- 11 Ağustos 2016
- 165
- 209
- 38
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.641
Insallah hayirlisiyla gecer bir an evvel sanirim annelerin hakki odenmeyecegini boyle boyle anliyoruz bizde. Cektigimiz acilarla daha da cok baglaniyoruz ne ilgincArtık kan kusuyorum dayanamıyorum olsem kurtulacakmışım gibime geliyor sabrım bitti çok zor çok acı
Birsey sorabilir miyim ben sjmdi et kelimesini bile duyunca kotu oluyorum onlarida yiyebilir duruma geliyomuyuzaz daha sabredin 4 aydan sonra azaliyor isifralar istahiniz artiyo ben ilk hamileligimde su icmeye hasretim diyodum su icince hemen kusuyodum 4 ayliktan sonra kalmiyo bisey merak etmeyin allah sabir versin evladin8z ve kendiniz icin dua edin saglik dileyin
merak etme inan duzeliyo kimisinin 4 a6dan sonra kimisisinin 5 aydan sonra hersey duzelicek sikintilarini unutup evledini daha cok merak ediceksin onu dusuniceksin sadece zaten hamileligin en keyifli zamanlari o zamanlar 8 aydan sonra baska sikintilar basliyo iste bebek buyuyo nefes almada harekette zorlanmangece uykusu vs e sende artan istaha bagli kilo alcaksin sonrada bebegin gelcek takma kafana zorlanmlarini bu hastalik deil hamilelik ne yasarsan yasa gecici ve dunyanin enguzel seyine hizmet ediyoBirsey sorabilir miyim ben sjmdi et kelimesini bile duyunca kotu oluyorum onlarida yiyebilir duruma geliyomuyuz
Gecer canım istisnalar var tabi ama genelde üc ay sonrası geciyor. O zamanda baska sorunlar baslıyor:)Umarım geçer. Kuru şeyler dışında hiç bişey almıyor içim. Ekmek galeta kraker leblebi..