Gebelikde Böbrek Agrısı Çekenler

gldnglnck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
351
62
Selam kızlar 15.haftama girrcem gebelikde bu zamana kadar çok skntili geçti gebeligim 2.5aym hastanede geçti sürekli kusmaktan şuanda azaldı kusmalarım çok şükür fakat uzun suredir böbrek agrisi cekiyorum kusmalarimdan dolayı hic su icemedim halada icemiyorum doktoruma gittiğimde sürekli böbrek agrilarimi söyledim fakat su icmememebagladilar olayi fakat bende bisey ogrendumki gebelik de böbrek bbuyumesi oluyomus agrim çok bi kaç gündür bu durumda olanlar varmi yada yasayip atlatan korkar oldum ya

bir arkadaş da yaşamıştı aynı durumu, detaylarını bilmiyorum ama şu günlerde doğum yaptığı için seni yanıtlayamaz. zor ama sağlıklı bir gebelik geçirdi. bir şekilde ağrıları önlenmişti ama dediğim gibi detay bilmiyorum malesef. ama tek söyleyebileceğim su içmekle çözülecek bir sorun değil bu kesinlikle. büyümeyi yavaşlatmak için stend takılmıştı sanırım ona. ya da öyle bişey..

canım bende çok çektim hem kusma hem böbrek ağrısından. Büyüme filan olmadı bende bnm karnım büyümedi pek bebek sıkıştırıyor dedi dr. ağrı kesicilerle duruyordum çooook acillere taşındım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…