- Konu Sahibi gamzemuratyigit
-
gamzemuratyğit arkadaşım kürün tam gününü söyleyebilirsen, birlikte başlayalım sonuçları paylaşalım inşallah. Bende adet düzensizliği var. Bugün adetin 35. günündeyim ama yumurtlaması adet gecikmesinden 10-15 gün sonra olan bile var forumda. O yüzden küre başlamaya tereddüt ediyorum. Adet olursam deneyelim, ardından da incir kürü.. Sonra da nasip kısmet diyelim. Hakımıza hayırlısı olsun inşallh..
deneyelim bakalım ben tam zamanındayım yarın başlıcam zaten yanma var idrarımda heralde ona da iyi gelir demi kızlar ya bu arada neden yararlı şeyler hep bu kadar iğrenç kokuyooo:))) hayıt tohumu hepsinden daha fazla faydalı ama oda iğrenç kokuyo sizce de öyle değilmiii:)))
uygula bence de ben çok inanıyorum bu soğan kürü ve incir kürüne, yani somut faydalarını görüyor insanlar uyguladıktan sonra akıntı oluyor iltihap atılıyor o sırada muhtemelen. inşallah faydasını görürüz canım sana da bol şans Allah yardımcımız olsun
Mrh arkadaşlar ben daha önce incir kürünü tek başına denemiştim 2 defa ama bir sonuç alamadım bu seferde soğan kürünü deneyeceğim iltihap var zaten bende. Tek karar veremediğim başlama zamanı kimi adetin 7. günü diyor kimi adet bitiminden 7 gün sonra diyor her iki türlü deneyip de hamile kalan arkadaşlar olmuş sizce hangisi?
Arkadaşlar belki biliyorsunuz ama bebek isteyen çiftlerin asla yapmamaları gereken bazı şeyler var sizinle paylaşayım bilmeyenlere faydalı olur belki eşlerin birlikte uygulamaları gerekiyor.
- Sigara kullanılmayacak
- Dondurma yenmeyecek
- Cola, gazoz gibi asitli içecekler içilmeyecek
- Soda içilmeyecek
- Ayrıca kadınlar ayaklarını sıcak tutacak, ağır kaldırmayacak...
Arkadaşlar belki biliyorsunuz ama bebek isteyen çiftlerin asla yapmamaları gereken bazı şeyler var sizinle paylaşayım bilmeyenlere faydalı olur belki eşlerin birlikte uygulamaları gerekiyor.
- Sigara kullanılmayacak
- Dondurma yenmeyecek
- Soda içilmeyecek
- Sigara kullanılmayacak
- Dondurma yenmeyecek
- Soda içilmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?