmaya başlamıştım sık sık lavaboya gidiyor çıkarıyor ve şiddetli ağrı çekiyordum ,beslenemediğim için serum taktılar ve parol verdiler ama parol ağrımı geçirmiyordu ve ben 2 gece hastanede yattım ve böyle ağrı çektim 1. geceden sonra uroloğum böbreğime tel takılması gerektiğini söyledi kadın doğum doktorum ise bunu istemiyordu.Tel doğumdan sonra çıkartılacaktı ve enfeksiyona neden olabilirdi ayrıca idrarımı kanamalı yapabilirdim .Ayrıyetten ağrının geçme olasılığı %100 değildi .İçimize sinmedi biraz daha bekleyelim dedik .1 gün sonra ağrım azalmaya başladı çok şükür ki şimdi çok arada bir ağrım oluyor ama tekrarlama riski yüksek ,bu erken doğuma sebep olabilir bu yüzden 28. haftada ciğer geliştirici iğne vurulacak.Dua ediyorum tekrarlamasın diye şuan raporluyum dinleniyorum Allahım düşmanımın başına vermesin çok kötü bir ağrı 3 gün boyunca dik yürüyemedim ayrıca sağ bacağımı yataktan tek başıma indiremiyordum ne yürüyebiliyosun ,ne yatabiliyosun hiç bir yere sığmıyor insan.
Muhakkak dr a görünmelisin detaylı anlatmaya çalıştım ,durum hafife alınacak birşey değil enfeksiyon riski var çünkü buda bebek için çok riskli .
Bir an önce ağrılarının azalması dileğiyle tekrar geçmiş olsun .