gebelikde denize girilirmi

bende girdim ama doktoruna sor benim doktorum iyi olur yüz demişti

bence girmeyin arkadaşlar benim yengem son ayında girmişti ve bebeği ölmüştü, Allah korusun...

üff minikeller moralimi bozdun bak şimdi ben haftada en az 4 gün giriyorumm..ama onda istisnai bi durum vardır heralde rahim ağzı falan açıktır mikrop kapmıştır..yani niye ölsünki bebek denize girmektennfisfisfis

deniz suyu mikroplu ve alt taraf da malum açık :) ama alt tarafı sıkı koruyacak bir yol varsa bilemiyorum yengemin doktoru sudan mikrop kaptığını söylemişti...

Benim dr'um yüzme öneriyor, yalnız havuzlar çok sağlıklı olmaz, girmemeni tavsiye ederim dedi. Bende girmiyorum.

İzmir'de yaşadığımız için haftasonları kaçma imkanımız oluyor, sadece sabahları tenha iken giriyorum ben. Bir de temiz olmasına dikkat ediyorum.

Güneşlenmek ise kesinlikle yasak, sabah 11:00'e kadar denize girdin girdin, sonrasında güneş yasak akşamüstü 17.00'lere kadar falan. Hem bebiş, hem de damarlar için iyi olmaz dedi.

kızlar ben son kontrolümde tatile gitme planımız olduğu için doktora herşeyi sordum.
Denize girebilirsiniz ve çok faydalı yalnızca kramplara karşılık yanınızda biri olsun ve kalsiyumunuzu kullanan varsa magnezyumunuzu düzenli alın.
Güneşin dik geldiği saatlerde denize girmeyin ve asla güneşlenmeyin
Güneş kremi kullanabilirsiniz bebişe zararı yokmuş
Susuz kalmamaya özen gösterin bol bol su için
Mayonuzu da değiştirin
Birde tabi deniz temiz olmalı bazı havuzların içindeki kimyasallar zararlıymış çok koyduklarından ben şu an için havuza girmeyeceğim sadece demiz o da akdenizde
birde atlayıp zıplamak dalmak yok bebiş korkar valla

ben sinopta yaşıyorum tabii buranın suyu biraz soğuk ama hergün giriyorum süper bi spor kenndimöi iii hissedeyirum

eger denizde havuzda temizse yuzmek hamilelikte en ideal spor.
gunesin etkili olmadigi saatlerde bile mutlaka denize girerken yuksek faktorlu koruyucu kullanin.ben onceki hamileligimde belki zararlidir diye kullanmamistim, hic gunese cikmamaya calistim hep golgedeydim,sadece denize girip cikarken gunes gordum oda hep saat 18 :00 den sonraydi buna ragmen yuzumde ve vucudumda cilimsi dogum lekeleri oldu.bunlarin tedavisi sonrasinda hic kolay degil.

daha yeni tatilden döndüm. bol bol yüzdüm. gitmeden doktorumada sordum. denizede havuza girebilirsin yüzebilirsin dedi. ve suya girdiğimde yüzdüğümde çok rahatlıyodum. neredeyse hamile olduğumu unutuyodum suyun içinde

Yaz mevsimi geliyor tekrar... Bol bol yüzceğim inşallah.
Fakat doktorunuza danışmadan denize girmeyin. Düşük tehlikesi olanlara tavsiye etmiyor doktorlar.

bende hamılelıgımde yaz boyunca denıze gırdım. hem anne hem bebk acısından yuzmek cok ıyı bır spor.

evet bende hamileliğimde yüzdüm harika üstelik dipten dalmak bile onunla harika:)hihoyyyt

bende yüzdüm üstelik oğluşum suyuda çok seviyodu karnımdayken şimdide yıkanmayı çok seviyor:))

bir aksilik olmazsa ben de yüzmek istiyorum. bildiğim kadarıyla rahim ağzında bakterilere karşı bir bariyer mevcut, bir nevi mukoza gibi. bazı durumlarda o işlevini kaybediyormuş, o vakit tehlikeli olmalı. doktora sormakta fayda var..

ben geçen sene 7.5 aylık alilen denze girmiş hatta yüztüm ble.oktoru havuzu önermed , klor ve akteri ola çısındn .nize girip yüzmeme izin verdi acak.denizden çıkınca mayıomu dişirmeme uru kalma artı ile.biiyorsun hmilelkte mikrop apak ah kolydır.mayo deitirme sebbi ise kurukalarak mantar riskinekarşıönlemmiş.ma bnce siz yine dr.danışın

yav hadi geçen sene karnımızdalardı rahat rahat yüzdük ya bu sene netçez bu sene bebişler yüzecek açılmak falan yok

hamşileyken yüzmek çok zevkli oluyordu ay keşke yeniden olsada yüzsemm

bende 5 aylık hamileyim kızlar
istanbulda kesinlikle giremem adalarda felanda hamile değilken bile giremezdim denize şimdi hiç cesaret edemiyorum.

erdeğe giderdik her sene hamile tatil yapmak hep hayalimdi nasıl geçer günlerim kuşkuluyum

Ben doktoruma sordum kızlar
ıslak mayo ile kalmamak şartı ile sınırsız yüzebileceğimi söyledi. Yüzmek çok faydalı hep yüzün dedi.
Güneşlenmek ise kesinlikle yasak. çok zararlıymış. En az 30 faktörlü güneş kremi kullanmalıymışız.
Nasıl mayo giydiğimizin ise hiç önemi yokmuş
Bilgilerinize...

yaa doktor izin veriyo ama benim kocam bana hastalıklı gibi davrandığı için izin vermiyoooo senağlama senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…