- 17 Kasım 2015
- 16
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.581
Cnm,bulanti kisiden kisiye degisiyo.4 hafta yattim bnde .2 hafta oncede tik diye kesildi kusmalarim.kokulardan tiksinmem hala var.bnde cok korkmustum senin gibi ama pazartesi bebisimi gayet iyi gorduk.sakin ol,dua et.allahim ins kucagina almayi nasip eder ins.iyi haberlerini bekliyorum.
hanimlar 10 ve 11. haftamda bulantim azalmisti günde 2 kez ya kusuyor ya kusmuyordum geçiyor galiba diye nasil sevinmiştim şimdi 12+4 üm ama 12 hafta olduğum gibi eski korkunç bulantilarim geri döndü ögürmekten ciğerlerim ağriyor bi yerde okumuştum bitmeden önce bulantilar böyle tavan yaparmiş sonra birden kesilirmiş.Yani bu durumu yaşayan var mi tamamen bitmeden önce böyle aşırı bir durum mu yaşanıyorÖldüm öldüm dirildim haftalardir.
doktoruma danişicam bahsettiğiniz şuruptan,premesis diye bir ilaç yazmışti bana hiçbir işe yaramadi en son çare artık serum taksin haftalardir direniyorum serum taktirmamak için ama artik su bile içemiyorum.Yorumunuz icin tesekkur ederim. Bebeğinizi sağlikla kucağiniza alin inşallahumarım en kısa zamanda atlatırsınben 14. haftaya kadar gaviscon şurup kullanmıştım çok faydasını gördüm.. gerçi aman aman bulantım kusmam olmadı ama.. dene derim.
hanimlar 10 ve 11. haftamda bulantim azalmisti günde 2 kez ya kusuyor ya kusmuyordum geçiyor galiba diye nasil sevinmiştim şimdi 12+4 üm ama 12 hafta olduğum gibi eski korkunç bulantilarim geri döndü ögürmekten ciğerlerim ağriyor bi yerde okumuştum bitmeden önce bulantilar böyle tavan yaparmiş sonra birden kesilirmiş.Yani bu durumu yaşayan var mi tamamen bitmeden önce böyle aşırı bir durum mu yaşanıyorÖldüm öldüm dirildim haftalardir.
Canım bende 10.haftadayım bulantım hafifledi bugün ilk defa bişeyler yedim.ya benimde başlamasa bari tekrar çok korkunç bişey.ben günde iki defa dramamin iki tane premesis içiyordum ona ragmen hiç bişey yiyemedim.Rabbim kolaylık versin hepimizehanimlar 10 ve 11. haftamda bulantim azalmisti günde 2 kez ya kusuyor ya kusmuyordum geçiyor galiba diye nasil sevinmiştim şimdi 12+4 üm ama 12 hafta olduğum gibi eski korkunç bulantilarim geri döndü ögürmekten ciğerlerim ağriyor bi yerde okumuştum bitmeden önce bulantilar böyle tavan yaparmiş sonra birden kesilirmiş.Yani bu durumu yaşayan var mi tamamen bitmeden önce böyle aşırı bir durum mu yaşanıyorÖldüm öldüm dirildim haftalardir.
