• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikde Kulak Çınlaması

seheraslim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
4
0
86
Merhaba arkadaşlar
11+4 hamileyim. 3 haftadır sağ ve sol kulağımda ara ara 15 saniyelik kadar bir çınlama oluyordu. Önce bir boğultu sonra bir çınlama. Bu sabah uyandığında sol kulağımda tv sesi gibi hafif başlayan bir çınlama başladı. Daha sonra beynimin içinde yayılıyormus gibi bir işkence çektirmeye başladı. 2.5 saat oldu ve aralıksız hiç durmadan çınlama devam ediyor. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı? Hafta sonu doktora gidicem hem kontrolüme hemde kbb ye

Merhaba şimdiki durumunuz nasıl acaba? Geçti mi çınlama? Çünkü ben de sizin durumunuz dayım. Bende de 18 hafta gibi başladı. 28 haftadayim. İki kulak. Hamilelikten olabilir dedi KBB uzmanı.

Ay kızlar benimde adetime bi kaç gün var bugünden beri belirli aralıklarla kulak çınlaması var bende gebelik belirtisi olabilirmi nerdeyse hapşırmayı bile ona yorucam tırlatmak üzereyim😂😂

Ay kızlar benimde adetime bi kaç gün var bugünden beri belirli aralıklarla kulak çınlaması var bende gebelik belirtisi olabilirmi nerdeyse hapşırmayı bile ona yorucam tırlatmak üzereyim😂😂
Alın bendende o kadar, bi girip bakayım daha önce yazan olmuşmu dedim ama yok galiba😂
Bu arada geldimi adetiniz🙈

Back