• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte bel ağrısı

Yepyep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
84
73
38
34
Aksilik yoksa kese görünür kalp atışı da duyabilirsek eğer 5 haftalık hamileyim . Ama aşırı bel ağrısı çekiyorum. Aralıksız bir bel ağrısı. Dikkat etmeden marketten aldıklarımı taşıdım ondan mı bilemiyorum . Aynı durumu yaşamış ya da yaşıyor olan insanlarla konuşmak iyi geliyor . Sizde de var mı / var mıydı böyle durum? Neler yaptınız bu süreçte ? Sürekli dinlenmek mi gerek?

Aksilik yoksa kese görünür kalp atışı da duyabilirsek eğer 5 haftalık hamileyim . Ama aşırı bel ağrısı çekiyorum. Aralıksız bir bel ağrısı. Dikkat etmeden marketten aldıklarımı taşıdım ondan mı bilemiyorum . Aynı durumu yaşamış ya da yaşıyor olan insanlarla konuşmak iyi geliyor . Sizde de var mı / var mıydı böyle durum? Neler yaptınız bu süreçte ? Sürekli dinlenmek mi gerek?
Aksine benım hıc ama hıc bel agrım yok ama bu tarz seyler yasıyor cogu hamıle

Regl agrılarınızda bel agrısı varsa olabilir tabi
Ben 36 haftalık gebeyim son bikaç haftadır basladı bebek agırlastıkca dogum yaklastıkca olabiliyor ama su anda sizin icin cok cok erken

Canım olabilir tabi birçok hamile kasık ve bel ağrısı çekiyor gönlünü ferah tut ☺️🙏🏻

Bende şuan 9 haftalık hamileyim daha 4 haftalıkken bile aşırı bel ağrım vardı kişiden kişiye değişiyor demekki büyük ihtimalle duruşumuz bozuk bizim

Canim devam etti mi bel ağrın ben de su an 5 bucuk haftalik hamileyim özellikle uyurken dayanilmaz bi agrim oluyor

Back