gebelikde denize girilirmi

Biz de dün sorduk doktorumuza, yüzmek ve yürüyüş çok faydalıymış, güneşlenmek ise yasak, sabah erken veya akşamüstü saatlerinde temiz denize gir ve en az 50 faktörlü güneş sütü kullan, mayonu da denize her giri çıkışta hemen değiştir dedi.

ewet kızlar bende dün doktora gittiğimde sordum doktorum hem havuza hemde denize girebileceğimi söyledi.. biz zaten yüzmeyi ve yürümeyi öneriyoruz dedi.. bende dedim havuzdan mikrop felan kapmaz mıyız diye oda dediki en fazla mantar olur dedi.. bizde ilacını veririz dedi..

ewet kızlar bende dün doktora gittiğimde sordum doktorum hem havuza hemde denize girebileceğimi söyledi.. biz zaten yüzmeyi ve yürümeyi öneriyoruz dedi.. bende dedim havuzdan mikrop felan kapmaz mıyız diye oda dediki en fazla mantar olur dedi.. bizde ilacını veririz dedi..

havuz suyu klorlu olduğu için bebeğe zararı var diye biliyodum ama bunu söylediğin iyi oldu elifçim çünkü geçen hafta arkadaşların havuza girdim gerçi pek mantar ihtimali yoktu şahsi havuzdu ve temizdi ben klor olayından korkuyodum...

denize gelince ben girdim valla saat 4 den sonrada hafif güneşe çıkıyorum ondan önce tamamen gölge de takılıyorum...

ben geçen yaz 7 aylık hamileyken girmiştim dr bana 20 dk geçmeyecek şekilde gir dedi hem de çok faydalı olduğuna inanıyorum yalnız havuzu önermemeişti ben yine de dayanamayıp gimiştim

kızlar ben dün yine denize girdim valla.. önümüzdeki hafta da kocam hergün denize gidecez diye ısrar ediyor. 1 hafta sonra istanbula gidiyoruz çünkü bi daha ne zamn girerim denize bilmiyorum

slm kızlar ben 1 aylık hamıleyım henuz bı zararı yoktur herhalde.hamıle oldugumun farkında bıle değilim çünkü.bu cmt tatıle gidiyoruz inşallah....gırerım yanı.

hihoyyyt valla bende yarın cıkıyorum tatile.deniz e ıssız koylarda girmeyi düşünüyorum.havuz da var kalabalık değil bizim site ama yarın birde doktora sorucam.çok ösledım yüzmeyi.bebişimle yüzcem ay cok mutluyum yaw...hihoyyyt

Merhabalar, bende dr uma sormustum. Denize ve havuza girebilecegimi söyledi. Havuz en fazla sende mantar yapar ama bebişe zararı olmaz dedi, bir tanede fitil verdi "eğer havuza girersen akşamına bu fitilden bir tane koy, böylelikle mantar olasılığıda kalmaz" diye ekledi.

ben geçen yıl hamileyken bu zamanlar denizdeydim insanı çok rahatlatıyor anne ve bebek için önemli havuza sakın girmeyin mikrop kapma olasılığı var ama imkanınız varsa denize girin

Bende bu yıl 3-4 defa girdim denize. Yanlız çok soğuk suya girmeyin derim ben
Ben girdim kramp girdi karnıma.

bende giridim denize havuza girmedım yalnız mikrobik durum olusabılırmıs. ama deniz süperdi valla bebişimle yüzdük ben kulaç o tekme ,ben kulaç o tekme :roflol:

X