canim son aylarda bel agrisi gayet normal.karnin inmeye başlamiş zaten bu haftalarda iner.ama benim henuz inmedi gogusaltim dolu.bide ben başindan beri aşagida taşiyorum bebegimi.bence bi sorun yok
çatin doguma hazirlandigi icindir o agri 4 parmaksa baya inmiş indikden sonra en erken 2 haftada dogum olur bildigim kadariyla senin zaten 36 korkma yani :)birde Vajinam acayip agrıyor kemikleri..
Evet sanırım normal doktorda dedi ama içim rahat etmedi sizlerede sorayım dedim
Gögüs altım eskiden doluydu ve sudyenin tel kısımları açıtıyordu ama baktım ki baya boşalmış rahatlamış orası hemen hemen 4 parmagım oturuyor rahatlıkla
çatin doguma hazirlandigi icindir o agri 4 parmaksa baya inmiş indikden sonra en erken 2 haftada dogum olur bildigim kadariyla senin zaten 36 korkma yani :)
Hamileliğin son aylarında kalça ve bel ağrısı çok normal. Hergün düzenli olarak yürümeye çalışın. Hem ağrılarınız hafifler hem doğumu kolaylaştırır
ne guzel .ben kendimi hic hazir hiss etmiyorum :/ garip bi duygu mutluluk endişeHazırım ben doguma piskolojikman da fiziksel olarak ta Korkmuyorum allahıma şükür :)
valla Gene baktımda cuk die oturuyor 4 parmak
ne guzel .ben kendimi hic hazir hiss etmiyorum :/ garip bi duygu mutluluk endişe
Bu sabah Eşim Deyince karnın ufalmış Aşagıya inmiş sanki düşecek cocuk die söyle bir ayna baktım evet bir garip :)karnın ınıyo cnm normal bu merak etme endıselnme benım kuzum
cnm benım son aya yaklasınca dusuyor asagı normal olan da bu yukarda kalsa dogum cok zor olurBu sabah Eşim Deyince karnın ufalmış Aşagıya inmiş sanki düşecek cocuk die söyle bir ayna baktım evet bir garip :)
Hemen yazayım dedim yoksa allahıma şükürki kızcem hareketlı hareketlı olmasa doktora giderdik :)
cnm benım son aya yaklasınca dusuyor asagı normal olan da bu yukarda kalsa dogum cok zor olur
aynen ben de sezayyandan korkuyoruminşallah herşey güzel giderde normal olur abla sezeryandan biraz korkuyorum açıkçası millet normalden korkar ben sezeryandan
bende yene bilsem :/
aynen ben de sezayyandan korkuyorum
hareketlerin tam olarak nerde hissediyosun en cok hangi yone vuruyo cnm
benim kizimda ayni pozisyonda tatlim :) soluma cok vuruyo :) bide baya bi geriyo kendini aci verecek kadar yeri daralmiş canim yavrumun Allah yardimcimiz olsun bi avazda doguralim inşallahbenim kafa asagıda poposu sagımda ayaklar sol kısımda :)
ayaklarıyla cok vurmuyor genelde elleri kasık kasmımda sanırım orada ellerını oynatıyor.
ve en cok poposu ayakları ile kendini Aşagıya ittirmesi son 1 haftadır var bu o ögle ittirdikçe kafasını çok net hissediyorum