- 13 Ocak 2021
- 48
- -1
- 36
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
-
31. haftada mr ıstedı doktorum o zaman kadar ultrasnla takıp edecegız dedı Rabbım kımzetı evlatla sınamasn cok zor bır hastalıkmıs bıde okuyorum stres oluyorum ama yapacak bısey yok razı oldum Rabbım ne verırse en ıyı sekılde sahıp cıkmaya calısacagız. ınsaallah gerıler yada sabıt kal
sımdı daha 26. haftamdayım 23+3 te ogrendım 2 hafta oldu onumzdekı hafta kontrole gıdıcm arttımı ne oldu dıe doktor ılerleyebılır duradabılır bakıcaz ona gore konusucaz dogurcana gore dedı. cıft taraflı bıde ne bılım cok korkuyorum 1,5 yasnda bırtanede oglum var ıkısıne yetebılcm mı nasıl olcak benı neler beklıo stres ustune stres bınıo ustume duaya sıgınıyorum bıraz gunlk hayata karsmaya calısıyorm bebegıde strese sokmak ıstemıyorum ınsaallah gerıler de saglıkla kucagımıza alırız. Rabbım nerde kımın derdı varsa yardımcısı olsun ınsaallahİnşallah yanlıştır Sağ Salim doğar.Malesef çok zor ve üzücü bir durum.suan kaç haftalık bebek.
Bnmki tek taraflı TDI bnde senin gibi 23 haftada fln öğrendim.Ben aldırdım çünkü 2.5 yaşında bir kızım var o sağlıklı oynuyor koşuyor onu da yatağa mahkum edemezdim.allahim sabır versin.İnsallah iyileşirsımdı daha 26. haftamdayım 23+3 te ogrendım 2 hafta oldu onumzdekı hafta kontrole gıdıcm arttımı ne oldu dıe doktor ılerleyebılır duradabılır bakıcaz ona gore konusucaz dogurcana gore dedı. cıft taraflı bıde ne bılım cok korkuyorum 1,5 yasnda bırtanede oglum var ıkısıne yetebılcm mı nasıl olcak benı neler beklıo stres ustune stres bınıo ustume duaya sıgınıyorum bıraz gunlk hayata karsmaya calısıyorm bebegıde strese sokmak ıstemıyorum ınsaallah gerıler de saglıkla kucagımıza alırız. Rabbım nerde kımın derdı varsa yardımcısı olsun ınsaallah
Merhaba ben de 9 haftaligim ve hafif meme hassasiyeti disinda naska belirtim yok...bazen ben de cok korkuyorumHanımlar hiç bir belirtim yok 9 haftalık gebeyim ilk öğrendiğim zamanlarda göğüs hassasiyeti vardı kasık ağrısı vardı sık idrar vardı şimdi hiçbiri yok ne kasık ağrısı ne sık idrara çıkma nede göğüs hassasiyeti kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile bazen neden böyle bebeğimde bir sorun olabilir mi ?
Benim de hiç bir belirtim yoktu, hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi, bi sorun yok demişti doktorum kimi kadınlar hiç belirti olmayabiliyormusHanımlar hiç bir belirtim yok 9 haftalık gebeyim ilk öğrendiğim zamanlarda göğüs hassasiyeti vardı kasık ağrısı vardı sık idrar vardı şimdi hiçbiri yok ne kasık ağrısı ne sık idrara çıkma nede göğüs hassasiyeti kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile bazen neden böyle bebeğimde bir sorun olabilir mi ?
