Aslında daha net gözle hemen görülüyor ama fotoğraf yüklenince kalitesi düşüyorTamamen silik olsa boyle olurdu da sizinkinde hafif bende gördüm gibi
Ilkinde cok gorunmuyoda ovulasyonda hafif var insallah gonlunuze gore cikar hersey ama yok gibi ablaAslında daha net gözle hemen görülüyor ama fotoğraf yüklenince kalitesi düşüyor
Teste süresinde baktıysan canım hamilesin. Çizgi ilk 5 dk da gözükecek. Bu arada sabah ilk idrar ile yaparsan daha iyi sonuç alırsınİyi aksamlar kızlar.Dün test yaptım silik cizgi yi gördüm bugünde yaptım ama aynı koyulukta silik cıktı. Bir de ovulasyon testinde cıktıgını okumustm onu da yaptım ama söylendiği gibi T cizgisi C den asırı asırı koyu degil koyu ama ondan daha az. Kan vermeye yarın gitcem ümitlenmek istemiyorum öncesini düsğnerek ama Bi akıl verin nolur
=kaset bugün
=strip dünün
İkiside ilk idrarla yapıldı canım. Aklıma takılan bir gün önceyle bir gün sonraki testin koyulugu farkımı olmalıTeste süresinde baktıysan canım hamilesin. Çizgi ilk 5 dk da gözükecek. Bu arada sabah ilk idrar ile yaparsan daha iyi sonuç alırsın ♥
Yarın yaptır cam insallah ama kafam simdide kazanYani ben gördüm 2 sinde debir kan testi yaptırın
Valla markaya göre bile değişir. Şüpheye düştüysen kan ver tatlım ama benim de silik çıkmıştı ilkindeİkiside ilk idrarla yapıldı canım. Aklıma takılan bir gün önceyle bir gün sonraki testin koyulugu farkımı olmalıcok tesekkürr ederim bu arada ❤
Allah razı olsun ❤ insallah öyleyimdir rabbim herkese nasip etsinTestlere gore hamilesin canim Allah saglikli ilerletsin
Peki ovülasyon da denildiği gibi net cıkmamasıVar gibi canım yarın kan verip teyit edebilirsin
Yarın ilk isimBende gördüm canım var gibitestlerin markası hassaslığı da değişir koyuluk için kan verip kesinleştr istersen
Ovulasyon benimde t c den koyu değildi gebelik testinde silik gördüğümdePeki ovülasyon da denildiği gibi net cıkmamasıbide bugn adetin 2. Günü normalde. Bu kadar silik olması biraz endişelendiriyor kusura bakma canım
Canım hiç bilmiyorum ama koyu çıkanlar da yanıltabiliomuş sen sakince sabahı bekle ve kan ver inşallah bebeğin seninledirPeki ovülasyon da denildiği gibi net cıkmamasıbide bugn adetin 2. Günü normalde. Bu kadar silik olması biraz endişelendiriyor kusura bakma canım
YaaaOvulasyon benimde t c den koyu değildi gebelik testinde silik gördüğümde
İnsallah çoook tesekkürr ederimCanım hiç bilmiyorum ama koyu çıkanlar da yanıltabiliomuş sen sakince sabahı bekle ve kan ver inşallah bebeğin seninledir