- 21 Ekim 2015
- 200
- 89
-
- Konu Sahibi Miniksevdam
Canım aynı durumda yız bende dün gece hiiiic uyuyamadiM. Patatesi bi dene istersen bana baya iyi geldi. Dr da bu konuda bişey söylemiyor nörolojiye görünmen lazım diyip geçiyor. Acaip olan da etrafımda hiç bi hamile bu durumu yaşamamış bana bi garip bakıyolar. Azınlıkta yız yaniBeni de bas agrisi mahvediyor.dun gece uykumda bir basladi hala gecmek bilmedi.uykuda bile gecmeyen agri kesicinin ise yaramadigi bir bas agrim var.rahat uyku yok en kotusu bu.dun 1 kere ilac aldim ise yaramadigi icin almak da istemiyorum.tansiyonumda normal.ne yapsam fayda eder acaba
ağrıyı çok uzun süreli ve şiddetli çekmek de çocuğu gerebiliyormuş, benim doktor parol içebilirsin demişti ama işe yaramıyordu, aşırı derecede artarsa hastaneye gelirsin serum yaparız demişti.Arkadaşlar merhaba,
Gebeliğimin 14.haftasındayım ve dayanılmaz baş ağrıları çekiyorum öyle ki kalbim resmen şakaklarımda atıyor - gözlerimi açamıyorum migreni olan biri değilim hamilelikte başladı ve parol dışında kullanabildiğim bir ilaç yok onu da içmek istemiyorum.
Bana önerilerde bulunabilirmisiniz, sizde aynı sıkıntıları yaşadınız mı?
ağrıyı çok uzun süreli ve şiddetli çekmek de çocuğu gerebiliyormuş, benim doktor parol içebilirsin demişti ama işe yaramıyordu, aşırı derecede artarsa hastaneye gelirsin serum yaparız demişti.
ilgiyi dağıtmak, başka şeylere odaklanmak benim ağrımı farkında olmadan geçiriyor, ağrıya yönelik uygulamalar (başa patates bağla, enseni yıka gibi yönergeler) dikkati zaten başın ağrısına yoğunlaştırdığı için bende hiç etkili olmuyor açıkçası.
çok zorluyorsa serum almanda fayda var, çocuğa zararı olacak bir şeyi doktorlar zaten yapmaz, bu konuda endişe etme bence