• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte belirti olmaması

Bir hafta önce kan verjdm değerin 0.520 çıktı doktor bir hafta sonra tekrar gel gebelik olabilir dedi. Hala gitmedim bir hafta geçti her hangi bişey hissetmiyorum ama karnımin sağ tarafına şiddetli bir ağrı giriyo 3 4 saniye sürüp geri geçiyor bu belirti olabilir mi acaba teşekkürler 🤗

Hanımlar hiç bir belirtim yok 9 haftalık gebeyim ilk öğrendiğim zamanlarda göğüs hassasiyeti vardı kasık ağrısı vardı sık idrar vardı şimdi hiçbiri yok ne kasık ağrısı ne sık idrara çıkma nede göğüs hassasiyeti kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile bazen neden böyle bebeğimde bir sorun olabilir mi ?
İlla belirti olmak zorunda değil benimde yoktu hiç ne kusma ne bulantı ne benzeri şeyler

Hanımlar hiç bir belirtim yok 9 haftalık gebeyim ilk öğrendiğim zamanlarda göğüs hassasiyeti vardı kasık ağrısı vardı sık idrar vardı şimdi hiçbiri yok ne kasık ağrısı ne sık idrara çıkma nede göğüs hassasiyeti kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile bazen neden böyle bebeğimde bir sorun olabilir mi
Benim de hiçbir belirtim yoktu. Bir arkadaşımla aynı anda hamile kaldık onun da yoktu. Hatta gülmüştük hemen kusmayı bekledik hemen göğüs hassasiyeti bekledik diye. Daha iki haftadır falan göğüslerde hassasiyet oldu. Belirtiler bir belirip bir kaybolurmuş bu çok normalmiş. Şu an 14 haftalık hamileyim çok şükür bebeğimin gelişimi 1 hafta öndeymiş öyle dedi doktor. Yani hamilelik belirtileri ve bebeğin sağlık durumu arasında ilişki yok tamamen sizin vücut yapınızla alakalı.

Hanımlar hiç bir belirtim yok 9 haftalık gebeyim ilk öğrendiğim zamanlarda göğüs hassasiyeti vardı kasık ağrısı vardı sık idrar vardı şimdi hiçbiri yok ne kasık ağrısı ne sık idrara çıkma nede göğüs hassasiyeti kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile bazen neden böyle bebeğimde bir sorun olabilir mi ?
aynısı bana da oldu. tek belirtim gaz ve şişlikti o da geçti. böyle normal hiçbir şey yokmuş gibi takılıyorum:) sanırım şanslı kesimlerdeniz. şükredelim:)

Back