Canım benim kıyamam sana. Milleti boşver sen. İnan benimde psikolojim bozuldu kusamıyorum 7 haftalık benimde sadece 2 defa kustum. Ama bunaltı 24 saat bu mahvetti su içemiyorum o derece keske diyorum kussam çünkü biraz da olsa rahatlık gelir diye düşünüyorum ama bulantı olunca sadece daha tuhaf oluyor. İlkinde kustum çok hemde ama şikayetim yoktu yiyordum yine ve güç oluyordu. İkinci beni agir etkiledi bas dönmesi bulantı iştahsızlık yorgunlukBen 60 kilodan 51 e kadar dustum bi deri bi kemik kaldim hamilelikten once de zayiftim ve 60 olmak icin cok caba sarfettim millet simdibhamile kiyafetlerine bakmaya bile baslamistir ama benim normal kiyafetlerim uzerimde durmuyo dusuyo. Sanki bebek agzimdan cikacak midem oyle cok bulaniyorki bulanti biraz keailse bu seferde istahsizliga alisti bunye hicbiseyi yiyemiyorum. Yasama sevincim gitti ya bu ikinci hamileligim ilki de boyle bulantiyla gcmisti ama istah vardi yiyodym kusacagimi bile bile. Bynda bisey yiyemiyorum ilkinde dusuk tehlikm vardi erken dogum oldu. Bu da boyle geciyo huzurlu bi hamilelik geciremiyecegim anlasilan isyan etmek istemiyorum ama yasama sea vincim falan kalmadi lismanlik icindeyim hergun ic organlarim agzimdan cikacakmis gibi bogurup kusmaktan posetle dolanmaktan psikolojim bozuldu yetmezmis gibi o cok bilmis etraf yokmu aciyan gozlerle bakan onlar iyice dengemi bozdu evden cikmak dahi istemiorum
Cnm 11 haftalik benim. İki gun once dr kontrolum vardi ilaci deistirdi zofran verdi fakat eczaci onzdy verdi ayninayarda ztn bulmasi zor oluyo zofrani dedi bende iki gundur onu kullaniyorum allaha bin sukur bugunde varmis yani artik yiyebiliyorum sabah bulanti cok hafif var fakat o da gecio hemen. Allahim nazar degmesin nolur :) ama ilac i bi arayip sorcm doktoruma cunku dr zofran dedi eczaci onZdy verdi kafa karisti arastirdim onzdy kullanan gebeler de varmis bulanti icinCanım benim kıyamam sana. Milleti boşver sen. İnan benimde psikolojim bozuldu kusamıyorum 7 haftalık benimde sadece 2 defa kustum. Ama bunaltı 24 saat bu mahvetti su içemiyorum o derece keske diyorum kussam çünkü biraz da olsa rahatlık gelir diye düşünüyorum ama bulantı olunca sadece daha tuhaf oluyor. İlkinde kustum çok hemde ama şikayetim yoktu yiyordum yine ve güç oluyordu. İkinci beni agir etkiledi bas dönmesi bulantı iştahsızlık yorgunlukevladimizi canımızı tasiyoruz ne kadar şikayet edebiliriz ki... geçecek umutlu ol ve olalım. Ne kadarlık senin canim?
Değmesin nazar felan :) çok sevindim canım. Ben bütün gece yine bulantidan uyuyamadım başım çatlıyor şuan. Sen şimdi ne bulsan ye iyi değerlerdir bu zamanları hayatımCnm 11 haftalik benim. İki gun once dr kontrolum vardi ilaci deistirdi zofran verdi fakat eczaci onzdy verdi ayninayarda ztn bulmasi zor oluyo zofrani dedi bende iki gundur onu kullaniyorum allaha bin sukur bugunde varmis yani artik yiyebiliyorum sabah bulanti cok hafif var fakat o da gecio hemen. Allahim nazar degmesin nolur :) ama ilac i bi arayip sorcm doktoruma cunku dr zofran dedi eczaci onZdy verdi kafa karisti arastirdim onzdy kullanan gebeler de varmis bulanti icin
Azalma olduysa kesilecek demektir. İnşallah tamamen geçer canım. Sonrada mide yanmaları başlıyor. Gece kaç kez uyandım ilaç içtim de öyle geçtiŞuan 17 haftadayım azalma var ama tamamen kesilmedi. 2 hafta önce 4 gün hastanede yattım serum tedavisi gördüm ufakta olsa etkisi oldu ama keşke tamamen bitse artık zorla yemek yemek istemiyorum. Her faydalı şeyide tüketemiyorum buda bebeğime eksi oluyor.
Azalma olduysa kesilecek demektir. İnşallah tamamen geçer canım. Sonrada mide yanmaları başlıyor. Gece kaç kez uyandım ilaç içtim de öyle geçti