Merhaba kizlar son adet tarihim 1 agustos cuma gunu iliski oldu daha onceden cok istememe ragmen olmuyodu son iki aydir biraktim bende bugun icime bisey oldu hic beklemiyodun gittim test aldim ikinci cizgi silik cikti bu kadar erken testte cikar mi ki hamilemiyim sizce
Merhaba kizlar son adet tarihim 1 agustos cuma gunu iliski oldu daha onceden cok istememe ragmen olmuyodu son iki aydir biraktim bende bugun icime bisey oldu hic beklemiyodun gittim test aldim ikinci cizgi silik cikti bu kadar erken testte cikar mi ki hamilemiyim sizce
bazı idrar testleri çok iyi adetin geciktiği ilk hafta yapıyosun kesin sonuç veriyor. bende ilk yaptığımda silikti ,olabiliyor öle.sonuçta gün geçtikçe beta hcg yükselir mesela gebe isen 1 hafta sonra yapsan daha net görürsün çizgiyi bu sebepten silik çıkmıştır.ama en garantisi kan testi kesin sonuç...
mrblar adet oldum ama her zaman kı gıbı degıl mıgde bulantısı halsızlık sık ıdrara cıkma aclık hıssı kasıklarda agrı bu ne ya 1 haftadır kalkamıyoorum yataktan sırtım agrıyor hamılemıyım
kızlar merhaba sorum olacaktı..bende poliskistik over var ayrıca yumurtalığımda tembelmiş..klomen tedavisine başlamıştım günde 2 kez ve günde 3 kez olmak uzere beklenen olmadığı ıcın doktor ara verdirtti..sag kasıgımda agrı vardı..adetime 1 gun kala kan tahlili yaptırdım 0.11 cıktı daha sonra adetim 5 gün geçti yine kan tahlili yaptırdım 0.79 cıktı..gebelik şüphesi olabilirmi yada adet sokturucu ıceyim mi kararsız kaldım ...