Gebelikte ayak üşümesi !!!

aynen cicimmmm anlattıklarının ne eksıgı ne fazlası benım önceden usu hamilelikte yann ve benımkıde kız :kedi:

hamilelikle birlikte vucudun dengesi alt ust oldugu icin normaldir hormonlar inenler cikanlar vs.. benimde hep usudu ayaklarim 1-2 aydir yaniyorum 8. aydayim ama o zamana kadar yazin bile (hos burda pek yaz denmez ama) kaloriferi yakiyodum ayaklarimi dayiyodum.. simdi o kadar degil..

neden ayak üşür bilmiyorum ama(benim oldum olası üşürdü şimdi de üşüyor) ama duyduğuma göre eğer üşüyorsa çorapsız dolaşmamak gerekliymiş sonra bebeğin gazlı olması konusunda sorun yaşanıomuş..komşuma doktor söylemiş..ben de yazın ortasında çorapla geziyorumm

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum benim kanım çok düşük olmasına rağmen kızımda çok sıcaklıyordum hatta kışın millet üşürken ben soba yanan yerde duramıyordum oğlumdada tam tersi oldu yazın ortasında çorap giyiyordum galiba biraz doğruluk payı var

genelde hamileler yanar ki bende onlardan biri olarak gece ayaklarımı duvara dayamadan uyaymıyorum şeyyy pardon sızamıyorum uykuya hasretim de bu aralar hem sıcakdan hemde koca göbekden mafoldumben

Yaaa ben ayakları üşüttüm şimdi 2-3 gündür gaz sancısından şişkinlikten inanılmaz sancım oluyor.wc ye gidiyorum rahatlıyorum ama tamamiyle geçmiyor.Şimdi benim bebektemi gazlı olcak ? mafoldumben

Peki hamilelik boyuncamı sürdü bu ayakların üşümesi? Önümüz kış ya daha da üşürmüyüm diye sordum?

şu an benim de ayaklarım donuyor, soğuktan mı bilemedim mafoldumben

valla benimde ayaklarım daha test yapmadan yani hamile kaldığımı bilmiyodum üşümeye başladı hala da devam ediyo çorap patik terlik olmasına rağmen ısınmıyo bi türlü

Son düzenleme:
Bende 9 haftalık hamileyim. Ayaklarıma 2 çift çorap, 1 patik giymeme rağmen donuyor. Aynı şekilde içimde üşüyor önceden de üşürdüm ama bu kadar değil. O kadar üşüyorum ki artık içimi sıkmaktan karnıma ağrılar giriyor. Cinsiyet belli değil ama hep içimden erkek geçiyor babaannemde erkek dedi( kadına malum oluyor galiba ben kendi hamileliğimi bilmeden sen hamilesin dedi) şimdi de erkek diyor. Kan sayımımda normal çıktı demekki doğruluk payı olabilir cinsiyet belirlemede.

bende hamile oldugumu ogrenmeden once ayaklarim buz gibi oluordu corap giyiyordum bi sure sonrada ates basiodu.kiii benn ummanda yasiorum en dusun sicaklik 30-35 deerece ona ragmen yani...suan cok degil ama yinede arada bi usuo...erkek bebek diolar ama biliemiorum...ben bide surekli aci yiyorum tatliya bakamiorum bile midem almio...

benimde ayaklarım hiç ısınmadı şu an 17 haftamdayım ama hala üşüyor ve kzızm olacak inşallah bunun sanmıyorum cinsiyetle alakalı olduğunu sanırım bünyeden kaynaklanıyo

bende ayakları usuyenlerdenım... dolayısıyla sureklı gaz ve kasık agrısı problemı cekıyorum :teselli:

arkadaşlar benım de ayaklarım hıç ısınmıyor, tcihibodan bır çorap aldım mıcrofıber dokulu bir tek o benım ayaklarımı ısıtabıldı. ayaklarımı dogalgaza yapıştırıyordum yine de ısınmıyordu. urun 9 tl. tek renk sıyah. harıka bışey tavsıye ederım.

aynenn benimde ayaklarım çok üşüyor resmen ayaklarıma kar yağıyor sankiii ...ayak üşümenin cinsiyetle ahlakası ne onu anlayamadım ama?? ben kısmetse perşembe günü öğrenicem cinsiyetini bende çok merak edıyorum opuyorumnanaktan

canım nerden aldın hangı sehırdesın

izmirden aldım ama bu magaza bır çok yerde var ıstersen netten bıle sıparış verebılıyorsun. ben memnunum sonunda ayaklarım ısındı.bir de pazarda satılan saf yün çoraplarda guzel ısıtıo ama ayaklarıma batıodu,içine çorap gıyıp ustune yun çorabı gıyıyorum. o da bır çözum. ayak üşümesi çok zaten çok gıcık bır durum gebelıkte gaz yaptıgı ıçın hepten çekılmez oluo :sinifsinif:

pazardan yun corap bakıyım bende cok sagol canım ıyı oldu ogrendıgım :1hug:

Kızlar benimkide ilk kaç gün çok yanıyordu ellerim ataklarım doktor cok sitres yapiyon dedi ondan sonra donuyor ayaklarım(

İlk 4 ay donuyordum . Ayaklarım buz gibiydi bir türlü ısıtamıyordum. Hamileliktendir cnm normal bu şeyler ilerleyen aylarda da sıcaklık basmaya başladı. Dengesizlik işte , takma sen ,hamileligin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…