Doğuma Hazırlık gebelikden önceki ay adet döneminde tampon kullanımı sorun oluşturur mu ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yengecbukiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
8
2
1
29
Tatile gidicem geciktirici kullanmak ıstemıyorum cunku bır kaç ay sonra gebe kalmak istiyorum, tampon kullanmayı tercıh ederim mecburen, ama nasıl kullanıcam beni korkutuyor. adetim de yoğun geçer. siz tatil de kullandınız mı ?

Herhangi bir sorun olmuyor. Hatta doğru boyutunu alır da kullanırsan, çok rahat edeceğini görürsün. Istediği yoğunlukta olsun fark etmez. Ped gibi sık değiştirme, veya akma hatta kayma sorunu da yok doğru kullanımda. Alaturka tuvaletine oturur gibi oturarak başparmağınla yerleştirirsen, daha kolay olur.

Küçük te bir ihtimal olsa mantar tetikleyebilir ...başka bir sorun olma ihtimalini duymadım .(eldiven kullan enfeksiyon riskine karşı)

42 yaşındayım bu güne kadar hep tampon kullandım tampon candır haa ikide evladım var. Yani sorun olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…