Gebelikte 10. Hafta

canım benım bugun 10+2 oldu
yaptırıp yaptırmama kızmını bzıe mı bırakıyorlar acaba
ben artık yemek yemek ve uyumak ıstıyorummm

Gebelik süresince sen zamanında gidersen doktora doktor hangi haftada hangi test yaptırman gerektiğini söyler siz istemezseniz yapılmaz tabikide ama bu testler gerekli testler 6 martta 2 li test için gidecem bence yaptırmalısın erken teşhis için çok önemli muhakkak gebelikteki bütün tetkikleri yaptırın ihmal etmeyin

Son düzenleme:
7+6 haftalık hamileyim ama aşırı bulantııı ve halsizlik yerimden kalkasım gelmiyor :KK43: emedur hap verdi doktor ama hap kullandığımda sanki bebeğime zarar veriyomuşum gibi hissediyorum doğall yöntem uygulayanınız var mıııı :44:

bende..10 haftalık hamileyim..cubuk kraker deneyin çok işe yarıyor ac karnına vede sabahları..

Arkadaşlar merhaba

bende 10+3 günlük hamileyim şuana kadar hiç kusmam olmadı çalışıyorum sadece sabahları işe giderken mide

bulantım oldu ve öğürdüm 3-4 kere oldu aynısı ama henüz kusma yok çokta rahatsız etmiyor allaha şükür

bazen hamile değilmiyim diye düşünüyorum doktora sormayı unuttum 12 haftada 2 li test için tekrar gideceğim ve hiçbirşeyden tiksinmedim herşeyi yiyorumm :)))

ben de 10. haftamdayım ve ne yazık ki geçen hafta kanamam oldu. hiçbir iş yapmadım, ağır kaldırmadım,birdenbire oldu. yattım bir hafta . şimdi daha iyiyim çok şükür bebeğim de iyi. lütfen herkes dikkat etsin. insan çok etkileniyo, üzülüyo :KK43:

Ben midem bulanınca çubuk kraker yiyorum çok iyi geliyor. bir de beyaz leblebi tavsiye ederim. sağlıkla kalın...:KK49:

sanırım çubuk kraker tüm hamilelerin milli yiyeceği :) bir de bana turşu çok iyi geliyor.

ya kızlar benimde belimde ağrı ve sürekli wc:KK70: ama en çok bende 2 saatte bir midem kazınıyor sizdede oluyormu

bende 10 cu haftaya girmiş bulunmaktayım :)..sabahları karnımda kazıntı hissediyorum ve iştahsızlık oluyor,işe geldiğimden çubuk krakere sarılıyorum,çantamda olmazsa olmazımdır:KK70:..onun dışında çok şükür ki bulantı yaşamıyorum ilerleyen evrelerde de çıkabiliyormuş kişilere göre bulantı durumu.şu günlerde uyku yogunlugu sıklıkla yaşıyorum ve sık sık açıkma hissi yaşıyorum...lekelenmelerim vardı progestan a başladım kesildi ,yaşadıgım en büyük stres bu lekelenmeler oldu açıkcası,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur :KK16: :KK49:

ben de 10 hafta 5 gunluk oldum...kasık ağrım var korkuyorum.progestanı alttan alıyorum..15 gundur doktara gıtmedım ..Allah sağ salım kucağımıza almayı nasıp etsın

10. hafta bitti. ben çok mide bulantısı cekmedim ama beni stres mahvediyor. sürekli kaygı stres durumu var bu yüzden uyuyamıyorum geceleri bütün gün de sarhoş gibi geziyorum. ancak stresten uyuyamadığım zamanlarda mide bulantım oluyor. ama sürekli yanma var. tansiyon düşük, kalbim çok hızlı atıyor. umarım ikinci döneme girdiğimde hafifler bu sıkıntılar o stres bi giderse daha bi rahatlayacağım ama o da kişilikle alakalı galiba:KK43:

Bende 9+5 hamileyim çok ağır olmasa da mide bulantım ve kusma var çalışıyorum ve sabahları işe gitmek çok zor oluyor bıktım tuzlu çubuk leblebi yemekten artık

Arkadaşlar meraba eğer hamileysem ben de 10. haftadayım. Ama hem 8 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum hem de ilişkimden sonra ilk adetimi tam vaktinde ve aynı adet biçimimde gördüm.yine de adetimden sonra idrarla ev testi yaptım negatif sonuç verdi. Ama vucudum sürekli hamileymişim gibi hissettirdiğinden 8. haftada tekrar test yaptım ve tekrar negatif sonuç aldım.maalesef geçen hafta da tekrar adetimi gördüm.Ama bu hafta göğüslerimde mavi damarlanmalar oldu gerçi beyaz tenliyim de epey.. psikolojik mi oluyo yoksa gerçekten hamile miyim emin olamıyorum.Hamileyken üstüne gören çok insan oluyo o da beni şüphelendiriyo.Ama ne bulantı ne kusma ne yorgunluk hiçbiri de yok..siz ne düşünüyosunuz bu konuda

Merhaba ben 9+5 im iki gündür şiddetli bel agrilarim var onun dışında rahatım bulantı çok nadir kusma hiç olmadı maşallah yarın kalp atışı için gitcez içimde hep bi korku ya kötü bir şey çıkarsa olursa hayırlısiyla kucaklarimiza alırız cennet kokulularimizi inşallah

Merhaba ben 10. haftadayım ve iki gün önce (9. haftanın son günü) akşam üzeri kanama oldu çok korktuk hemen doktora gittik ultrasonla bakıldı ve meleğimizin iyi olduğunu söyledi dr. kalp atışını da duyduk çok şükür. Düşük önleyici iğne yaptılar ve dinlenmem gerektiğini söylediler. Şimdi yatıyorum sürekli korkumdan, kahverengimsi lekelenme var ve çok korkuyorum. Tüp bebek ilk hamileliğim aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar

X