• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikkk :).)

gamzemuratyigit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
14
0
36
Siirt
kızlar hamıle kalmak isteyen bebek isteyen varsa soğan kürü denesin 4 arkadaş denedı ve dördüde hamıle ınanmıycaksınız belkı ama olee doğruu bende basladımmm .):):) hayırlısı olsun bebişlerim...

valla canım benım arkadasım ibrahim saraç oğlunun kitabından denemısler kıs ve adet dusensızlığıne cok ıyı gelıyo soğan kuru hemıle kalmak ıcınde kuru ınncır kaynatıp ıcıyomus ve suan 2 aylık hamile dıyerı 1.5 ayllık hamıle 4 arkadasımda hamıle ben denıyorum 2 su bardağı suyu kaynat sonra 4 de bolduğun soğanı ekle 5 dakkada ole kaynat ve bardağa suzzz ılıyınca iççç 15 gun devam et bole sonra incir kurune geccc yapamıycamız sey dıyıl aslında ibrahım saraçoğlunu araştır internetten bitkilerin faydasını ve yorumları mutlaka oku ınsallah bıze rabbımden vesile olur dene bence ben denıyorum :) bebişimiz olucak insallah :)

valla canım benım arkadasım ibrahim saraç oğlunun kitabından denemısler kıs ve adet dusensızlığıne cok ıyı gelıyo soğan kuru hemıle kalmak ıcınde kuru ınncır kaynatıp ıcıyomus ve suan 2 aylık hamile dıyerı 1.5 ayllık hamıle 4 arkadasımda hamıle ben denıyorum 2 su bardağı suyu kaynat sonra 4 de bolduğun soğanı ekle 5 dakkada ole kaynat ve bardağa suzzz ılıyınca iççç 15 gun devam et bole sonra incir kurune geccc yapamıycamız sey dıyıl aslında ibrahım saraçoğlunu araştır internetten bitkilerin faydasını ve yorumları mutlaka oku ınsallah bıze rabbımden vesile olur dene bence ben denıyorum :) bebişimiz olucak insallah :)

günün herhangi bir saati içebilirmiyiz. yoksa sabah aç karnına mı içmek gerekiyor

Bir tanıdığımda adet düzensizliğinden dolayı 2 senedir çocuk sahibi olamıyor. İşe yarar mı acaba bu formül.

günün herhangi bir saati içebilirmiyiz. yoksa sabah aç karnına mı içmek gerekiyor

sabah ve aksam ac karnına yemeklerden once ıcılmesı gerekıyoo 15 gun boyunca devam ettt ondan sonra ıncır kurune devam ettt esınde kecı boynuzu kaynat ıcsın ınan cok faydası var ben basladım coktan soğan suyu bende cok etkı gosterdı ıltıhapp dokuyooo cok fazla hamıle kalma olasılığımm cok yuksek oluyomus kıs vardı doktora gıttın azalıyomus kıslerım zayıf dusuyomuss cok mutllu oldum :) hakkımzda hayırlısı artıkkk

Bir tanıdığımda adet düzensizliğinden dolayı 2 senedir çocuk sahibi olamıyor. İşe yarar mı acaba bu formül.

bendede aynı sorun var adet duzensızlığım cok oyuzden kullanıyorum bunu ve asırı ıltıhap dokuyooo bıraz mıydem bulanıyoo ama soğan suyundan akıntım cok fazla oluyooo adet olucam sanırımmmm bence dene adet duzensızlığın vrasa cok daha ıyı gelıcen kuzuummm :)

evt bnde soğan kürü uygularken hamile olduğumu öğrendim..polikistik overli biri olarak tavsiye edebilirim..yemeklerden 15 dk önce içiyosunuz öğle ve akşam

Bende de polikistik var, konu sahibi arkadaşım ben çok araştırdım ama ne zaman başlanacağı hakkında kesin bir bilgi edemedim. Arkadaşların adetin hangi günü başlamışlar acaba öğrenebilir misin? Adetin 7. günü diyenler var ki o zaman gebelik zamanına gelmiyor. Adetin 15. günü diyenler var, o zaman da gebelik olabilir düşüğe filan yol açabilir mi? Saraçoğlu bişey olmaz ama gebeliği öğrenince bırakın diyor. Ama gebeliğin ilk başlarında öğrenilmiyor ki? Kafam karıştı açıkçası. Mesela benim adetim gecikti yine, hamilelik yok, küre başlasam nasıl olur ki? Bebek olsa düşük olur mu?:44:

Bende de polikistik var, konu sahibi arkadaşım ben çok araştırdım ama ne zaman başlanacağı hakkında kesin bir bilgi edemedim. Arkadaşların adetin hangi günü başlamışlar acaba öğrenebilir misin? Adetin 7. günü diyenler var ki o zaman gebelik zamanına gelmiyor. Adetin 15. günü diyenler var, o zaman da gebelik olabilir düşüğe filan yol açabilir mi? Saraçoğlu bişey olmaz ama gebeliği öğrenince bırakın diyor. Ama gebeliğin ilk başlarında öğrenilmiyor ki? Kafam karıştı açıkçası. Mesela benim adetim gecikti yine, hamilelik yok, küre başlasam nasıl olur ki? Bebek olsa düşük olur mu?:44:

adet bitiminden 7 gün sonra başladım bn..zaten o ay hamile kalmışım ve hamileliğim boyuncada içmişim haberim olmadan..düşüğe fln yol açmıyo mrk etme..

