Gebelikde bulantı ve kusma

bende 7+4 gunluk hamileyim benimde 10 gundur asiri bulantim ve kusmam oluyo iki oglum var ikisindede boyle bisey gormemistim cok rahatti hamileligim ama bunda yataktan cikamaz oldum insallah en kiza zamanda kesilir

kızlar merhaba ben 6+2 oldum bugün ama bulantım olmadı yaaa bendemi bi gariplik varki acaba... sadece 1 2 defa hafif içim kalktı. ama kusma derecesinde değil oda psikolojik olabilir hani:) ya acaba bebeğim gelişmedimiki neden benim midem bulanmıo?

doruk endişelenme herkeste olucak diye bir şey yok ben 7. haftada kokulara hassas oldum ama hiç istifraya varmadı yapı meselesii bir rivayete göre erken gebelikte bulantı olursa kız olmazsa erkek diyolar hayırlısıo olsun ben kanama geçirdim 15 gün önce çok korktum ama bebeişe bişey olmadı şükür dün koltroldeydim kalp atışına baktım çok duygulandım 8 hafta 3 günlük hamileyim sağlıklı hamilelikler canım

arkadaslar bende 7 haftalık hamileyim ne yersem midemi bulandırıyor arada istifrada ediyorum benim sabahları ve geceleri cok bulantım oluyor RABBİM hepimizin yardımcısı olsun

merhaba bende 6+2 günlük hamileyim aşılamayla.yumurtalama biraz geç oldu ama adetime göre 6+2 görünüyorum.neyse benimde ne bulantım ne kusmam hiçbir şikayetim yok.doruk arkadaşım gibi bende stres yapıyorum normali mi diye daha doktruma gitmedim ctesi kısmetse gidip bebişimi görücez.

arkadaslar benimde7+6 haftalik yaklasik 1 haftadir felaket bir kusma var hic birsey yiyemez durumdayim artik kan gelmeye basladi 1 haftada 4 kilo verdim yardimci olurssaniz sevinirim nette yazan bir cok seyi denedim olmuytor daha etkili birsey bilen varsa lutfen yardimci olsun hastaneye gidersem yatirirlar korkusu var okula giden cocugum var birakamam simdiden tesekkurler

meerhaba ben de17 haftalık hamileyim.Aşırı derecede bulantılarım oldu.20 gün hastanede 40 serum yedim.En çok hayalini kurduğum şey suydu.3 Haftadır içebiliyorum.Her şeyin ilacı zaman.Bu arada 12 çocuk sahibi olan babaannem bebeğin kıpırdamaya başlamasıyla düzelecegimi söyledi.Gerçektende ilk seyremelerim 3 hafta önce oldu.Bu da deneyimin sözleri...

merhaba arkadaşlar, ben 9h+2g lük hamileyim..
1 haftadır yoğun bulantılarım var, sabahları kusmalar da oluyor. uyanınca grisini yiyorum, ama yine de kusuyorum.çok zor bir durum gerçekten. tavsiylerin çoğuna uyuyorum ama geçmiyor, sadece azaltıyor, neyse ki bu durumun bebeğimin sağlığının bir göstergesi olduğunu bilerek teselli oluyorum. bulantılar için leblebi, kraker, elma yiyorum, bir de çay kaşığının ucu kadar zencefil yutuyorum, çok faydası oluyor, tavsiye ederim.bunları deneyince kusmalar sadece sabah oluyor,öğleden sonra ya kalmıyor.
yürüyüşün de çok faydasını görüyorum, insan hem temiz hava alıyor,hem de karın kaslarını güçlendiriyor.psikoloji de çok önemli,rahat ve mutlu olmak lazım heralde. bence bulantı ve kusmalardan şikayet edenler denesinler derim..
:CüvCüv:

arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim bir haftadır devamlı ksuyorum midem bulanıyor yemek görmek istemiyorum daha ne kadar sürecek hepimize bulantısız günler geçirmek dileğiyle arzusenem

umarım benim de öyle olur canım çünkü sabahları hiç çekilir gibi değil kahvaltı yapsamda yapmasamda çıkartıyorum

