- 29 Eylül 2020
- 41
- 25
- 26
Herkese merhaba başımdan şuan şöyle bir olay geçiyor ve halada çözemiyorum 29 Eylül de regle olmam gerekti ama olmadım 3gün geçti test yaptım negatif çıktı sonra 3üncü günde bir kanama oldu ama 24 saati doldurmadı aradan 2gün geçti sağlık ocağında kan testi yaptırdım ama yine negatif çıkdı ve kan testini verdiğim gün çok hafif sadece peçeteyle gelen bir kanama oldu ama bazen kahverenginde bazende kırmızı test yapıyorum çıkmıyor idrar testi yapıyorum yine çıkmıyor ama adet de olmuyorum ve 28 günde 1 olan hiç günümü şaşmayan biriyim ara ara kramplarım oluyo ama adet yine olmuyorum bu tarz olay yaşayan hamile olan yada farklı bir gebelikle sonuçlanan oldumu merak ediyorum ayın 12sinde doktora gidicem randevu olduğu için bekleyemiyor insan merak ediyor.
Buna benzer Bi olay bende yaşıyorum şimdi
Bende kan verdim negatif çıktı ama sol kasığımda sanki bişey varmış gibi hissediyorum ağrılar sızılar belimde ağrı oluyor. İçimdeki ses var diyor bilemiyorum. Bazende insan çok istediği için yokluğuna inanmak istemiyor. Bendeki psikolojik diye düşünüyorum. Bende randevu aldım ayın 19'na. Hakkımızda hayırlısı diyelim. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder