ben normalde çok üşüyen biriyimdir. kan değerlerim hep sınırda seyretti. 2 aydır biraz daha düştü. zaten hamilelik öncesi de zaman zaman nükseden kansızlık problemim vardı. ama buna rağmen eskiden buz gibi olan el ve ayaklarım şimdi her daim sıcacık opuyorumnanaktan hatta eşim de şaşırıyor bu duruma, '' ne kadar sıcaksın'' deyip duruyor sırnaşık şey. bu arada bebeğimin cinsiyeti kız. bununla alakası var mı bilemem opuyorumnanaktan
neden ayak üşür bilmiyorum ama(benim oldum olası üşürdü şimdi de üşüyor) ama duyduğuma göre eğer üşüyorsa çorapsız dolaşmamak gerekliymiş sonra bebeğin gazlı olması konusunda sorun yaşanıomuş..komşuma doktor söylemiş..ben de yazın ortasında çorapla geziyorumm
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum benim kanım çok düşük olmasına rağmen kızımda çok sıcaklıyordum hatta kışın millet üşürken ben soba yanan yerde duramıyordum oğlumdada tam tersi oldu yazın ortasında çorap giyiyordum galiba biraz doğruluk payı var
canım nerden aldın hangı sehırdesın
izmirden aldım ama bu magaza bır çok yerde var ıstersen netten bıle sıparış verebılıyorsun. ben memnunum sonunda ayaklarım ısındı.bir de pazarda satılan saf yün çoraplarda guzel ısıtıo ama ayaklarıma batıodu,içine çorap gıyıp ustune yun çorabı gıyıyorum. o da bır çözum. ayak üşümesi çok zaten çok gıcık bır durum gebelıkte gaz yaptıgı ıçın hepten çekılmez oluo :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?