Gebelik

sudeiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
5
0
24
reglme 3 4 gün var gebelik bekliyorum.
Mide bulantısı kusma , halsizlik, göğüs hassasiyeti mevcut.
Regl ile gebelik belirtileri arasında çok bir fark yok anlayamıyorum dünden beri baş ağrısı mevcut ve alt karnımda hafif şişkinlik var adet olacakmış gibi .
Regl zamanlarımda asla midem bulanmaz kusma olmaz , baş ağrım olmaz sizce gebelik olabilir mi ? Gebelik var ise bugün tam 3 hafta oluyor

Hiç gebelik yaşamadım ama bildiğim kadarıyla kusmaya sebep olacak kadar yoğun bir bulantı için çok erken. Üşütmüş olabilirsiniz. Geri kalan belirtiler için de regl ile aynı diyebiliriz o yüzden ayırt etmek zor. Benim de yumurtlamadan beri göğüslerim dokunulmayacak kadar acıyor özellikle uçları, birkaç gündür aşırı bel ağrım var ama adete 4 gün kaldı testlerim negatif yani çok büyük ihtimalle regl olacağım. Siz de erken gebelik testi yapın eğer çatlama veya ilişki üzerinden 10-12 gün geçtiyse gebelik varsa çıkar

Açıkçası bünyem çok zayıf ve en ufak değişiklikte bünyem kendini direkt belli ediyor. Regl dönemlerimde bu kadar zorlu geçmiyor bu sebeple gebeliği düşünüyorum. Umarım gebeliktir

Gebelikte bulanti 6.hafta veya 7.haftada baslar mide bulantisi kismini eleyelim
Test yaptin mi peki

Kusma olmasa da ayni belirtileri yaşıyorum ama enfeksiyon cikti idrarda bütün belirtiler kafa karistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…