Gebelikte belirtiler erken den anlasilir mi

Bende yaptım baloncuk falan olmadı. Şüphem var inşallah bebiş vardır
Inşallah oylesindir seni üzmek istemem ama bende yaptım bende de çıkmadı test yaptım gebe de değilim o yüzden hayırlısı olsun canim halkında rabbim en yakın zamanda doldursun kucagini

Inşallah oylesindir seni üzmek istemem ama bende yaptım bende de çıkmadı test yaptım gebe de değilim o yüzden hayırlısı olsun canim halkında rabbim en yakın zamanda doldursun kucagini
İnşallah canım. Femara hap ile tedavi görüyorum 8 gün var adetime her zaman ki adet belirtilerim 10 gün önce den baslardi şimdi sadece kasık ağrısı ara ara mide bulantısı var. Hadi hayırlısı inşallah. Bana da sana da isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah

Amin insallah canim rabbim gönlünüze göre versin

Sonuç ne oldu? Bende aynı tedaviyi oluyorum. 10 gün var adetime 2 gündür kasık ağrım var, adet olacak gibiyim. Vaginamda hassaslık var, sanki çok yoğun akıntım oluyor gibi hissediyorum. İlk defa bukadar yaklaştım, negatifi gorucem diye çok korkuyorum

Canım benim şuan 1 gün gecikti adetim ama 6 gün kala falan di beta HCG baktırdım doktor negatif dedi. Kasık ağrım var halen daha ama önceki adetlerimde ki gibi göğüs ağrım şişlik falan yok. Bir kaç gün daha olmazsam tekrar kan vercem.
Benim catlamadan 3 4 gün sonra kasık ağrım başlamıştı halen daha ara ara devam ediyor. Anlamadım gitti valla

Su bekleme süreci cidden çok yorucu. Haber bekliyorum mutlaka inşallah güzel haberlerini alırız

Su bekleme süreci cidden çok yorucu. Haber bekliyorum mutlaka inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah bir gün . 2 yıldır her ay bunu yaşıyorum benim gibi çok kişi var burda da görüyorum. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.
Senden de haber bekliyorum canım. Güzel haberi alırsın inşallah

Bende hemen hemen öyleyim. Sabır çok önemli. Çok zor ama olunca en çok bizler sevinicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…