gamzemuratyğit arkadaşım kürün tam gününü söyleyebilirsen, birlikte başlayalım sonuçları paylaşalım inşallah. Bende adet düzensizliği var. Bugün adetin 35. günündeyim ama yumurtlaması adet gecikmesinden 10-15 gün sonra olan bile var forumda. O yüzden küre başlamaya tereddüt ediyorum. Adet olursam deneyelim, ardından da incir kürü.. Sonra da nasip kısmet diyelim. Hakımıza hayırlısı olsun inşallh..

canım benım kurun bı zararı olmaz kure basla bence bebek varsa da oğrendığın dakka bırakırsın zarırarı olmaz yada dusuk falan korkma sen ama oğrendığın zaman bırakırsın ben 22 sınde adet gorcem normalde ayın 3 de baqsladım soğan kurune ayın 18 de bırakıcam duzene gıresem ıncır kurune baslıycam yıne azar azar olursan 18 bıraktığım soğan kurunu 15 gun sonra tekrar baslıycam bende de polikistik var suan :) ama duzelcez ınsallh bu soğan kuru bıze vesıleee olcak :)

sağol canım o zaman adeti bekleyeceğim ki en büyük sorun adet olmak, ne zaman olacağı hiç belli değil:26:

adeti düzene sokmak için hayıt tohumu kullanıyolar ve sanırım kullanan herkes faydasını görmüş..onunla ilgilide topic var nasıl kullanıldığını bilmiyorum o topicden bakablrsn böylece önce adetini düzene sokar sonra soğan kürünü uygularsın.yada soğan kürünü uygulamak içn adet olmayı beklemek gerekiyomu onu bilmiyorum belki başlayabilirsin adet olmana yardımcı olur araştrmak lazım..

canım benım kurun bı zararı olmaz kure basla bence bebek varsa da oğrendığın dakka bırakırsın zarırarı olmaz yada dusuk falan korkma sen ama oğrendığın zaman bırakırsın ben 22 sınde adet gorcem normalde ayın 3 de baqsladım soğan kurune ayın 18 de bırakıcam duzene gıresem ıncır kurune baslıycam yıne azar azar olursan 18 bıraktığım soğan kurunu 15 gun sonra tekrar baslıycam bende de polikistik var suan :) ama duzelcez ınsallh bu soğan kuru bıze vesıleee olcak :)

İnşallah canım, bugün mübarek günün yüzü suyu hürmetine bize ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.

adeti düzene sokmak için hayıt tohumu kullanıyolar ve sanırım kullanan herkes faydasını görmüş..onunla ilgilide topic var nasıl kullanıldığını bilmiyorum o topicden bakablrsn böylece önce adetini düzene sokar sonra soğan kürünü uygularsın.yada soğan kürünü uygulamak içn adet olmayı beklemek gerekiyomu onu bilmiyorum belki başlayabilirsin adet olmana yardımcı olur araştrmak lazım..

Bekarken bi defa soğan kürü yapmıştım adetim böyle 2 ay filan geçince, o zaman adet olmuştum. Yine başlayabilirim aslında.

deneyelim bakalım ben tam zamanındayım yarın başlıcam zaten yanma var idrarımda heralde ona da iyi gelir demi kızlar ya bu arada neden yararlı şeyler hep bu kadar iğrenç kokuyooo:))) hayıt tohumu hepsinden daha fazla faydalı ama oda iğrenç kokuyo sizce de öyle değilmiii:)))

Mrh arkadaşlar ben daha önce incir kürünü tek başına denemiştim 2 defa ama bir sonuç alamadım bu seferde soğan kürünü deneyeceğim iltihap var zaten bende. Tek karar veremediğim başlama zamanı kimi adetin 7. günü diyor kimi adet bitiminden 7 gün sonra diyor her iki türlü deneyip de hamile kalan arkadaşlar olmuş sizce hangisi?

canım adetin şu günü şeklinde değil de saraçoğlu adete kaç gün kala başlanacağını söylemiş daha çok. benim anladığım kadarıyla pko için adete 15 gün kala başlanabiliyor ama normal durumlarda 10 gün kala da başlayabilirsin.

bende ilk defa bu ay soğan kürünü düzenli uyguladım, sonra da incir kürünü uyguladım ama incir kürünü çok fazla değil birkaç gün kaynatıp içebildim. şimdi beklemedeyim bakalım hayırlısı inşallah olur bu sefer

Cevabın için teşekkür ederim. Benim sadece iltihaplık bir durumum var onun dışında bir şey yok şükür. Şuanda regl oluyorum bitiminden sonra kullanmaya başlarım artık. Ayrıca arı sütü, polen kullanmayı düşünüyorum. İnşallah kürün faydasını en kısa zamanda görürsün. İnşallah hepimiz görürüz hayırlısıyla..

Back