Gebelik

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
14
8
1
19
Arkadaşlar merhaba benim ilk gebeliğim ben ikili tarama testi oldum ve sonucum böyle çıktı değer normal gözüküyor ama değer aralıkları yazmıyor bebeğim sağlıklı demi çok endişeleniyorum benim gibi ikili tarama testi sonucu çıkan var mı tecrübeli olanlar bilgisi olan hanımlar yardımcı olabilir mi lütfen şimdiden ALLAH razı olsun hepinizden

Son düzenleme:
Doktor bunu sana rapor halinde veriyor orda zaten sonuçları söylüyor iyi veya kötü diye
İkili tarama testi yapılıyorken doktor form verdi kan istedi formu verirken laboratuvara gidin dedi formu labatuver çalışanı aldı daha sonra bende eve geldim direk 2 hafta sonra tekrar gidecem o zaman bana tekrar mı form vericek doktor yani

Form değil size rapor vericem üzerinde grafik oluyor grafiğe bakarak size sonuç söylüyor doktor

Formu verdin ya kan almada, onlar değerlendirilerek sonuç çıkar, senin sonucun çıkmış ama bu değil doktora grafik ve asıl detaylı sonuç gidiyor sen randevu alıp gideceksin sonucunu doktor söyleyecek, ayrıca bu test kesinlik veren bı test değil olasiliklardan bahsediyor stres yapılacak bı durum yok yani

Öncelikle çok teşekkür ederim ikili tarama testi bebeğimiz için çok önemli bir testmiş bu nedenle endişeleniyorum bütün Annelerin ALLAH bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…