Bende tüm belirtiler var sözde ama herkes yazmış akıntı diye bende akıntı yok reglime 4 gün kaldıBenim de hiç bir belirtim yoktu, hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi, bi sorun yok demişti doktorum kimi kadınlar hiç belirti olmayabiliyormus
Bence kişiden kişiye değişiyor ben de o da hiç olmamıştıBende tüm belirtiler var sözde ama herkes yazmış akıntı diye bende akıntı yok reglime 4 gün kaldı
Sizde hamile misinizBence kişiden kişiye değişiyor ben de o da hiç olmamıştı
hamileydim, erken doğum yapıp kaybettim bebeğimi 25. haftada, ben erken gebelik testi alıp yapıp öğrenmiştim hamile olduğumu, bekleyememiştim adet gecikmesini :) adet olacakmışım gibi his vardı bende, rutin olarak test yapıyordum ben, o şekil öğrendim, yoksa bir gecikme yada bariz belirti yaşamamıştım test yaptığımdaSizde hamile misinizhep akıntı demişler ama bende akıntı yok kasıklarımda batma ve acayip göz kararması var 4 gün sonra belli olur tabi
Başınız sağolsunhamileydim, erken doğum yapıp kaybettim bebeğimi 25. haftada, ben erken gebelik testi alıp yapıp öğrenmiştim hamile olduğumu, bekleyememiştim adet gecikmesini :) adet olacakmışım gibi his vardı bende, rutin olarak test yapıyordum ben, o şekil öğrendim, yoksa bir gecikme yada bariz belirti yaşamamıştım test yaptığımda
Amin cümlemize inşallahBaşınız sağolsunablamın bebeğinide 6. Ayında kaybettik acısı nasıl az çok biliyorum rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Meehaba. 28hafta gebeyim bende 2hafta once ayrintili usg de ventrikuller 12mm 13mm di. 2hafta sonra gel bol bol dua et dedi. Dun gittim 16mm olmus kesin hidrosefali bi beyin cerrahina danis sant takiliuo dedi. Napsam ne etsem bi akil fikir nolursımdı daha 26. haftamdayım 23+3 te ogrendım 2 hafta oldu onumzdekı hafta kontrole gıdıcm arttımı ne oldu dıe doktor ılerleyebılır duradabılır bakıcaz ona gore konusucaz dogurcana gore dedı. cıft taraflı bıde ne bılım cok korkuyorum 1,5 yasnda bırtanede oglum var ıkısıne yetebılcm mı nasıl olcak benı neler beklıo stres ustune stres bınıo ustume duaya sıgınıyorum bıraz gunlk hayata karsmaya calısıyorm bebegıde strese sokmak ıstemıyorum ınsaallah gerıler de saglıkla kucagımıza alırız. Rabbım nerde kımın derdı varsa yardımcısı olsun ınsaallah
merhaba ınsaallah gerıler bazen boyle ılerleyıp 30 lu haftalardan sonra gerıleyenler oluyormus. ayrıntılıda mı cıktı bnmde bırden çıktı 10 gun ıcınde suan 30 haftalıgım bu hafta kontrole gıdecegm tekrardan. riskli gebelikte takıp edılmenız daha ıyı olacaktır. eger sıvı ılerlerse dogdugunda şant takılıyormus cok zorlu bır hayat ınsaallah bebeklerımızı sag saglım kucagımıza alırız. baska bı anamolı gordu mu pekı fetal mr ıste dı mı bn bu haftakı kontrole gıre fetal mr cekılecegım.Meehaba. 28hafta gebeyim bende 2hafta once ayrintili usg de ventrikuller 12mm 13mm di. 2hafta sonra gel bol bol dua et dedi. Dun gittim 16mm olmus kesin hidrosefali bi beyin cerrahina danis sant takiliuo dedi. Napsam ne etsem bi akil fikir nolur
Sonradan aynı belirtiler devam etmek zorunda degıl bence korkulacak bır durum degil.Hanımlar hiç bir belirtim yok 9 haftalık gebeyim ilk öğrendiğim zamanlarda göğüs hassasiyeti vardı kasık ağrısı vardı sık idrar vardı şimdi hiçbiri yok ne kasık ağrısı ne sık idrara çıkma nede göğüs hassasiyeti kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile bazen neden böyle bebeğimde bir sorun olabilir mi ?
Hayırlı olsun idar testi yaptım pozitif çıktı.kan verdim degeri 0.525 çıktı bu nedir yorum yapar mısıniz daha yenj anne adayıyım 21 yasindayimKızlar size daha önce belirtilerimi söylemiştim ama daha adet günüme vardı adetim geçti ve test yapıldı hamileyim.Rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.Allah'ım hepinize nasip etsin.Sagliklica kucaklarımza almayı nasip etsin Rabbim
Daha çok yumurtlama döneminden kaynaklı gibiMerhaba kızlar :)Hepinizin fikrine ve yardımına ihtiyacım var.Adet olmama 12 gün var ama .Bende halsizlik mide yanması nadir şekilde sol kasık ağrısı ve beyaz su gibi akıntım var acaba hamile miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?