- Konu Sahibi gamzemuratyigit
kızlar hamıle kalmak isteyen bebek isteyen varsa soğan kürü denesin 4 arkadaş denedı ve dördüde hamıle ınanmıycaksınız belkı ama olee doğruu bende basladımmm .):):) hayırlısı olsun bebişlerim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım benım arkadasım ibrahim saraç oğlunun kitabından denemısler kıs ve adet dusensızlığıne cok ıyı gelıyo soğan kuru hemıle kalmak ıcınde kuru ınncır kaynatıp ıcıyomus ve suan 2 aylık hamile dıyerı 1.5 ayllık hamıle 4 arkadasımda hamıle ben denıyorum 2 su bardağı suyu kaynat sonra 4 de bolduğun soğanı ekle 5 dakkada ole kaynat ve bardağa suzzz ılıyınca iççç 15 gun devam et bole sonra incir kurune geccc yapamıycamız sey dıyıl aslında ibrahım saraçoğlunu araştır internetten bitkilerin faydasını ve yorumları mutlaka oku ınsallah bıze rabbımden vesile olur dene bence ben denıyorum :) bebişimiz olucak insallah :)
günün herhangi bir saati içebilirmiyiz. yoksa sabah aç karnına mı içmek gerekiyor
Bir tanıdığımda adet düzensizliğinden dolayı 2 senedir çocuk sahibi olamıyor. İşe yarar mı acaba bu formül.
Bende de polikistik var, konu sahibi arkadaşım ben çok araştırdım ama ne zaman başlanacağı hakkında kesin bir bilgi edemedim. Arkadaşların adetin hangi günü başlamışlar acaba öğrenebilir misin? Adetin 7. günü diyenler var ki o zaman gebelik zamanına gelmiyor. Adetin 15. günü diyenler var, o zaman da gebelik olabilir düşüğe filan yol açabilir mi? Saraçoğlu bişey olmaz ama gebeliği öğrenince bırakın diyor. Ama gebeliğin ilk başlarında öğrenilmiyor ki? Kafam karıştı açıkçası. Mesela benim adetim gecikti yine, hamilelik yok, küre başlasam nasıl olur ki? Bebek olsa düşük olur mu?:44:
adet bitiminden 7 gün sonra başladım bn..zaten o ay hamile kalmışım ve hamileliğim boyuncada içmişim haberim olmadan..düşüğe fln yol açmıyo mrk etme..
Bende de polikistik var, konu sahibi arkadaşım ben çok araştırdım ama ne zaman başlanacağı hakkında kesin bir bilgi edemedim. Arkadaşların adetin hangi günü başlamışlar acaba öğrenebilir misin? Adetin 7. günü diyenler var ki o zaman gebelik zamanına gelmiyor. Adetin 15. günü diyenler var, o zaman da gebelik olabilir düşüğe filan yol açabilir mi? Saraçoğlu bişey olmaz ama gebeliği öğrenince bırakın diyor. Ama gebeliğin ilk başlarında öğrenilmiyor ki? Kafam karıştı açıkçası. Mesela benim adetim gecikti yine, hamilelik yok, küre başlasam nasıl olur ki? Bebek olsa düşük olur mu?:44:
sağol canım o zaman adeti bekleyeceğim ki en büyük sorun adet olmak, ne zaman olacağı hiç belli değil:26:
canım benım kurun bı zararı olmaz kure basla bence bebek varsa da oğrendığın dakka bırakırsın zarırarı olmaz yada dusuk falan korkma sen ama oğrendığın zaman bırakırsın ben 22 sınde adet gorcem normalde ayın 3 de baqsladım soğan kurune ayın 18 de bırakıcam duzene gıresem ıncır kurune baslıycam yıne azar azar olursan 18 bıraktığım soğan kurunu 15 gun sonra tekrar baslıycam bende de polikistik var suan :) ama duzelcez ınsallh bu soğan kuru bıze vesıleee olcak :)
adeti düzene sokmak için hayıt tohumu kullanıyolar ve sanırım kullanan herkes faydasını görmüş..onunla ilgilide topic var nasıl kullanıldığını bilmiyorum o topicden bakablrsn böylece önce adetini düzene sokar sonra soğan kürünü uygularsın.yada soğan kürünü uygulamak içn adet olmayı beklemek gerekiyomu onu bilmiyorum belki başlayabilirsin adet olmana yardımcı olur araştrmak lazım..