Gebelikte Bel Agrısı

Yavas yavas yenersin canım zor degil rabbim yardım eder merak etme bu konuda eşinde destek olsun bizimki sen dogurursun ya kimler dogurmadı ki yaparsın birtanem olucak herşey güzel olucak sen stres yapma deyip deyip duruyordu halada ögle :)
benim eşim korktugumu gorunce dalga geciyo :) istersen birini bulalim sanciyi o ceksin dedi dun hatta.fena olmazdi aslinda :) canim eşim oruç tutuyo i kadar dua ediyorki benim icin kiyamam

benim kizimda ayni pozisyonda tatlim :) soluma cok vuruyo :) bide baya bi geriyo kendini aci verecek kadar yeri daralmiş canim yavrumun Allah yardimcimiz olsun bi avazda doguralim inşallah
inşallah canım benim :)
8 temmuzda gidicem bakalım doktor ne diycek heyecanlıyım baya biraz bilerek Geç gidiorum :)

inşallah canım benim :)
8 temmuzda gidicem bakalım doktor ne diycek heyecanlıyım baya biraz bilerek Geç gidiorum :)
benim 37 hhaftada kontrolum var sanirim cati muayenesi yapicak ilk kez cati muayenesi olucam nasil olacak bakalim.cnm bide yatarken hangi pozisyonda yatiyorsun ben ne tarafa donersem doneyim agrim oluyor bide sanki bebek altimdaymiş gibi nasil yaticagimi şaşirdim

benim 37 hhaftada kontrolum var sanirim cati muayenesi yapicak ilk kez cati muayenesi olucam nasil olacak bakalim.cnm bide yatarken hangi pozisyonda yatiyorsun ben ne tarafa donersem doneyim agrim oluyor bide sanki bebek altimdaymiş gibi nasil yaticagimi şaşirdim

korkma ya 2 kez girdim ben kısa sürüyor 2 dk felan parmakla bakıo

ama nasıl gelecegıne beek karar verıyo benım arkadasım son haftaya kadar normal dogum ıdı donmedı sezaryanla aldılar

canim son aylarda bel agrisi gayet normal.karnin inmeye başlamiş zaten bu haftalarda iner.ama benim henuz inmedi gogusaltim dolu.bide ben başindan beri aşagida taşiyorum bebegimi.bence bi sorun yok
Asiri sekilde bel agrisi cekiyorum 1 hafta oldu , gece gunduz agriyo.. Bide benim boyum uzun, doktor bu senin icin dezavantaj egilip kapkarken cok dikkat et dedi, off .. Bacaklarimda dizimden asagisi kopuyo resmen, ustune oturamiyorum.doktor jel verdi sur diye ama fayda etmiyo..napcam bilmiyorum.

Asiri sekilde brl agrisi cekiyorum 1 hafta oldu , gece gunduz agriyo.. Bide benim boyum uzun, doktor bu senin icin dezavantaj egilip kapkarken cok dikkat et dedi, off .. Bacaklarimda dizimden asagisi kopuyo resmen, ustune oturamiyorum.doktor jel verdi sur diye ama fayda etmiyo..

bnm doktorum hiç bişi varmedi ben kuru kuru çekiorum :S
bugün aşırı çatı agrım var ayırıyorlar sanki bacaklarımı vajinamdan :KK43:
Ayak topuk kısımlarım agrıyor hemen hemen her yerim agrıyor canım ya allah yardımcımız olsun bakalım bende direk egilmiyorum çömeliyorum sonra dogrulmak için Destek almam gerekıo yoksa kalıorum ögle
Geçmiş olsun tatlım :/

bnm doktorum hiç bişi varmedi ben kuru kuru çekiorum :S
bugün aşırı çatı agrım var ayırıyorlar sanki bacaklarımı vajinamdan :KK43:
Ayak topuk kısımlarım agrıyor hemen hemen her yerim agrıyor canım ya allah yardımcımız olsun bakalım bende direk egilmiyorum çömeliyorum sonra dogrulmak için Destek almam gerekıo yoksa kalıorum ögle
Geçmiş olsun tatlım :/
Sanki bacaklarima ceryan veriyolarmis gibi , bide annemlerle, kaynanamlar iftara gelcekler hizmet etmek zrundayim :-( 2 gundur oturamiyorum ki bi ayaklarimi uzatip da, hep bisey cikiyo.. Dedigin gbi Allah yardimcimiz olsun.

Sanki bacaklarima ceryan veriyolarmis gibi , bide annemlerle, kaynanamlar iftara gelcekler hizmet etmek zrundayim :-( 2 gundur oturamiyorum ki bi ayaklarimi uzatip da, hep bisey cikiyo.. Dedigin gbi Allah yardimcimiz olsun.

dikkat et cok ayakta kalma canim ya ne olur ne olmaz zor son zamanlarimizda boyle rahatsizliklar sikayetler artiyor bol bol istirahat etmek gerek

X