Gebelikte belirti olmaması

İnşallah yanlıştır Sağ Salim doğar.Malesef çok zor ve üzücü bir durum.suan kaç haftalık bebek.

İnşallah yanlıştır Sağ Salim doğar.Malesef çok zor ve üzücü bir durum.suan kaç haftalık bebek.
sımdı daha 26. haftamdayım 23+3 te ogrendım 2 hafta oldu onumzdekı hafta kontrole gıdıcm arttımı ne oldu dıe doktor ılerleyebılır duradabılır bakıcaz ona gore konusucaz dogurcana gore dedı. cıft taraflı bıde ne bılım cok korkuyorum 1,5 yasnda bırtanede oglum var ıkısıne yetebılcm mı nasıl olcak benı neler beklıo stres ustune stres bınıo ustume duaya sıgınıyorum bıraz gunlk hayata karsmaya calısıyorm bebegıde strese sokmak ıstemıyorum ınsaallah gerıler de saglıkla kucagımıza alırız. Rabbım nerde kımın derdı varsa yardımcısı olsun ınsaallah

Bnmki tek taraflı TDI bnde senin gibi 23 haftada fln öğrendim.Ben aldırdım çünkü 2.5 yaşında bir kızım var o sağlıklı oynuyor koşuyor onu da yatağa mahkum edemezdim.allahim sabır versin.İnsallah iyileşir

Merhaba ben de 9 haftaligim ve hafif meme hassasiyeti disinda naska belirtim yok...bazen ben de cok korkuyorum cunku 3 sebebi bilinmeyen dusugum var ve ilk defa bunda kalp atisi duyduk...millet surekli kusuyor,basi donuyo,memeler fuze diyor,kiminin kasikta sislik var diyo ve ben haliyle bunlari gorunce telaslaniyorum

Benim de hiç bir belirtim yoktu, hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi, bi sorun yok demişti doktorum kimi kadınlar hiç belirti olmayabiliyormus

Benim de hiç bir belirtim yoktu, hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi, bi sorun yok demişti doktorum kimi kadınlar hiç belirti olmayabiliyormus
Bende tüm belirtiler var sözde ama herkes yazmış akıntı diye bende akıntı yok reglime 4 gün kaldı

Sizde hamile misiniz hep akıntı demişler ama bende akıntı yok kasıklarımda batma ve acayip göz kararması var 4 gün sonra belli olur tabi
hamileydim, erken doğum yapıp kaybettim bebeğimi 25. haftada, ben erken gebelik testi alıp yapıp öğrenmiştim hamile olduğumu, bekleyememiştim adet gecikmesini :) adet olacakmışım gibi his vardı bende, rutin olarak test yapıyordum ben, o şekil öğrendim, yoksa bir gecikme yada bariz belirti yaşamamıştım test yaptığımda

Başınız sağolsun ablamın bebeğinide 6. Ayında kaybettik acısı nasıl az çok biliyorum rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Meehaba. 28hafta gebeyim bende 2hafta once ayrintili usg de ventrikuller 12mm 13mm di. 2hafta sonra gel bol bol dua et dedi. Dun gittim 16mm olmus kesin hidrosefali bi beyin cerrahina danis sant takiliuo dedi. Napsam ne etsem bi akil fikir nolur

Meehaba. 28hafta gebeyim bende 2hafta once ayrintili usg de ventrikuller 12mm 13mm di. 2hafta sonra gel bol bol dua et dedi. Dun gittim 16mm olmus kesin hidrosefali bi beyin cerrahina danis sant takiliuo dedi. Napsam ne etsem bi akil fikir nolur
merhaba ınsaallah gerıler bazen boyle ılerleyıp 30 lu haftalardan sonra gerıleyenler oluyormus. ayrıntılıda mı cıktı bnmde bırden çıktı 10 gun ıcınde suan 30 haftalıgım bu hafta kontrole gıdecegm tekrardan. riskli gebelikte takıp edılmenız daha ıyı olacaktır. eger sıvı ılerlerse dogdugunda şant takılıyormus cok zorlu bır hayat ınsaallah bebeklerımızı sag saglım kucagımıza alırız. baska bı anamolı gordu mu pekı fetal mr ıste dı mı bn bu haftakı kontrole gıre fetal mr cekılecegım.

Sonradan aynı belirtiler devam etmek zorunda degıl bence korkulacak bır durum degil.

Hayırlı olsun idar testi yaptım pozitif çıktı.kan verdim degeri 0.525 çıktı bu nedir yorum yapar mısıniz daha yenj anne adayıyım 21 yasindayim

Bir hafta önce kan verjdm değerin 0.520 çıktı doktor bir hafta sonra tekrar gel gebelik olabilir dedi. Hala gitmedim bir hafta geçti her hangi bişey hissetmiyorum ama karnımin sağ tarafına şiddetli bir ağrı giriyo 3 4 saniye sürüp geri geçiyor bu belirti olabilir mi acaba teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…