How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebelikte basur

Ay ilerlemediğini duymak Ne güzel ya. Çok kötü bi ağrı ya. Yani insanın neresi acırsa orası canı olur ya kötü bişey yav ... Devamlı ilerler diyorlar korkyorum
Ay ilerlemediğini duymak Ne güzel ya. Çok kötü bi ağrı ya. Yani insanın neresi acırsa orası canı olur ya kötü bişey yav ... Devamlı ilerler diyorlar korkyorum
zaten olan birsey Şuan arada kaşıntım oluo okadar..

Allah analı babalı büyütsün. Allah bağışlasın. Doğumu atlatmışsın ne güzel :):)

Kızlar gebelik planlıyorum. Şimdiden basur var bende. Çok korktum ameliyattan hiç gitmedim. Çünkü annem basur ameliyatı oldu ve çok ağır geçti o dönemler. Ameliyattan sonrası zaten gergin bi dönemdi sinirliydi baya. Şimdiden bu ağrılar var. Gebelikte ilerlerse naparım bilemedim ...

Merhaba bende ayni sorunu uzun sure yasadim bitkisel bir karisim kullandim tekrarladi sonunda bir firmanin dudak lipsini fitil olarak kullandim sonuç aldim tavsiye ederim.

Merhaba bende ayni sorunu uzun sure yasadim bitkisel bir karisim kullandim tekrarladi sonunda bir firmanin dudak lipsini fitil olarak kullandim sonuç aldim tavsiye ederim.
Çok teşekkürler yeni görüşlere açığımdır :)

Hamile iken ağrısız ama kanamalı olarak yaşadım . Doğumdan sonra ise şiddetli bir Ağrı'da eklendi bu durumuma.
Eğer normal doğum düşünürseniz doğum esnasında makata yapılan baskı sonucu çatlamalar meydana geliyor .kendimden örnek veriyorum sizede .
Doğum yapalı 3 buçuk ay oldu hala geçmedi işkence gibi aynı :KK43:
ben şuan bebeğim daha küçük olduğu için ameliyat olamıyorum rahat rahat onunla ilgilenemem diye Çünkü ameliyat sonrası gerçekten zorlu bir süreç .
benimde annem olmuştu kadıncağız pansuman sırasında ağlıyordu resmen . O yüzden oğlumun biraz daha büyümesini beklicem .
Ama size tavsiyem sakın ihmal etmeyin ve bir doktora gidip danışın . "Ameliyat olduktan sonra Gebelik düşünüyorum eğer normal doğum yaparsam makatımda kılcal damarlarda çatlama meydana gelirse rahatsızlığım tekrar nükseder mi ? "diye danışın .
Şimdiden geçmiş olsun ...
Su an ne durumdasınız? Ben aynı durumumuza karşı karsiyayim

Back