- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
benim eşim korktugumu gorunce dalga geciyo :) istersen birini bulalim sanciyi o ceksin dedi dun hatta.fena olmazdi aslinda :) canim eşim oruç tutuyo i kadar dua ediyorki benim icin kiyamamYavas yavas yenersin canım zor degil rabbim yardım eder merak etme bu konuda eşinde destek olsun bizimki sen dogurursun ya kimler dogurmadı ki yaparsın birtanem olucak herşey güzel olucak sen stres yapma deyip deyip duruyordu halada ögle :)
inşallah canım benim :)benim kizimda ayni pozisyonda tatlim :) soluma cok vuruyo :) bide baya bi geriyo kendini aci verecek kadar yeri daralmiş canim yavrumun Allah yardimcimiz olsun bi avazda doguralim inşallah
benim 37 hhaftada kontrolum var sanirim cati muayenesi yapicak ilk kez cati muayenesi olucam nasil olacak bakalim.cnm bide yatarken hangi pozisyonda yatiyorsun ben ne tarafa donersem doneyim agrim oluyor bide sanki bebek altimdaymiş gibi nasil yaticagimi şaşirdiminşallah canım benim :)
8 temmuzda gidicem bakalım doktor ne diycek heyecanlıyım baya biraz bilerek Geç gidiorum :)
benim eşim korktugumu gorunce dalga geciyo :) istersen birini bulalim sanciyi o ceksin dedi dun hatta.fena olmazdi aslinda :) canim eşim oruç tutuyo i kadar dua ediyorki benim icin kiyamam
benim 37 hhaftada kontrolum var sanirim cati muayenesi yapicak ilk kez cati muayenesi olucam nasil olacak bakalim.cnm bide yatarken hangi pozisyonda yatiyorsun ben ne tarafa donersem doneyim agrim oluyor bide sanki bebek altimdaymiş gibi nasil yaticagimi şaşirdim
bakalim nasil olacak :) bende boyle diyecekmiyimkorkma ya 2 kez girdim ben kısa sürüyor 2 dk felan parmakla bakıo
bakalim nasil olacak :) bende boyle diyecekmiyim
ewet cnm orda bellı oluyoinşallah sezeryan olmayız..
bu normal doğum çatı muaynesinde belli oluyordu dimi yanlış mı hatırlıyorum ?
ama nasıl gelecegıne beek karar verıyo benım arkadasım son haftaya kadar normal dogum ıdı donmedı sezaryanla aldılar
cnm bebıs saglıkla gelsın de nasıl gelırse gelsın sen onu dusunme bebek karar verıyıor zaten ıyı olur kpıne guzel bı dogum gunu hedıyesı verırsıntabi abla haklısın eğer ki sezeryan derse doktor bana 18ine alıcam çünkü kayınpederimin dogum günü :)
cnm bebıs saglıkla gelsın de nasıl gelırse gelsın sen onu dusunme bebek karar verıyıor zaten ıyı olur kpıne guzel bı dogum gunu hedıyesı verırsın
hadı bakalım cnm hyaırlı olsunnn dogumun bıtanem artık ne zaman gelıcekse kızçeseviyorum k.pederim allah razı olsun iyi insan bayada sevinirdi :)
hadı bakalım cnm hyaırlı olsunnn dogumun bıtanem artık ne zaman gelıcekse kızçe
edecekkkk şallah cnm bnmsağol abla bekliyoruz son hazırlıklar yapılıo rabbim sağ salim kızıma kavuşmayı nasip eder inşallah
Asiri sekilde bel agrisi cekiyorum 1 hafta oldu , gece gunduz agriyo.. Bide benim boyum uzun, doktor bu senin icin dezavantaj egilip kapkarken cok dikkat et dedi, off .. Bacaklarimda dizimden asagisi kopuyo resmen, ustune oturamiyorum.doktor jel verdi sur diye ama fayda etmiyo..napcam bilmiyorum.canim son aylarda bel agrisi gayet normal.karnin inmeye başlamiş zaten bu haftalarda iner.ama benim henuz inmedi gogusaltim dolu.bide ben başindan beri aşagida taşiyorum bebegimi.bence bi sorun yok
Asiri sekilde brl agrisi cekiyorum 1 hafta oldu , gece gunduz agriyo.. Bide benim boyum uzun, doktor bu senin icin dezavantaj egilip kapkarken cok dikkat et dedi, off .. Bacaklarimda dizimden asagisi kopuyo resmen, ustune oturamiyorum.doktor jel verdi sur diye ama fayda etmiyo..
Sanki bacaklarima ceryan veriyolarmis gibi , bide annemlerle, kaynanamlar iftara gelcekler hizmet etmek zrundayim :-( 2 gundur oturamiyorum ki bi ayaklarimi uzatip da, hep bisey cikiyo.. Dedigin gbi Allah yardimcimiz olsun.bnm doktorum hiç bişi varmedi ben kuru kuru çekiorum :S
bugün aşırı çatı agrım var ayırıyorlar sanki bacaklarımı vajinamdan
Ayak topuk kısımlarım agrıyor hemen hemen her yerim agrıyor canım ya allah yardımcımız olsun bakalım bende direk egilmiyorum çömeliyorum sonra dogrulmak için Destek almam gerekıo yoksa kalıorum ögle
Geçmiş olsun tatlım :/
Sanki bacaklarima ceryan veriyolarmis gibi , bide annemlerle, kaynanamlar iftara gelcekler hizmet etmek zrundayim :-( 2 gundur oturamiyorum ki bi ayaklarimi uzatip da, hep bisey cikiyo.. Dedigin gbi Allah yardimcimiz olsun.