• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikkk :).)

uygula bence de ben çok inanıyorum bu soğan kürü ve incir kürüne, yani somut faydalarını görüyor insanlar uyguladıktan sonra akıntı oluyor iltihap atılıyor o sırada muhtemelen. inşallah faydasını görürüz canım sana da bol şans Allah yardımcımız olsun

gamzemuratyğit arkadaşım kürün tam gününü söyleyebilirsen, birlikte başlayalım sonuçları paylaşalım inşallah. Bende adet düzensizliği var. Bugün adetin 35. günündeyim ama yumurtlaması adet gecikmesinden 10-15 gün sonra olan bile var forumda. O yüzden küre başlamaya tereddüt ediyorum. Adet olursam deneyelim, ardından da incir kürü.. Sonra da nasip kısmet diyelim. Hakımıza hayırlısı olsun inşallh..

tam gun derken ozamn sole yapalım adetlıysen suan adet bıtımının 7.gunu basla tamam sonrada incir kurune baslalım beraber nasıpse ınsallh ne dersın :):):)

deneyelim bakalım ben tam zamanındayım yarın başlıcam zaten yanma var idrarımda heralde ona da iyi gelir demi kızlar ya bu arada neden yararlı şeyler hep bu kadar iğrenç kokuyooo:))) hayıt tohumu hepsinden daha fazla faydalı ama oda iğrenç kokuyo sizce de öyle değilmiii:)))

yanma varsa ıltıhap da vardır soğan kurunu duzenlı uygularsan cok faydasını görursun :) arkadasım

uygula bence de ben çok inanıyorum bu soğan kürü ve incir kürüne, yani somut faydalarını görüyor insanlar uyguladıktan sonra akıntı oluyor iltihap atılıyor o sırada muhtemelen. inşallah faydasını görürüz canım sana da bol şans Allah yardımcımız olsun

ayyy ınsallh bebeğe kadar faydası olur ya

Mrh arkadaşlar ben daha önce incir kürünü tek başına denemiştim 2 defa ama bir sonuç alamadım bu seferde soğan kürünü deneyeceğim iltihap var zaten bende. Tek karar veremediğim başlama zamanı kimi adetin 7. günü diyor kimi adet bitiminden 7 gün sonra diyor her iki türlü deneyip de hamile kalan arkadaşlar olmuş sizce hangisi?

canım benım ıltahap varsa sen soğan kurunu dene 15 gun kesıntısız oğleden once oğleden sonra ac karnına ıc yemeklarden 15 dakka once orasına takılma adet bıtımının 7. cı gunu yanı adetın son gunu basla ıltıhap dokulunce hamıle kalırsın belkı ıncır kurune gerek kalmaz benım arkadasım hamıle suan soğan kuru vesılesıyle ınsallh hersey gonlunce olunca

Gercekten ise yariyorsa denemek istiyorum ama benim kokuya karsi cok asiri duyarliligim var cogu seyi tiksinip yemiyorum
Yapanlar kokusu falan nasil?
Yarin baslicam

arkadaşlar merhabalar, benim 3 gündür damla damla kahverengi lekelenmem oluyor. gelecek adetim tarihim 12 aralık. aynı zamanda sinirlilik, yorgunluk, aşırı duygusallık, göğüslerde hafif acı hissi yaşıyorum. adetim yaklaştığından mı kaynaklı bir durum yoksa hamile olabilir miyim merak ediyorum. 4 gün önce kanda test yaptırdım negatif çıkmıştı. şu anda tekrarlamaktan çekiniyorum. şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşlar belki biliyorsunuz ama bebek isteyen çiftlerin asla yapmamaları gereken bazı şeyler var sizinle paylaşayım bilmeyenlere faydalı olur belki eşlerin birlikte uygulamaları gerekiyor.
- Sigara kullanılmayacak
- Dondurma yenmeyecek
- Cola, gazoz gibi asitli içecekler içilmeyecek
- Soda içilmeyecek
- Ayrıca kadınlar ayaklarını sıcak tutacak, ağır kaldırmayacak...

Arkadaşlar belki biliyorsunuz ama bebek isteyen çiftlerin asla yapmamaları gereken bazı şeyler var sizinle paylaşayım bilmeyenlere faydalı olur belki eşlerin birlikte uygulamaları gerekiyor.
- Sigara kullanılmayacak
- Dondurma yenmeyecek
- Soda içilmeyecek

Soda ve dondurma ilgincmis ilk defa duydum peki nedeni nedir

- Sigara kullanılmayacak
- Dondurma yenmeyecek
- Soda içilmeyecek

ilginc seylerde varmis sigara haric digerlerini duymamistim ayrica birde fazla kahve tüketimininde halime kalmak isteyen kadinlar acisindan zarari oldugunu okumustum nette,

birde sorum olacak sogan kürünü uygulayan arkadaslara acaba sogan kabuguylami birlikte kaynatiyorsunuz yoksa kabuksuzmu yani kabuguyla daha iyi olur diye düsünüroyum bende

- Sigara kullanılmayacak
- Dondurma yenmeyecek
- Soda içilmeyecek

soda ve dondurmadaki dayanağınız nedir ? açıklarsanız aydınlatmış olursunuz.fakat bende şunu belirtmek isterim ki , geçen yıl plansız gebe kaldım.kola ve sodayı çok içerim ben.kolanın zararını bildiğim için sormadım, sodanın zararını sordum, günde en fazla 3 bardağa kadar içilen her içeceğin zararı olmadığını söyledi ki soda da doğal mineraller var gebeliğe engle teşkil etmez, yanıltıcı olabilir bu bilginiz.

Arkadaşlar bu bilgiyi güvenilir birinden edinmiştim, dayanağını sormak için kendisine ulaşmaya çalışıyorum öğrendiğim ilk fırsatta size de yazarım...

Arkadaşlar biz galiba maden suyu ile maden sodasını hep karıştırıyoruz . Soda içilebilir özellikteki suya yapay mineraller ve karbondioksit gazı eklenerek elde ediliyor bu bakımdan sodanın yararlı değilde zararlı olduğunu bilmemiz gerekiyor sanırım.

canım bende denedim soğan kürünü ama hiç bir işe yaramadı.doktora gittim rahim filmi çekti kanallar kapalıymış.küçük bir ameliyat oldum 3 ay önce şu an 2 aylık hamileyim. soğan kürü faydalı diyorlar eger faydası olmazsa doktora git allah yardımcın olsun

Arkadaşlar bu topik neden böyle sessiz. Kürü kullananlar, bitiren var mı ? Ben bir haftasını bitirdim sayılır sonuç için daha vakit var inşallah bu kür Allahın izniyle tabi hepimizin birer bebiş müjdesi almasını sağlar. Paylaşın tecrübeleriniz arkadaşlar.. İyi geceler herkese ..

Back