Gebelikte basur

Yok canım annemin ameliyatı olumlu geçti tekrar etmedi 3 yıldır basuru yok ameliyat sonrası ağrıları çok olduğu için çok sinirliydi ... Ben çok korkuyorum ...

Merhaba benim gebelikten önce catlak vardı sanirim doktora gitmedim kabiz oldugum zaman zorlandigim zaman kan geliyordu hamile kaldiktan sonra hic kabizligim olmadi kanda görmedim ama biraz yürüynce wc gittgim zaman sildigim zaman makattan cok az pmbe kan geldi bir kac kere acaba bunun catlatla ya da basurla alakasi var midir ?

Aynen canım,çatlak yürürken bile kanama yapar.fazla değildir ama hareket ettikçe açılır orası ve kanar.ona yapacağın bişey yok kronik çatlak tek çözümü ameliyat.gebeliğin ilk ayları değilde 28-29dan sonra genelde kabızlık başlıyor.ıkınmak tehlikeli olacağı için ben ilaç ve kremelr kullanıyorum.

Kabız olmamaya dikkat edicem insallah sag saglim atlatirim .

Yok canım annemin ameliyatı olumlu geçti tekrar etmedi 3 yıldır basuru yok ameliyat sonrası ağrıları çok olduğu için çok sinirliydi ... Ben çok korkuyorum ...

yok geçmemiştir diye demedim ben zaten amelaytın hemen sonrasında ki ağrılar için dedim benim sadece ilk saatler braz sıkıntılıydı oda agrı acı yok küçük tuvaletim gelmişti o da yataktan kalkma dediler bez olayı fln oldu ..bunun haricinde hiç acı yasamadım dr um çok iyiydi mayısda ameliyat oldm

Geçmiş olsun canım ya zor bi dönem maalesef ... Umarım tekrarlamaz ...

Kızlar bu dönemi sorunsuz atlatan varsa bana destek olabilirsiniz ya da Nasıl geçti paylaşabilirsiniz ... Çünkü bi türlü gidemiyorum ...

Evet benim adetim 8 gün gecikmisti vee o kadar kötü bi durum ki sürekli kaşıntı ağrı mahvolmustummm.hemen test alıp yaptım pozitifti...sonrasinda hiç şikayetim olmadi
Ay ilerlemediğini duymak Ne güzel ya. Çok kötü bi ağrı ya. Yani insanın neresi acırsa orası canı olur ya kötü bişey yav ... Devamlı ilerler diyorlar korkyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…