- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Seda feyza
-
Ben denedim, hiç baloncuk bile oluşmadı :)Teşekkür ederim
Hamile misiniz sizBen denedim, hiç baloncuk bile oluşmadı :)
Evet hamileHamile misiniz siz
Bende yaptım baloncuk falan olmadı. Şüphem var inşallah bebiş vardırEvet hamile
Inşallah oylesindir seni üzmek istemem ama bende yaptım bende de çıkmadı test yaptım gebe de değilim o yüzden hayırlısı olsun canim halkında rabbim en yakın zamanda doldursun kucaginiBende yaptım baloncuk falan olmadı. Şüphem var inşallah bebiş vardır
İnşallah canım. Femara hap ile tedavi görüyorum 8 gün var adetime her zaman ki adet belirtilerim 10 gün önce den baslardi şimdi sadece kasık ağrısı ara ara mide bulantısı var. Hadi hayırlısı inşallah. Bana da sana da isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallahInşallah oylesindir seni üzmek istemem ama bende yaptım bende de çıkmadı test yaptım gebe de değilim o yüzden hayırlısı olsun canim halkında rabbim en yakın zamanda doldursun kucagini
Amin insallah canim rabbim gönlünüze göre versinİnşallah canım. Femara hap ile tedavi görüyorum 8 gün var adetime her zaman ki adet belirtilerim 10 gün önce den baslardi şimdi sadece kasık ağrısı ara ara mide bulantısı var. Hadi hayırlısı inşallah. Bana da sana da isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah
Sonuç ne oldu? Bende aynı tedaviyi oluyorum. 10 gün var adetime 2 gündür kasık ağrım var, adet olacak gibiyim. Vaginamda hassaslık var, sanki çok yoğun akıntım oluyor gibi hissediyorum. İlk defa bukadar yaklaştım, negatifi gorucem diye çok korkuyorumİnşallah canım. Femara hap ile tedavi görüyorum 8 gün var adetime her zaman ki adet belirtilerim 10 gün önce den baslardi şimdi sadece kasık ağrısı ara ara mide bulantısı var. Hadi hayırlısı inşallah. Bana da sana da isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah
Canım benim şuan 1 gün gecikti adetim ama 6 gün kala falan di beta HCG baktırdım doktor negatif dedi. Kasık ağrım var halen daha ama önceki adetlerimde ki gibi göğüs ağrım şişlik falan yok. Bir kaç gün daha olmazsam tekrar kan vercem.Sonuç ne oldu? Bende aynı tedaviyi oluyorum. 10 gün var adetime 2 gündür kasık ağrım var, adet olacak gibiyim. Vaginamda hassaslık var, sanki çok yoğun akıntım oluyor gibi hissediyorum. İlk defa bukadar yaklaştım, negatifi gorucem diye çok korkuyorum
Su bekleme süreci cidden çok yorucu. Haber bekliyorum mutlakaCanım benim şuan 1 gün gecikti adetim ama 6 gün kala falan di beta HCG baktırdım doktor negatif dedi. Kasık ağrım var halen daha ama önceki adetlerimde ki gibi göğüs ağrım şişlik falan yok. Bir kaç gün daha olmazsam tekrar kan vercem.
Benim catlamadan 3 4 gün sonra kasık ağrım başlamıştı halen daha ara ara devam ediyor. Anlamadım gitti valla
İnşallah bir günSu bekleme süreci cidden çok yorucu. Haber bekliyorum mutlakainşallah güzel haberlerini alırız
Bende hemen hemen öyleyim. Sabır çok önemli. Çok zor ama olunca en çok bizler sevinicez inşallahİnşallah bir gün. 2 yıldır her ay bunu yaşıyorum benim gibi çok kişi var burda da görüyorum. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.
Senden de haber bekliyorum canım. Güzel haberi alırsın inşallah
İnşallahBende hemen hemen öyleyim. Sabır çok önemli. Çok zor ama olunca en çok bizler sevinicez inşallah
Son durumunuz nedir? Hamile misiniz?Inşallah oylesindir seni üzmek istemem ama bende yaptım bende de çıkmadı test yaptım gebe de değilim o yüzden hayırlısı olsun canim halkında rabbim en yakın zamanda doldursun kucagini
Yok maalesef ama hala adet de olmadım sanirim kürtaj sonrası tam olarak düzene giremedim sizin var mi biseyelerSon durumunuz nedir? Hamile misiniz?
Yok ben regl oldumYok maalesef ama hala adet de olmadım sanirim kürtaj sonrası tam olarak düzene giremedim sizin var mi biseyeler
Yok pko değil kürtaj oldum daha düzene giremedim arada bi psikolojik olarak gebelik belirtileri yaşıyorum daNe tedavisi görüyorsunuz acaba pko mu
1 haftalıkken hissetmesi çok zor di mi?Olmaz diyr bir sey yok. Ben ilk iki gebeligimde icimde bir seyin balik gibi kaydigini hissediyordum henüz 1 haftalikken. Sizin bahsettiklerinizi sonuncuda yasadim ama yaklasik 3 haftalikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?