- 9 Kasım 2021
- 196
- 156
- 33
-
- Konu Sahibi bebegimolsun-06
Merhaba. 7 haftalıkken kullanmıştım bir şey olmadı çok şükür zaten augumentin gebelere en sık verilen antibiyotiklerden biriymiş ve hiçbir zararı yokmuş. Çoğu antibiyotik zarar vermiyor bebeğe demişti doktorumMerhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisi sonucu 8+2 gebeyim. 1 haftadır süren şiddetli öksürüğüm sebebiyle leke gelmeye başlamıştı bugün hastaneye gittim. Ya röntgen çekilecek ya da antibiyotiğe başlanacak dediler ben antibiyotiği seçtim. Röntgen korkutucu geldi sonuçta bebeğim için büyük risk olacaktı. Sizlerden bu konuda tecrübesi olan var mı, tamam röntgene hayır dedim ama antibiyotikten de çok korkuyorum, bebeğime zarar verir mi acaba diye. Augumentin yazdı doktorum ve elim varmıyor içmeye
Çok teşekkür ederimMerhaba. 7 haftalıkken kullanmıştım bir şey olmadı çok şükür zaten augumentin gebelere en sık verilen antibiyotiklerden biriymiş ve hiçbir zararı yokmuş. Çoğu antibiyotik zarar vermiyor bebeğe demişti doktorum
Çok teşekkür ederimHamileyken agumentin kullanılır.b grubu ilaçtır.enfeksiyon bebeğinize daha çok zarar verir.gebelerde kullanılan bir antibiyotiktir.bende dış apsesi nedeniyle iki kutu agumentin kullandım.
MerhabaMerhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisi sonucu 8+2 gebeyim. 1 haftadır süren şiddetli öksürüğüm sebebiyle leke gelmeye başlamıştı bugün hastaneye gittim. Ya röntgen çekilecek ya da antibiyotiğe başlanacak dediler ben antibiyotiği seçtim. Röntgen korkutucu geldi sonuçta bebeğim için büyük risk olacaktı. Sizlerden bu konuda tecrübesi olan var mı, tamam röntgene hayır dedim ama antibiyotikten de çok korkuyorum, bebeğime zarar verir mi acaba diye. Augumentin yazdı doktorum ve elim varmıyor içmeye
Zararı olmaz gebelik sürecinde kullanılan cok çeşit antibiyotik var.Merhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisi sonucu 8+2 gebeyim. 1 haftadır süren şiddetli öksürüğüm sebebiyle leke gelmeye başlamıştı bugün hastaneye gittim. Ya röntgen çekilecek ya da antibiyotiğe başlanacak dediler ben antibiyotiği seçtim. Röntgen korkutucu geldi sonuçta bebeğim için büyük risk olacaktı. Sizlerden bu konuda tecrübesi olan var mı, tamam röntgene hayır dedim ama antibiyotikten de çok korkuyorum, bebeğime zarar verir mi acaba diye. Augumentin yazdı doktorum ve elim varmıyor içmeye
Doktorunuzdan iyi bilemeyiz canım biz onlar ihtiyaç duymuş ki yazmış ben ilk ay içmedim ama bir hafta arayla iki kutu bitirmistim enfeksiyon vardı bendedeMerhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisi sonucu 8+2 gebeyim. 1 haftadır süren şiddetli öksürüğüm sebebiyle leke gelmeye başlamıştı bugün hastaneye gittim. Ya röntgen çekilecek ya da antibiyotiğe başlanacak dediler ben antibiyotiği seçtim. Röntgen korkutucu geldi sonuçta bebeğim için büyük risk olacaktı. Sizlerden bu konuda tecrübesi olan var mı, tamam röntgene hayır dedim ama antibiyotikten de çok korkuyorum, bebeğime zarar verir mi acaba diye. Augumentin yazdı doktorum ve elim varmıyor içmeye
Şükürler olsun çok sevindimMerhaba
Hamileliğimin 20. Haftası korona oldum, cold max diye ilac icmek zorunda kaldım. Korona tam bitti bir sabah çok şiddetli boğaz ağrısıyla uyandım adeno virüs olmuşum. Yine doktora gittim ve agumentim kullanmam gerektiğini söyledi. Ünlü prof. Dr’du kulak burun boğazcım. Hemen kadın dogumcuma haber verdim o da profesör dr. Kullanabilirsin dedi . Çok üzüldüm antibiyotik kullanıcam diye ama başka carem yok bebek icin daha zararlı olabilir hastalık diye kullandım. Bebeğim 3 aylıkhic bir sıkıntısı yok sizde doktorlarınıza güvenin ama muhakam doktorunuza sorun
Peş peşe mi kullandinizHamileyken agumentin kullanılır.b grubu ilaçtır.enfeksiyon bebeğinize daha çok zarar verir.gebelerde kullanılan bir antibiyotiktir.bende dış apsesi nedeniyle iki kutu agumentin kullandım.
Ben şu an aksef kullanıyorum ama iyi gelmedi. Doktor a değiştirmesini söyleyeceğim ancak korkuyorumTabiki
Doktorlar gebelikte hangi antibiyotiği kullanacağımızı biliyorBen şu an aksef kullanıyorum ama iyi gelmedi. Doktor a değiştirmesini söyleyeceğim ancak korkuyorum
Benim de boğaz iltihabım vardı . Doktorum bana croxilex yazdı 2 3 gündür kullanıyorum ama içim hiç rahat değil . Acaba bebeğe bir zararı olur mu ?Çok teşekkür ederimrahatladım