• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

etf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
83
4
1
34
Merhaba kızlar benım adetımın gecikmesinin ikinci günü kafama takılan sey test yapdıgımda silik cıkması gecıkme var ama çiizgi koyu degıl silik
salı günü kan verıcem bi kac gun daha gecsin istedim ozman beta yüksek cıkarmı?

Merhaba kızlar benım adetımın gecikmesinin ikinci günü kafama takılan sey test yapdıgımda silik cıkması gecıkme var ama çiizgi koyu degıl silik
Normal geç döllenme olmuş olabilir hangi marka testler

Benim de bugün ikinci günü testte silik çıktı çok normal silik çıkması

benimde testlerim hep sılık cıkıyor 4 5 gün gecıkmem var neden oldugunu bır türlü anlayamıyorum

IMG_2720.webp

Bende test yaptım 3 gün kala da kafam Leyla gibi ha varmı yokmu acaba diye şimdi düşün dur

Benımkıde böyleydı ve ben 4-5tane farklı testlerde denedım silik cıkdı devletın acilinde kan verdım bugun ıkı bucuk saate cıkar sonuc dedı ama hala sonucum görünmüyor
Haber ver canım şnşalllah vardir

Haber ver canım şnşalllah vardir
Hayırlısı dıye cok dua ettim canım bakalım
Ama kanama devam edıyor yogun bı sekılde adet olsam diyorum okadr testte nasıl silik olsada ıkı cızgı cıkıyor kafam bu yuzden karısık bıraz bakalım nasip
Kan sonucum cıksın yazarım ıns
Yarında kadın doguma gıdıcem cıksın cıkmasın cok agrım oldu bu ay cok degısık hıc bole olmamısdım

Hayırlısı dıye cok dua ettim canım bakalım
Ama kanama devam edıyor yogun bı sekılde adet olsam diyorum okadr testte nasıl silik olsada ıkı cızgı cıkıyor kafam bu yuzden karısık bıraz bakalım nasip
Kan sonucum cıksın yazarım ıns
Yarında kadın doguma gıdıcem cıksın cıkmasın cok agrım oldu bu ay cok degısık hıc bole olmamısdım
Hangi marka test yaptın sen

Roll
Artımet
Bide bi baska marka hatırlamıyorum suan ismini
Hepsınde silik çizgi çıkdı ve ben 5-6 tane yapmısımdır
Artımed yalancı pozitif veren mi test ama diğerlerını hıc duymadım canım sonuc hala çıkmadı mı

Artımed yalancı pozitif veren mi test ama diğerlerını hıc duymadım canım sonuc hala çıkmadı mı
Çıkmadı ya öğlenden beri bakıyorum hala sonuc yok hafta sonu oldugu içinmi bilmiyorum yarın 11:45 de randevum vR kadın doguma randevu aldım bakalım yarın hersey bellı olur

Back