Gebelikkk mi nolurrr

Pastachef

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
198
233
27
İyi aksamlar kızlar. Dün test yaptım silik cizgi yi gördüm bugünde yaptım ama aynı koyulukta silik cıktı. Bir de ovulasyon testinde cıktıgını okumustm onu da yaptım ama söylendiği gibi T cizgisi C den asırı asırı koyu degil koyu ama ondan daha az. Kan vermeye yarın gitcem ümitlenmek istemiyorum öncesini düsğnerek ama Bi akıl verin nolur
=kaset bugün
=strip dünün

Eklentiler

• IMG_20200119_095522.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 273
  • IMG_20200118_111545.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 292
Teste süresinde baktıysan canım hamilesin. Çizgi ilk 5 dk da gözükecek. Bu arada sabah ilk idrar ile yaparsan daha iyi sonuç alırsın

Teste süresinde baktıysan canım hamilesin. Çizgi ilk 5 dk da gözükecek. Bu arada sabah ilk idrar ile yaparsan daha iyi sonuç alırsın ♥
İkiside ilk idrarla yapıldı canım. Aklıma takılan bir gün önceyle bir gün sonraki testin koyulugu farkımı olmalı cok tesekkürr ederim bu arada

İkiside ilk idrarla yapıldı canım. Aklıma takılan bir gün önceyle bir gün sonraki testin koyulugu farkımı olmalı cok tesekkürr ederim bu arada ❤
Valla markaya göre bile değişir. Şüpheye düştüysen kan ver tatlım ama benim de silik çıkmıştı ilkinde

Bende gördüm canım var gibi testlerin markası hassaslığı da değişir koyuluk için kan verip kesinleştr istersen

Peki ovülasyon da denildiği gibi net cıkmaması bide bugn adetin 2. Günü normalde. Bu kadar silik olması biraz endişelendiriyor kusura bakma canım
Canım hiç bilmiyorum ama koyu çıkanlar da yanıltabiliomuş sen sakince sabahı bekle ve kan ver inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…