gebelikle ilgili

anonim2308

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
16
5
6
merhabalar hanımlar, regl dönemim çok düzenli sayılmaz. takvime göre 12 gün geciktikten sonra test yaptım ve pozitifi görmem sonucu soluğu doktorumun yanında aldım bu arada sat 24 aralık ultrasonla baktı sağ tarafta gebelik oluşmuş görünüyor ama kese görünmüyor geç döllenme olmuş olabilir beta ve progesteron bakalım dedi beta:207 progesteron:15 çıktı. ilk gebelik olacak ve çok gerginim. geç döllenmeyse 2 gün sonra keseyi görebiliriz dedi. değerlerim sizce normal mi ? bu arada 2 ay önce pcos tanısı konmuştu ve aralıkta hsg çekindim. nasıl sizce çok gerginim ben..

Öncelikle hayırlı olsun umarım güzel artışınız olur 12 gun gecikmede mi beta 207

Kendi degerlerimle karsılastırdım cunku benim sat 27 aralıktı. Ve ben de pcosum. 6 gunluk gecikme icin beta hcg degerim 500 idi. Gebelik cok bireysel bir olay bana da benim degerim dusuk gelmişti. Sabredin bekleyin. Kanama olmasın yeter. Kendinizi oyalayın dusunmeyin negatif olmayın. Biliyorum zor ama gebeliğn devam etmesi için sakin ve pozitif kalın lutfen.

çok sıkıntılı bir durummuş bu ya, çok gerildim böyle sormak istedim geç döllenme olmuş olabilir dedi o biraz rahatlattı içimi ama inşallah birşey olmazz

Öncelikle hayırlı olsun umarım güzel artışınız olur 12 gun gecikmede mi beta 207
takvime göre 12 gün ama düzensiz regl dönemlerim var takvime göre hesaplayınca 12 gün oluyor normal dönemlerimdede 10 gün 15 gün gecikme yaşadığım günler oluyordu

çok sıkıntılı bir durummuş bu ya, çok gerildim böyle sormak istedim geç döllenme olmuş olabilir dedi o biraz rahatlattı içimi ama inşallah birşey olmazz
Degerin kac oldugundan daha cok artısı onemli. 2 gunder bir 2 katına cıkmalı. Kan verip buna bakabilirsiniz iciniz rahatlar bu sekilde. Ben delik desik olsam da oyle yaptım daha rahat ettim

takvime göre 12 gün ama düzensiz regl dönemlerim var takvime göre hesaplayınca 12 gün oluyor normal dönemlerimdede 10 gün 15 gün gecikme yaşadığım günler oluyordu
Ben de geçen ay kimyasal geçirdim bu ay regl 5 gün geçti takvime göre yumurtlama 16 gösterdi 21de akıntım geldi yumurtamın catladıgını anladım çocuk düşünüyorm Dr doğum kontrol hapı werdi kullanmayı düşünmüyorum da doğrusu

Allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah seninde gönlünden geçen olur ve bir an önce kavuşursun bebişine

Ancak ikinci kan sonucu gösterir
Tek bir beta yorumlamaya yetmez maalesef
İki günde bir iki katına çıkmalı genelde

Ancak ikinci kan sonucu gösterir
Tek bir beta yorumlamaya yetmez maalesef
İki günde bir iki katına çıkmalı genelde
doktor oluşmuş görünüyor rahim kalınlığında gayet güzel dediği için sağ yumurtalıkta oluşmuş görünüyor dedi bide bir kist gibi birşeyden bahsetti buda gebelik oluştuğunda görünen kist dedi anlayabileceğin şekilde söyleyeyim dediği için böyle birşey sordum bir korku içindeyim

Değerlerim normal mi diye sorunca böyle bir cevap verdim. Bu beta ile kese henüz gözükmez ama doktor illaki bir ipucu görmüştür ultrasonda gebelik ile ilgili
Korkmayın

Merhaba bende yumurta takibi yaptırdım klomen kullanıp Koteole gittim 16mm ve 15mm yumurta var dedi estradiol ve psogestoron baktı estradiol 124 progestoron 3.31 çıktı 9 gün sonra tekrar kontrole çağırdı yani yumurtlamadan 9 gün sonra bugün gittim tekrar kan verdim estradiol ve progestoron baktı bu sefer estradiol 421 progestoron 19.5 çıktı gebelik olabilirmi acaba yükselmiş değer anlaamdım adet olmazssan gebelik testi yap dedi

ben bu progesteronun ne olduğunu bilmiyorum ne amaçla bakıldığınıda doktor kontrolüne gittim bugün, 15 progesterona güzel çıkmış bir sorun yok tekrar bakmamıza gerek yok dedi çok anlamadım neden baktığınıda söylemedi zaten gebelik var mı bilmiyorum ama inşallah vardır istediğin sonucu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…