selam kizlar ben de 8 hafta 4 gunluk hamileyim. 6. haftadan beri gun boyunca bulanti cekiyorum ve gunde 2-3 kez istifra ediyorum.. Ilk gebeligim dusukle sonuclanmisti ve o gebelikte hic bulantim yoktu. Iste bu yuzden cok fazla sikayet etmiyorum, sukrediyorum bebegim buyuyor diye. Bebegimizi kucagimiza aldigimizda bunlarin hepsini unutacaz.. o gunleri dusunun:)

senağlamamerhaba kızlar bulantı gecıren bizler inşallah o pıcak gıbı keesılen şey bızede ugrar ben 8 haftalıkım ama ölmek uzereyım mıdemdekılerını gormekten gınaa geldıııı bir haftadan beri sureklı kusuyorum aclıktan dermanım kasıldı sureklı yatıyorum allahım yardım etsın bıze toklugu ozler oldum :çok üzgünüm:

mrb kızlar daha çok çekicez ben 13+3 hatayım hala midem bulanıyooo herşeyi denememe rağmen..çekicezz 4 aya kadar

merhaba arkadaşlar..aynen bende çok kötüyüm ölüyom resmen.. bide kusamıyorum sıkıyorum sıkıyorum dahada beter oluyorum...herşey kokuyormuş gibi geliyor bana elimi bile yüzüme yaklaştıramıyorum ellerim kokuyo,ev kokuyo,dışarısı kokuyo,herşey kokuyo..ağzımla nefes alıp vermekten yoruldum habire üf üf diye geziyorum ortalıkta..bana ebru şallı gibisin diye eşim dalga geçiyokaydirigubbakcemile3 bu arada 8.4 haftalık hamileyim dr. dişini sık 1 ay daha dedi..bide ben hipotroit haşimatoyum doktorum bu hastalık daha fazla bulantı yaptırır dedi bilemiyorum artık.aranızda benim gibi hipo olan varmı? Allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende 7 hafta 5 günlük hamileyim bende 4. haftadan sonra başladı önce günde bi defa kusuyodum iki günde bir şimdi ama bazende belli olmuyo başağrım çok var midem sürekli ağzımda yiyorum ama tiskinerek artık aç kalmamak adına işte bebeğim için dayanmaya çalışıyorum
bende hamilelikten dolayı guatr çıktı çok şükür önemli değil dr. ilaç vermedi kontrol altında olcak heray umarım 4. aylarda biter bu kusmalar dedğiniz gibi bıçak keser gibi kesilir bu bulantılar

:ecrin_bebek:sevgili hamişler bende 4 haftalık hamileyim son 3 gündür akşamları olan bulantım 24 saat olmaya başladı .doktorum B6 vitamini yazdı rahatım şimdi.bulantım var ama hafif.en azından yemek yiyebiliyorum.sizlereda allah sabır versin sabradeceğiz. bebeğimiz için yemek zorundayız.taze sıkılmış portakal suyu ve domates suyu da çok işime yaradı. rahatlatıcı ....yanlız bulantıya karşı hamileler için bitkisel ilaç var mı?

ah kızlar çok zor ben ablamdan biliyorum
parfüm şampuan sabun yemek ... aklınıza her gelen kokuda çıkarıyodu
öyle kusuyodu ki banyo camından gelen sese komşular bu kız gidecek diyodu ama şükür zamanla geçiyo şimdi kızı 2,5 yaşında çoktaaan unutulduu
allah hepinize sabırlar versin kolaylık versin

selam arkadaşlar bende yeni üyeğim buraya 7 haftalık gebeym bende ama bulantım sabhları aşırı fazla akşamları yok bseyim bide sürekli ağlıyorum arada içim ara sıra huzursuz ve sıkıntılı oluyor umarım hepimz kolay bi şekilde atlatırız:))

canım rennie diye bir mide ilacı var benimde 4.haftadan beri durumum seninle aynı bende 11. haftadayım ama midem beni mahvediyor doktorum bu ilacın kana asla karışmadığını ve fetusada zararı olmadığını söyledi.bence bir dene insan birazda olsa rahatlıyor..sağlıklı hamilelikler diliyorum....:CüvCüv:

doktorumu aradım gecen bulantım olduguum söledim bana emedur die bi ilç var onu soledi kullanmamı sabah ve akşam aç karın ile
gercekten cok keyfsz bi durum mutfaga bile giremıorum ne yapıcagımı şaşrdım arkadaslar....mirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…