- 2 Mart 2024
- 761
- 176
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Teşekkür ederim inşallah ama içimde kötü bir his varKonu hakkında bilgim yok üstte görünsün diye yazıyorum çok geçmiş olsun
Röntgen çektirdim çelik yelek giyip ilaçlı tomografi yapılırsa teşhis koyulacak ama hamileyim herkes yaptırma diyor ama durumum çok kötü.. Çok istemiştim çocuğu sınavım oldu....Öncelik annenin sağlığıdır tıpta. Ama tabi endişelenmeniz normal. Göbek bölgenize çelik sarıp çekebilirler. Tam bilgi sahibi değilim ama diş için bana öyle yapmışlardı.
Doktor bir şey demedi mi?Röntgen çektirdim çelik yelek giyip ilaçlı tomografi yapılırsa teşhis koyulacak ama hamileyim herkes yaptırma diyor ama durumum çok kötü.. Çok istemiştim çocuğu sınavım oldu....
Doktor risk var diyip bana bırakıyor yarın prof görücek bakalım ne dicek o da aynı şeyleri söyler herhaldeDoktor bir şey demedi mi?
Kalbinizi ferah tutun her şey düzelir Allahın izniyle dua edinTeşekkür ederim inşallah ama içimde kötü bir his var
Ben bu görüntülemelerin bebeğe zararı olmayacak kadar küçük miktarlar olduğunu okumuştum. Kaç haftalık hamilesiniz ?Doktor risk var diyip bana bırakıyor yarın prof görücek bakalım ne dicek o da aynı şeyleri söyler herhalde
19 haftalık inşallah bir şey olmaz yaBen bu görüntülemelerin bebeğe zararı olmayacak kadar küçük miktarlar olduğunu okumuştum. Kaç haftalık hamilesiniz ?
Şu an yaptığınız stres belki ondan daha zararlıdır :) sizin iyi olmanız lazım söylediğiniz şey çok ciddi. Rabbim bebeğinizi de sizi de korusun sağlıkla kavuşun19 haftalık inşallah bir şey olmaz ya